Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αγόρασα την motherboard "asus Μ5Α78L" ολοκαίνουρια και την πέρασα στο κουτί μου. Η συγκεκριμένη motherboard δεν έχει onboard graphics. Συνδέω σωστά (φαντάζομαι) τα ρεύματα κτλ, κουμπώνω πάνω την κάρτα γραφικών μου (gt210), και ανοίγοντας το pc δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη μου. Ο επεξεργαστής είναι athlon x2 αν παίζει κάποιο ρόλο.

Παρατήρησα ότι το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών δεν γυρνάει καν, σαν να μην παίρνει καθόλου ρεύμα από την pci express δηλαδή.

Έχω δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό (450W), άλλη κάρτα γραφικών (nvidia gt220), έχω βγάλει βάλει ram, επεξεργαστή όλα με λίγα λόγια. 

Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα η καινούρια μητρική;; Υπάρχει δηλαδή αλλά θέλω να αποκλείσω αν έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ,

Καμιά ιδέα;; Με έχει τρελάνει το κωλόπισο...

υ.γ. To κουμπί power δουλεύει κανονικά όταν ανοίγω το pc αλλά δεν κλείνει το pc, τι έκανα λάθος;; Επίσης δεν ακούω beep καθόλου αν παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Σημειώνω ότι τα πάντα τα σύνδεσα σύμφωνα με το manual της μητρικής. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει άλλη κάρτα γραφικών και πάλι τα ίδια. Το ανεμιστηράκι της GPU δεν γυρνάει καν. Και άλλο τροφοδοτικό έχω δοκιμάσει..

Καινούρια μητρική ρε γμτ...

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς..Παίζει κάποιο ρόλο;; Να κοιτάξω αν είναι να σου πω ακριβώς μοντέλο.

Η προηγούμενη μητρική πάντως που είχα ήταν AM3 socket, αυτή που πήρα τώρα είναι ΑΜ3+ η οποία απ'ότι είχα διαβάσει είναι συμβατή προς τα πίσω.

Δημοσ.

Επειδή είχα πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο πιο παλιά και νόμιζα πως έφταιγε η μητρική,για ξανατσέκαρε τα ρεύματα που πάνε στη μητρική!! Εγώ είχα ξεχάσει να βάλω 1 από τα 2 καλώδια...  :P

Δημοσ.

Τα εχω τσεκάρει, τίποτα...

Πάω για αλλαγή δηλαδή..Άντε να βγάλεις άκρη τώρα με τα μαγαζιά την εγγύηση κτλ. Θα πάρει κανά μήνα μέχρι να μου στείλουν άλλη...

Δημοσ.

φίλε πες μας ποιος είναι ο επεξεργαστής γιατί παίζει ρόλο.η μητρική σου υποστηρίζει τους athlon ii x2.αν ο επεξεργαστής σου είναι ο πρώτος athlon x2 θες επεξεργαστή.

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα και θα σας πω.

Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Αφού διαβάζω ρε γμτ ότι το ΑΜ3+ είναι συμβατό προς τα πίσω, η προηγούμενη μητρική που είχα ήταν ΑΜ3 και έπαιζε μια χαρά. 

Έστω ότι είναι ο πρώτος athlon x2, γιατί να μην δίνει ρεύμα στην gpu και να μην φέρνει καθόλου γύρω το ανεμηστήρι;;

Δημοσ.

Λοιπόν, κοίταξα αυτό που λέτε για τον επεξεργαστή.

Ο επεξεργαστής είναι AMD athlon ii (II X2 250)

Οπότε είναι σιγουράντζα η μητρική για αλλαγή..

Δημοσ.

Λοιπόν, κοίταξα αυτό που λέτε για τον επεξεργαστή.

Ο επεξεργαστής είναι AMD athlon ii (II X2 250)

Οπότε είναι σιγουράντζα η μητρική για αλλαγή..

Και όμως, από όσο είδα τα χαρακτηριστικά της η μητρική σου παίρνει κανονικά τον athlon x2... Οπότε ξαναδές την τροφοδοσία σου και την συνδεσμολογία, αλλιώς πιστεύω πως η μητρική σου έχει πρόβλημα... Οι μνήμες σου είναι 1333mhz? DDR3?

Δημοσ.

Οι μνήμες μου είναι DDR3 στα 1333mhz.

Πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι, καινούρια μητρική με πρόβλημα..

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...