maxdore217 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ και εγώ τον ts! είναι αρκετά καλό ( οπότε μην λέμε σύγκριση με τα δωρεάν τι λέει- είναι καλύτερο!) .
georgiou.cr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Λιγάκι δύσπιστος στην αρχή επειδή είχα το avg , το δοκίμασα και προς έκπληξή μου βρήκε ιούς στα cookies που το avg δεν είχε βρεί. Οπότε ts άριστο το post !!! Ευχαριστώ
Antwni Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Λιγάκι δύσπιστος στην αρχή επειδή είχα το avg , το δοκίμασα και προς έκπληξή μου βρήκε ιούς στα cookies που το avg δεν είχε βρεί. Οπότε ts άριστο το post !!! Ευχαριστώ Για αυτό την άλλη φορά να προσέχεις σε τι τσοντοsite μπαίνεις
georgiou.cr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Λιγάκι δύσπιστος στην αρχή επειδή είχα το avg , το δοκίμασα και προς έκπληξή μου βρήκε ιούς στα cookies που το avg δεν είχε βρεί. Οπότε ts άριστο το post !!! Ευχαριστώ Για αυτό την άλλη φορά να προσέχεις σε τι τσοντοsite μπαίνεις Φιλαράκι δεν το σχολιάζω τώρα αυτό!Sent from my iPhone using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παιδια ισχυουν ακομα οι κωδικοι ? Αμα ειναι να βγαλω το avast και να βαλω αυτο
fitifititis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παιδιά πάντως login μέσω Microsoft, facebook, google και τα ρέστα δε μου δέχεται.
giorg1s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το εγκατέστησα σε ένα desktop με win 7 και σε ενα Dell φορητό με Vista, την επόμενη ημέρα κράσαραν τα windows και στα δύο, το φορητό επανήλθε με επανεκίνηση, το desktop με τα win7 κολάει στο classpnp.sys κατά την εκίνηση σε command mode. Είχε άλλος πρόβλημα μετά που έβαλε το bitdefender; Πάντως στο forum του bitdefender υπάρχουν αναφορές για προβλήματα του Internet security 2013.
Razor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ήθελα να το βάλω κι εγώ αλλά πηγαίνω να απεγκαταστήσω το kaspersky, όμως δε βγαίνει με τίποτα (δοκίμασα και με removal tool ) γιατί είχα βάλει κάποιο password το οποίο ούτε καν το θυμάμαι. Καμιά ιδέα?
buuren Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το εγκατέστησα σε ένα desktop με win 7 και σε ενα Dell φορητό με Vista, την επόμενη ημέρα κράσαραν τα windows και στα δύο, το φορητό επανήλθε με επανεκίνηση, το desktop με τα win7 κολάει στο classpnp.sys κατά την εκίνηση σε command mode. Είχε άλλος πρόβλημα μετά που έβαλε το bitdefender; Πάντως στο forum του bitdefender υπάρχουν αναφορές για προβλήματα του Internet security 2013. Same here ... Με windows 8 64 clean install μπλε οθονες παγωματα σπασιματα κτλ. Με reset συνεχεια ημουν. 3 μερες το αντεξα... Πολλες αναφορες στο forum της bitdefender για προβληματα. Ειναι πολλοι που δεν εχουν προβλημα παντως σε μενα μου εσπασε τα @@..
NteliX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κανενα προβλημα σε εμενα παντως! Το ιδιο και σε εμενα, ευχαριστημένος μεχρι τωρα, κανενα προβλημα και σε αλλα τρια ατομα που τους ενημέρωσα
Tecton Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ topic starter, πολύ καλό. Πάντως ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα 2 μέρες που το έχω.
gr234567 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 σε win7 x64 λειτουργεί τέλεια από χτες 361 ημέρες απομένουν λέει TOPIC STARTER ---> ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..
val007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εχω windows 7 64bit αυθεντικα.Κανενα προβλημα σ εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα