Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... Θέλω να αγοράσω καινουργιο κιν αλλα προβληματιζομαι...ποιο προτεινετε αναμεσα στα :

1)sole/sola 218 euro

2)xperia p 228 euro

3)LG Optimus True HD LTE P936 245 euro

4)Ascend p1 273 euro

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... Θέλω να αγοράσω καινουργιο κιν αλλα προβληματιζομαι...ποιο προτεινετε αναμεσα στα :

1)sole/sola 218 euro

2)xperia p 228 euro

3)LG Optimus True HD LTE P936 245 euro

4)Ascend p1 273 euro

Το Ascend P1 γιατί στα 273 ευρώ; Η Wind το δίνει στα 269 και είναι και αυτό που θα σου πρότεινα να αποκτήσεις τελικά :)

Δημοσ.

Το Optimus True είναι το καλύτερο από τα 4.

Επίσης το P1 αφενός μεν δεν υπάρχει ούτε στο site της Γουΐνδ, αφετέρου δε είναι χειρότερο και ακριβότερο από το Optimus True.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επίσης το P1 αφενός μεν δεν υπάρχει ούτε στο site της Γουΐνδ, αφετέρου δε είναι χειρότερο και ακριβότερο από το Optimus True.

To LG που αναφέρεις έχει μέτρια οθόνη, ακόμη πιο μέτριες επιδόσεις και ποιότητα για τα πανηγύρια. Το είχα αγοράσει από skroutzoμάγαζο και ξέρω. Χίλιες φορές το Ascend P1, αν υπάρχει ακόμη όπως σωστά αναφέρεις, στη Wind.

Δημοσ.

To LG που αναφέρεις έχει μέτρια οθόνη, ακόμη πιο μέτριες επιδόσεις και ποιότητα για τα πανηγύρια. Το είχα αγοράσει από skroutzoμάγαζο και ξέρω. Χίλιες φορές το Ascend P1, αν υπάρχει ακόμη όπως σωστά αναφέρεις, στη Wind.
Δεν θα έπαιρνα τηλ από Wind. Το έκανε φίλος μου πρόπερσι και το μετάνιωσε.Πήρε το Blade και κάθε φορά που τους ρωτούσε αν θα φέρουν καμία θήκη κλπ για το κινητό, κάθε φορά του λέγανε και διαφορετικό ψέμα.Να μην πω για όταν χάλασε η υποδοχή micro USΒ. Φοβερά καταστήματα.Για αυτό κλείνουν το ένα πίσω απο το άλλο. Btw ποτέ δεν πρότεινα το Ρ1. Το Optimus True πρότεινα. Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Δεν θα έπαιρνα τηλ από Wind. Το έκανε φίλος μου πρόπερσι και το μετάνιωσε.Πήρε το Blade και κάθε φορά που τους ρωτούσε αν θα φέρουν καμία θήκη κλπ για το κινητό, κάθε φορά του λέγανε και διαφορετικό ψέμα.Να μην πω για όταν χάλασε η υποδοχή micro USΒ. Φοβερά καταστήματα.Για αυτό κλείνουν το ένα πίσω απο το άλλο. Btw ποτέ δεν πρότεινα το Ρ1. Το Optimus True πρότεινα. Sent from my iPhone using Insomnia

To ξέρω ότι πρότεινες το LG. Για αυτό σου απάντησα άλλωστε. Όσον αφορά στο φίλο σου, παντού τα πάντα. Το πρόβλημα συνήθως το δημιουργούν οι ανειδίκευτοι υπάλληλοι. Από όπου και αν προέρχονται αυτοί...

Δημοσ.

χρήση? λειτουργικό? maximum budget?

Δημοσ.

Όπως λέει και ο PsyGreg θα χρειαστούμε μερικές ακόμα πληροφορίες προκειμένου να σε συμβουλεύσουμε.

Το θες απλά για να σερφάρεις αλλά δεν σε ενδιαφέρει το κόστος; Οι επιλογές μας είναι μόνο ανάμεσα στα τέσσερα κινητά που αναφέρεις;

Δεν σας εκπαιδεύουν καλά;

Τώρα γίνεσαι άδικος και κακός και φαντάζομαι πως ούτε εσύ θα ήθελες να σε κατηγορήσουν πως σε εκπαιδεύει η Vodafone... Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας και σαφώς, κάθε δικαίωμα να τις δηλώνουμε δημόσια. Chill out people και UNITE!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...