vision Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μια αναβάθμιση σε C2D E8500 είναι καλή επένδυση; Τι λέτε; Είναι το καλύτερο που μπορώ να βάλω; Σε μτχ πάντα. Επίσης η stock ψύκτρα του E6300 θα κάνει και για τον E8500 ή όποιον άλλον τέλος πάντων; Εσείς τι επεξεργαστή προτείνετε γύρω στα 50 ευρώ ίσως και κάτι παραπάνω; Περιμένω τη γνώμη σας.
dimpa16 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω οτι ειναι καλη κινηση να βαλεις τον 8500,γιατι,αναλογα την μητρικη σου, μπορεις να τον κλοκαρεις και να τον φτασεις και ισως και ξεπερασεις τον 8500.Ποια η μητρικη σου? Νομιζω οτι ενας Q6600, ειναι οτι πρεπει,για τα λεφτα που διαθετεις,γιατι καπου εκει πρεπει να κοστιζει (και μιλαω για την G0 εκδοση). Τετραπυρινος και κλοκαρει ανετα μεχρι τα 3 - 3.2Ghz (παντα,αναλογα την μητρικη που εχεις). 1
dimpa16 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Βασικα,δεν ξερω τι μπορει να κανει η συγκεκριμενη μητρικη στο oc. Παντως,αν το συστημα το εχεις για απλη χρηση,μην παρεις τιποτα. Κρατα τον επεξεργαστη που εχεις,αν μπορεις να του κανεις ελαφρυ oc,και εαν εχεις μνημες εως 2gb,βρες σετακι 2x2Gb προσθεσε οση Ram μπορεις,μαζι με windows7 64bit. Μια καλη επενδυση,που θα σου κρατησει και για μελλοντικη αναβαθμιση,ειναι ενας ssd σκληρος (και 60ρης καλος θα ειναι-120αρης ακομα καλυτερα)και το συστημα σου θα "πεταει"... Γνωμη μου,παντα...και οι αποφασεις, δικες σου...
vision Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 έχω κάνει ήδη ένα πολύ ελαφρύ oc και επίσης αναβάθμιση στη μνήμη από 2gb που είχα σε 4gb dual channel. οπωσδήποτε ένας ssd θα βοηθούσε αλλά μετά τα ποσά ανεβαίνουν και δεν θέλω να ξεφύγω πολύ απ' τα 50 ευρώ γι' αυτό ρώτησα για αλλαγή cpu μήπως αξίζει τελικά. Ουσιαστικά το pc το θέλω για λίγο παραπάνω από απλή χρήση. Σε Ubuntu απλά πετάει. Σε Win64 εφόσον έχουν φορτωθεί χίλιες-δύο @α@αριές είναι πολύ λειτουργικό, δεν κολλάει πουθενά πλέον με την αύξηση της μνήμης, ωστόσο θέλω το κάτι παραπάνω.
evagelou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 καλησπερα σε αυτα τα λεφτα o Q6600 ειναι μονοδρομος...μακαρι να μπορουσες σε αυτα τα λεφτα να βρεις Q9550 που ειναι πολυ καλος! αλλα στα μετ/σμα τους πουλανε 120+ ευρω και δν καταλαβαινω ακομα ποιος τους αγοραζει με τοσα λεφτα!
dimpa16 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εαν η χρηση του ειναι απλη,οτι και να βαλει δεν θα καταλαβει καμια διαφορα ή η διαφορα που θα δει,θα ειναι αμελητεα για τα χρηματα που θα δωσει σε επεξεργαστη. Αφου εχεις φορτωσει 4Gb Ram και εχεις κανει και oc,τοτε το μονο που μενει ειναι o ssd (βρισκεις απο αγγελιες στα χρηματα που διαθετεις)μαζι με φρεσκα windows7.
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δε χρειάζεται να επενδύσεις πολλά πάνω του φίλε.SSD και μτχ τετραπύρηνο θα βάλεις και τον πρώτο θα τον κρατήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα