puraulos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 βάζεις ένα απο τα τρία κλειδια...και δουλεύει μια χαρα.
anrim27 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Με μεγαλη καθυστερηση ευχαριστω και γω τον ts. Εχω ενα προβλημα ομως με το firewall.Οσο ηταν ενεργοποιημενο, γινονταν συνεχως αποσυνδεσεις. Χωρις να ξερω ή να ψιλιαζομαι οτι φταιει κατι απο το firewall του bit defender, πηρα τηλ στη forthnet για να "παραπονεθω" για τις επαναλαμβανομενες αποσυνδεσεις. Απο εκει, μου ειπαν οτι ολες οι αποσυνδεσεις που ειχα, πραγματοποιηθηκαν μετα απο user request (που σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα της γραμμης αλλα προβλημα απο την πριζα και μεσα)Μολις απενεργοποιησα το firewall του bit defender,σταματησαν οι αποσυνδεσεις.Για να μην πολυλογω,1) εχει κανεις αλλος bit defender + παρομοιο προβλημα με αποσυνδεσεις και πως το ελυσε?2) υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω? Ακυρο, το προβλημα ειναι στο router μου και οχι στο bit defender. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2013 από anrim27
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εγώ εχω πρόβλημα με το dvd videosoft... Όποτε είχα ενεργό το firewall δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα απο youtube...επισης δεν μπορούσα να σερφαρω...σερνοταν ολο το ιντερνετ...το απενεργοποίησα και όλα εντάξει... Μόνο αυτό το πρόβλημα εντόπισα σε μένα τελικά...
sintalkas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καμιά ιδέα για να το βάλουμε σε server με windows 2003 small business?????
Gongor Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 0 days left στο desktop , ενώ στο λάπτοπ δουλεύει κανονικά ! Τι συνέβη ?>
philippasgate7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Eυχαριστω πολυ μαν.........θεωρητικα σε ολα τα τεστ θεωρειται το συγκεκριμενο το καλυτερο antivirus....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα