Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Προσφατα επεσε στα χερια μου υστερα απο επιτυχες reballing ενα turbo-X uranus duo (οχι το ΙΙ) οπως προαναφερω στον τιτλο.Αυτο απο τη μανα του φοραει ΧP αλλα το περασα εφταρια.Ολα καλα και με τους drivers εκτος απο οτι φαινεται με τις usb . Απο οτι λεει η κατασκευαστρια http://www.arimacorp.com/ViewProduct.asp?View=152 φοραει 2.0 usb ομως το δικο μου δεν τρεχει με 2.0 αλλα με 1 ή 1.1 απο οτι φαινεται γιατι οτιδηποτε συσκευη και να βαλω λεει παντα οτι η συσκευη μπορει να παει ταχυτερα.Δοκιμασα περνωντας διαφορες εκδοσεις drivers του chipset αλλα τιποτα.

Εχει κανεις καμια πληροφορια-γνωμη-συβουλη-αποψη επι του θεματος?ευχαριστω προκαταβολικα....

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει, σε turbox που είχε από την μάνα του τα vista και έγινε εγκατάσταση των win7, ότι χρειάστηκε και bios update μετά.

Αν δεν βρεις άλλη λύση, ψάξε για το σωστό bios και κάντο.

Δημοσ.

πιαστ' τ'αυγο και κουρευτο που λενε και στο χωριο μου....ευχαριστω για την απαντηση αλλα κομματακι δυσκολο το κοβω να γινεται κατι τετοιο....thanks anyway...

Δημοσ.

<p>πιαστ' τ'αυγο και κουρευτο που λενε και στο χωριο μου....ευχαριστω για την απαντηση αλλα κομματακι δυσκολο το κοβω να γινεται κατι τετοιο....thanks anyway...</p>

Δεν ειναι πολύ δύσκολο

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Δημοσ.

το ξερω οτι δεν ειναι καθολου μα καθολου δυσκολο μιας και εχω κανει αναβαθμιση firware και bios απο φουρνους μικροκυατων,σκληρους με jtag και οτι θες....το αρχειο με την αναβαθμιση ειναι το δυσκολο....αντε βρες το...thanks  iMarilina.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...