vaggos88 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Παιδιά βλέπω μόνο τρία κλειδιά στο αρχικό ποστ, το βάζουμε όλοι με αυτά;Ναι, διάλεξε ενα 1
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 thnx και απο μένα. το 2ο δεν λειτουργεί. και γω με το πρώτο προχώρησα!
vasman15 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ...στα 8 αρια δεν δουλευει σωστα. απο οτι κοιταξα λιγο για το 8αρια εβγαλε ενα αλλο προγραμμα BITDEFENDER WINDOWS 8 SECURITY ....παντως και εγω οταν το ειχα εγκαταστησει σε 7αρια ειχα προβλημα με bsod...
overpower Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ...στα 8 αρια δεν δουλευει σωστα. Εμενα δουλευει κανονικοτατα στα 8 που εχω.
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ένα thanx και απο μένα στον ts που το μοιράστηκε.
Steve07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου τον topic starter..
chiderboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Το έβαλα και εγώ παίδες. Ευχαριστώ! Πρώτο full scan μετά από τη μετάβαση από security essentials το οποίο είχα για χρόνια βρήκε 64 "μολυσμένα" αρχεία. Όλα false positives ή τουλάχιστον αρχεία τα οποία στην πραγματικότητα δεν ήταν επικίνδυνα. Γνώμη μου καλό για τον μη έμπειρο χρήστη που δεν είναι σε θέση να κρίνει τι είναι επικίνδυνο και τι όχι ή αυτόν που ζητάει την μέγιστη και δίχως εξαιρέσεις προστασία. Για κάποιον όμως που έχει καλή γνώση του υπολογιστή του και γνωρίζει τι κατεβάζει και που πατάει accept μπορεί να γίνει σπαστικό Κατά άλλα είναι σίγουρα ένα από τα 2-3 κορυφαία αντιβιοτικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Ειδικά για δωρεάν αξίζει με 1000 ΥΓ: Έχει βρει κανένας πώς μπορεί να απενεργοποιηθεί το μήνυμα που βγάζει για το game mode κάθε φορά που μπαίνει σε full screen εφαρμογή;
buuren Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ΥΓ: Έχει βρει κανένας πώς μπορεί να απενεργοποιηθεί το μήνυμα που βγάζει για το game mode κάθε φορά που μπαίνει σε full screen εφαρμογή; Δοκιμασε το auto pilot (οff) . Noμιζω αυτο ειναι-αν θυμαμαι καλα.
Nightfall_2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 thanks κ από μένα. Ήμουν με Νοd από τον θείο το τελευταίο χρόνο. Το scan δεν βρήκε τπτ στο pc μου, οποτε όλα comple. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιο βαρύ από τον προηγούμενο μου. Για να δούμε πως θα προχωρήσει η συμβίωσή μας
chiderboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δοκιμασε το auto pilot (οff) . Noμιζω αυτο ειναι-αν θυμαμαι καλα. Το game mode θέλω να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά και να μπαίνει αυτόματα. Απλώς να μη βγάζει αυτό το σπαστικό μήνυμα κάθε φορά Ευχαριστώ πάντως
salonika91 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το έβαλα και εγώ παίδες. Ευχαριστώ! Πρώτο full scan μετά από τη μετάβαση από security essentials το οποίο είχα για χρόνια βρήκε 64 "μολυσμένα" αρχεία. Όλα false positives ή τουλάχιστον αρχεία τα οποία στην πραγματικότητα δεν ήταν επικίνδυνα. Γνώμη μου καλό για τον μη έμπειρο χρήστη που δεν είναι σε θέση να κρίνει τι είναι επικίνδυνο και τι όχι ή αυτόν που ζητάει την μέγιστη και δίχως εξαιρέσεις προστασία. Για κάποιον όμως που έχει καλή γνώση του υπολογιστή του και γνωρίζει τι κατεβάζει και που πατάει accept μπορεί να γίνει σπαστικό Κατά άλλα είναι σίγουρα ένα από τα 2-3 κορυφαία αντιβιοτικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Ειδικά για δωρεάν αξίζει με 1000 ΥΓ: Έχει βρει κανένας πώς μπορεί να απενεργοποιηθεί το μήνυμα που βγάζει για το game mode κάθε φορά που μπαίνει σε full screen εφαρμογή; πω με ξενερωσες :/ Κανει δηλ οπως το bit defender το free που ειχα δοκιμασει και το ξηλωσα Τλκ δεν θα το βαλω...θα κρατησω το avast internet security που εχω
buuren Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλημερα παιδια. Ελληνικα εχει? Ψαχνω στο site και δεν λεει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα