skatopaido Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 οριστε,σκατοπαιδο K3DJP32 thanks.δεν ειχα πιασει οτι ειναι 3 διαφορετικα και τα εβαζα ολα
georgiou.cr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει. Συγκριτικά με το AVG λέει τίποτα ?
Maoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 πανω που ελεγα να αγορασω το kaspersky γτ μου εληξε.. Εχω ακουσει καλα λογια για το bitdefender, ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο με το kapserky!! 1000 ευχαριστω TS. Δεν το έχω δοκιμάσει. Συγκριτικά με το AVG λέει τίποτα ? Θεωρειται το καλυτερο. Εγω με το Kaspersky ποτε μου δεν ειχα προβλημα. Οποτε περιμενω τα ιδια και απο το αυτο. http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
vaggos88 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 και εγω το 1ο έβαλα και ενεργοποιηθηκε κανονικά. ευχαριστουμε val
m0rpheusgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει. Συγκριτικά με το AVG λέει τίποτα ? Καμια σχεση με το AVG, το Bitdefender ειναι πολυ καλυτερο. πανω που ελεγα να αγορασω το kaspersky γτ μου εληξε.. Εχω ακουσει καλα λογια για το bitdefender, ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο με το kapserky!! 1000 ευχαριστω TS. Θεωρειται το καλυτερο. Εγω με το Kaspersky ποτε μου δεν ειχα προβλημα. Οποτε περιμενω τα ιδια και απο το αυτο. http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ Το kaspersky μπορει να ειναι καλο απο αποψη προστασιας αλλα δε μου φαινεται βολικο και οποτε το εχω πετυχει σε μηχανηματα παντα προβληματα δημιουργει. Η αδεια μπορει να περαστει και απο το My bitdefender στο my products πατωντας στο add license. Ευχαριστω τον val007 για την ενημερωση.
marios32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καμια σχεση με το AVG, το Bitdefender ειναι πολυ καλυτερο. Που το βασίζεις αυτό ;
m0rpheusgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μπορεις να δεις εδω ενα προσφατο συγκρητικο σε av οπου συμπεριλαμβανονται και τα avg και bitdefender. Το εχω δει και απο προσωπικη εμπειρια στη δουλεια μου. Το avg το προτιμουν πολλοι επειδη ειναι καπως πιο ελαφρυ σε παλιοτερα μηχανηματα αλλα το bitdefender κανει καλυτερη δουλεια.
m0rpheusgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 είναι ελαφρύ πρόγρραμμα?? γνωρίζει κανεις?? Δες στο link στο προηγουμενο μηνυμα μου, εχει συγκρηση για την επιβαρυνση που δεχεται το pc σε σχεση με τα υπολοιπα για να εχεις ενα μετρο συγκρησης.
marios32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μπορεις να δεις εδω ενα προσφατο συγκρητικο σε av οπου συμπεριλαμβανονται και τα avg και bitdefender. Το εχω δει και απο προσωπικη εμπειρια στη δουλεια μου. Το avg το προτιμουν πολλοι επειδη ειναι καπως πιο ελαφρυ σε παλιοτερα μηχανηματα αλλα το bitdefender κανει καλυτερη δουλεια. Δεν φαίνεται άσχημο το BitDefender. Θα μπορούσα να ψάξω και μόνος μου βέβαια, αλλα μήπως έχεις υπόψην σου, να παραθέσεις κάποια site με αξιόπιστα reviews για Anti-Virus, Internet Security, αν σου είναι εύκολο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα