Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι λιγο χαλια απο λαπτοπ και δεν ξερω τι λαπτοπ να παρω θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο θελω λαπτοπ μεχρι και 410 ευρω θελω να μπαινω στο internet και να παιζω και κανενα παιχνιδι εχω στο νου μου αυτα τα 2 

1.http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Steel-B-II-E2-450.htm

2.http://www.cosmodata.gr/product/154392/nb-hp-650-15-6-b980-4-500gb-w8

μπορειτε να μου πειτε πιο απο τα δυο να παρω ? 

και φυσικα αμα ξερετε κανενα καλυτερο με τα ιδια λευτα θα με βοηθουσατε πολυ  :) ευχαριστω

Δημοσ.

δεν θελω να παιζω βαρια παιχνιδια δηλδη οταν εννοεις χωρις λειτουργικο τι εννοεις δεν ξερω απο υπολογιστες καθολου :P  

Δημοσ.

Δεν συμπεριλαμβάνεται λειτουργικό...δεν θα έχει μέσα windows...θα πρέπει να έχεις εσύ ή να τα βρεις από κάπου αλλού...

Επίσης όπως σου ξαναείπα τα παιχνιδια τα ξεχνας...

Τι παιχνίδια θες να παίζεις από περιέργεια? :P

Δημοσ.

Δεν το ξέρω το παιχνίδι...λίγο που είδα δεν μου φάνηκε βαρύ...αλλά δεν είναι σίγουρο αυτό...

Ας ελπίσουμε να το παίζει το καινούριο σου λάπτοπ...

Κοίταξε το fujitsu που σου πρότεινα είναι πιο καλό αλλά έχει 1 χρόνο εγγύηση...αν βρεις άλλα 50 ευρώ να το πας στα 3 χρόνια εγγύηση (με επέκταση εγγύηση) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :)

• Like 1
Δημοσ.

skaoyter μην το μπερδεύεις το παιδί. Με αυτά που του προτείνεις, το παιχνίδι του δεν προκειται να το παίξει. Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα είναι όντως το fujitsu.

Δημοσ.

το fujitsu έχει την hd 3000 δεν νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για παιχνίδια, στα χρήματα αυτά καλύτερα να πάρει κάποιο dell ή toshiba με 2 χρόνια εγγύηση και να μην μπλέκει με την επέκταση που ο antwnis είχε προβλήματα παλιότερα

Δημοσ.

ναι αλλά αλλά είναι πιο πιθανό να μπορεί να παίξει το παιχνίδι του με τον ι3 και την 3000 παρά με έναν pentium η celeron.

είναι πολύ λίγα τα χρήματα που δίνει βεβαίως. Αν μπορεί να κάνει υπομονή , ίσως και να βγει κάποια προσφορά σε laptop που τον καλύπτει.

• Like 1
Δημοσ.

το fujitsu έχει την hd 3000 δεν νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για παιχνίδια, στα χρήματα αυτά καλύτερα να πάρει κάποιο dell ή toshiba με 2 χρόνια εγγύηση και να μην μπλέκει με την επέκταση που ο antwnis είχε προβλήματα παλιότερα

Τα έλυσα όμως :P (και είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναπροτείνω cosmodata...αλλά καλύτερα για αυτόν να πάει στον i3...με λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...