val007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλημερα παιδια. Ελληνικα εχει? Ψαχνω στο site και δεν λεει τιποτα. ειναι στα αγγλικα.
kingsize Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 κι εγω με το πρώτο κλειδι. Thanx! topic starter ..
xristos_2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ομοιως και εγω με το πρώτο κλειδι. Thanx topic starter .. :cool: :cool:
arxaggelos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παιδιά μια ερώτηση, το autopilot να το κλείσω και να το βέλω σε user mode; Δεν θέλω να αρχίσει να βάζει μόνο του αρχεία σε καραντίνα. Ή δεν έχει να κάνει με αυτό; Επίσης έχεω κλειστό το game mode γιατί δεν πάιζω παιχνίδια. Καλά δεν έκανα; (οκ δύο ερώτήσεις είναι )
newtech Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εχω το AVG αλλα ενω το κανω uninstall και restart.. αυτο παραμενει και ετσι δεν μπορω να το βαλο το BIT. ξερει κανεις τιποτα ?
Razor7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εχω το AVG αλλα ενω το κανω uninstall και restart.. αυτο παραμενει και ετσι δεν μπορω να το βαλο το BIT. ξερει κανεις τιποτα ? Εδώ κοίταξε: http://www.avg.com/us-en/utilities και μετά για σιγουριά start button-->γράφεις regedit-->ανοίγεις το regedit.exe-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE--> και διαγράφεις όλο το φάκελο του Avg ή αν δε σ' αφήνει σαν φάκελο, τότε τα περιεχόμενά του.
frankp Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Πάντως, τόσο καιρό με το eset δεν είχα πρόβλημα με τον περίφημο ιό της αστυνομίας και σήμερα μετά από λίγες ώρες με το bitdefender μου εμφανίστηκε... Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια ατυχής σύμπτωση...
simplemind79 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ για τη προσφορα αλλα στα windows 8 pro 64 που εχω μου κολαει και επιπλεον δεν μου το αναγνωριζει έχει καποιος άλλος τέτοιο προβλημα?
barman_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 καλησπερες σε σχεση με το avira τι λεει?τελειψνει σε λιγες μερες κ ψαχνομαι!
newtech Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Θα πω και την δικια μου άποψη.. Είχα το AVG INTERNET SECURITY. Μιας και ετοιμάζομαι να φορμάρω το PC και να ξαναβάλω τα windows είπα να το περάσω έτσι για 1 βδομάδα. 1)Πολύ αργό. Καθυστερεί αρκετά το μηχάνημα 2)Ενώ έχω ένα φάκελο που έχω ένα πρόγραμμα και ξέρω ότι έχει 3 ιούς μέσα (1 trojan 2 spyware) βρήκε μονο το 1 spyware (ενώ το AVG τα έβρισκε και τα 3 και τα έκανα ignore). 3)Αυτό είναι καθαρά άποψη.. αλλα το UI του δεν μου άρεσε καθόλου. Δύσχρηστο Το AVG INTERNET SECURITY το έχω αγοράσει γνήσιο μαζί με το TUNEUP από τα blackfridays. Θα μείνω σε αυτό 100% . Τώρα για free και αν δεν έχει κάποιος κάτι είναι καλο.. Απο την αλλη υπαρχει το FREE της MS που ειναι αρκετά πιο ελαφρύ. αυτά από μένα
Antwni Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 2)Ενώ έχω ένα φάκελο που έχω ένα πρόγραμμα και ξέρω ότι έχει 3 ιούς μέσα (1 trojan 2 spyware) βρήκε μονο το 1 spyware (ενώ το AVG τα έβρισκε και τα 3 και τα έκανα ignore). False alarm του avg? Γενικά όλα τα reviews δείχνουν ανώτερο το bitdefender από το avg...αν αυτό σημαίνει κάτι... Υ.Γ.Το δικό μου pc πάντως δεν κολλάει....
gascp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Όλα εντάξει και απο μένα παιδιά. Σε Windows 8 32 και 64 κανένα πρόβλημα. Ούτε κολήματα, ούτε καθυστερήσεις όυτε τπτ. Βέβαια ο καιρός θα δείξει αλλά για τα "χρήματα" που δώσαμε μάλλον είναι super Ευχαριστώ και εγώ τον topic starter !
newtech Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 False alarm του avg? Γενικά όλα τα reviews δείχνουν ανώτερο το bitdefender από το avg...αν αυτό σημαίνει κάτι... Υ.Γ.Το δικό μου pc πάντως δεν κολλάει.... Οχι φιλε ανεβασα και τα αρχεια (ξερω οτι ειναι trojans) σε service που κανει ελενχω αρχεια και ενω αρκετα το βρικαν.. αρκετα (μεσα και το παρων) οχι. Anyway.. Την γνωμη μου ειπα. Και εκανα ενα δικο μου τεστ. Δεν ξερω αν σημαινει κατι.
newlynx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Στείλε τα αρχεία στην εταιρία και εξέφρασε τον προβληματισμό σου. 2 φορές που ζήτησα βοήθεια για κάποιο θέμα, μου απάντησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα