buuren Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καλησπερα. Παιδια ξαφνικα στο εικονιδιο του δικτυου κατω δεξια μου εχει ενα !. Τι ειναι αυτο ξερει κανενας? Η συνδεση στο ιντερνετ δουλευει παντως. Το λειτουργικο ειναι 8 αρια. Ευχαριστω.
bele Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Κανονικα αυτο το θαυμαστικο σημαι νει περιορισμενη συνδεση δικτυου, αλλα φυσικα αφου τον internet σου δουλευει κανονικα ειναι καποιο bug. Το ειχα παθει και εγω και οπως αποδειχτηκε ηταν καποιo μπερδεμα με τους drivers,... σε μενα λυθηκε με unistall και ξανα install τους drivers. Δοκιμασε το και πες μου. 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 μηπως εχεις εγκατεστημενο κανενα virtual machine στο pc σου? αν ναι θα πρεπει να κανεις disable την εικονικη συνδεση με το virtual pc 1
buuren Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 μηπως εχεις εγκατεστημενο κανενα virtual machine στο pc σου? αν ναι θα πρεπει να κανεις disable την εικονικη συνδεση με το virtual pc Οχι δεν εχω τιποτα τετοιο. Δεν ξερω τι παιζει..
bele Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Πηγαινε εδω Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Σύστημα και μετα διαχειρηση συσκευων και πες μου τι λεει στους προσαρμογεις δικτυου. Εκει θα δεις πως λεγεται η καρτα δικτυου με την οποια συνδεεσαι στο internet. Φροντισε να κατεβασεις τους τελευταιους drivers απο την καρτα σου και να κανεις το install. Aν δεν μπορεις πες μας τουλαχιστον το ονομα της καρτας για να σου πουμε τη διαδικασία. 1
buuren Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Πηγαινε εδω Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Σύστημα και μετα διαχειρηση συσκευων και πες μου τι λεει στους προσαρμογεις δικτυου. Εκει θα δεις πως λεγεται η καρτα δικτυου με την οποια συνδεεσαι στο internet. Φροντισε να κατεβασεις τους τελευταιους drivers απο την καρτα σου και να κανεις το install. Aν δεν μπορεις πες μας τουλαχιστον το ονομα της καρτας για να σου πουμε τη διαδικασία. Προσαρμογεις δικτυου Οικογενεια ελεγκτων Realtek PCIe GBE Οικογενεια ελεγκτων Realtek PCIe GBE #2 Προσαρμογεας δικτυου εντοπισμου σφαλματων πυρηνα της Μιcrosoft *Εχω ανακατεψει διαφορα στον πινακα ελεγχου χωρις αποτελεσμα και τελικα εκανα ενα restart απο περιεργεια και δεν ξαναεμφανιστικε το !. Εφτιαξε μονο του? δεν ξερω... * ASUS P7P55D-E EVO
buuren Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ειναι οκ και σημερα. Παιδια, σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα