Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Ξερετε ποια ειναι διαφορα του PCI Express x16 (x16) με το PCI Express x16 (x4).; Αν θελω να κανω συνδεση CrossfireX συνδεση και η μια καρτα ειναι πανω σε  PCI Express x16 (x16) και η αλλη πανω σε PCI Express x16 (x4) εχω επιπτωσεις στις επιδωσεις μου ;; Αυτο στην εικονα ειναι το Pc μου μιλαω για το slot που εναι ακριβως κατω απο την καρτα γραφικων μου 

post-236320-0-48679100-1362220094_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου. σίγουρα έχεις την 990xa? To μαύρο pcb της μητρικής στην φώτο, με μπερδεύει λίγο, γιατί η 990xa είναι μπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου. σίγουρα έχεις την 990xa? To μαύρο pcb της μητρικής στην φώτο, με μπερδεύει λίγο, γιατί η 990xa είναι μπλέ.

Αυτήν έχει 

Link.png Site: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4397#ov">Ακόμα καλύτερη :P

Όπως βλέπουμε εδώ, μπορείς να έχεις δύο κάρτες μαζί και να δουλεύουν χ16 και οι δύο!

Ψάξε πάνω στη μητρική και θα δείς κάπου να γράφει στο ένα PCIEX16_1 και στο άλλο PCIEX16_2... είναι δλδ  η πρώτη θύρα και η τρίτη! 

1. 2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1/PCIEX16_2) (Note 3)
  2. 2 x PCI Express x16 slots, running at x4 (PCIEX4_1/PCIEX4_2)
  3. 2 x PCI Express x1 slots
  4. (All PCI Express slots conform to the PCI Express 2.0 standard.)
  5. 1 x PCI slot
Δημοσ.

Φιλε μου επιδη ειχα ενα προβλημα με το lan της mobo (deep sleep mode) αναγκαστικα να βαλω οπως βλεπεις πανω στην mobo διαφορετικο controller και αυτο εχει καληψει τον χωρο για να βαλω αλλη καρτα πανω στο 16αρι οποτε το μονο που μενει ειναι το 4αρι το οποιο ειναι το πρωτο κατω απο την καρτα μου !! οποτε δεν εχω αλη επιλογη ! :/ 

Οσο για την mobo εχεις δικιο φιλε μου ηταν δικο μου λαθος που ειχα κανει οταν εγραφα την υπογραφη ! Ευτυχως το ειδατε και το διορθωσα ! :P :D

Δημοσ.

Φιλε μου επιδη ειχα ενα προβλημα με το lan της mobo (deep sleep mode) αναγκαστικα να βαλω οπως βλεπεις πανω στην mobo διαφορετικο controller και αυτο εχει καληψει τον χωρο για να βαλω αλλη καρτα πανω στο 16αρι οποτε το μονο που μενει ειναι το 4αρι το οποιο ειναι το πρωτο κατω απο την καρτα μου !! οποτε δεν εχω αλη επιλογη ! :/ 

Οσο για την mobo εχεις δικιο φιλε μου ηταν δικο μου λαθος που ειχα κανει οταν εγραφα την υπογραφη ! Ευτυχως το ειδατε και το διορθωσα ! :P :D

Πάρε ένα τέτοιο 

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/415587/LogiLink-PC0029A-Gigabit-PCI-Express-network-card.html">LAN pci-e

Και βάλτο στην πρώτη θύρα! έτσι θα έχεις τα πάντα ελεύθερα!!!

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει το lan ? Εμένα γιατί δεν έχει το ίδιο πρόβλημα? Εχω την ίδια μητρική.

Θα πάρεις PCI-E X1 κάρτα για lan ώστε να βάλεις τις κάρτες σου φυσιολογικά σε crossfire !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...