attilakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Γεια σας παιδια, μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στον Η/Υ που να κανει τις Θυρες usb να μεταφερουν τα αρχεια πιο γρηγορα??! Αυτες που χρησιμοποιω ειναι οι μπροστινες (usb 2.0) γιατι μου φαινονται λιγο αργες...
JohnJohn3484 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Οι θύρες του κουτιού είναι πιο αργές απ' τις πίσω της μητρικής οπότε άμα θες περισσότερη ταχύτητα σύνδεσε στις πίσω θύρες.
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ετσι πιστευεις εσυ δλδ φιλεμ? Απο που βγαινει αυτο το σκεπτικο? Μηπως απο τα 15 εκ. καλωδιο παραπανω?
Antwni Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Οι θύρες του κουτιού είναι πιο αργές απ' τις πίσω της μητρικής οπότε άμα θες περισσότερη ταχύτητα σύνδεσε στις πίσω θύρες. Για ποιο λόγο ισχύει αυτό? Και εγώ πρώτη φορά το ακούω...
evoracing Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το μόνο προβλημα με τις μπροστά θύρες είναι ότι μπορεί να μην αναγνωρίζει κάποιες συσκευές...
JohnJohn3484 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ίσως και να κάνω λάθος αλλά τουλάχιστον στο δικό μου κουτί αυτό γίνεται. Αρκετές φορές τα windows μου βγάζουν ειδοποίηση να συνδέω τις συσκευές σε θύρες πιο γρήγορες άμα τις βάλω σ αυτες του κουτιού
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Σε καποιες παλιες μητρικες ειχαν απο front panel usb 1 , και απο πισω usb 2 και ισως απο εκει μπερδευτηκε ο φιλος . Οπως και να εχει κοιτας στο manual και βλεπεις που δινει usb 2 . Τωρα μπορει να εχει προβλημα συγκεκριμενη θυρα usb ή η μητρικη . @Attilakos Αν εχεις win xp πρεπει να περασεις drivers usb 2 απο το dvd της μητρικης .
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Σε καποιες παλιες μητρικες ειχαν απο front panel usb 1 , και απο πισω usb 2 και ισως απο εκει μπερδευτηκε ο φιλος . Οπως και να εχει κοιτας στο manual και βλεπεις που δινει usb 2 . Τωρα μπορει να εχει προβλημα συγκεκριμενη θυρα usb ή η μητρικη . @Attilakos Αν εχεις win xp πρεπει να περασεις drivers usb 2 απο το dvd της μητρικης . Αυτο μονο ισχυει που λεει ο φιλος εδω και αν στο πιο πανω φιλο που λεει τα windows σου λενε να το βαζεις σε αλλη θυρα ειναι για αυτο ακριβως τον λογο USB1 vs USB2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα