Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, εχω ενα λαπτοπ με τα βασικα windows 8 Original τα ειχε απο την μανα του, αλλα επειδη δεν ειχε δισκακι και ουτε δινανε το serial Πριν παω να βαλω τον ssd παω και βρισκω το serial απο ενα προγραμματακι που βρηκα στο google.

Θελω να ρωτησω, μπορω να βρω καπου τα windows 8 για download, και να βαλω το serial Μου να τα εχω αυθεντικα? γιατι απο τι βλεπω μονο hackarισμενα τα δινουνε και δεν ξερω αν υπαρχει καπου η καθαρη εκδοση..

υπαρχει καποιος τροπος? ευχαριστω.

ελπιζω να με καταλαβατε :D

Δημοσ.

Το serial number σου πρέπει να είναι κάπου στο laptop από κάτω ή κάτω από την μπαταρία! Θα το δεις! Ένα αυτοκόλλητο είναι! Όσον αφορά τα Windows, δες ποια version έχεις από το αυτοκόλλητο, κατέβασε τα, και κατά την εγκατάσταση θα δώσεις το serial number σου! Αν σου δώσει επιλογή ποια έκδοση να σου εγκταστήσει επέλεξε την δικιά σου! Αν δεν μπορείς να τα κατεβάσεις από κάπου ζήτησε τα από κάποιον φίλο σου ή από κάποιο κατάστημα! Απλά δεν θα περάσεις κανένα crack! Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

<p>γεια σας παιδια, εχω ενα λαπτοπ με τα βασικα windows 8 Original τα ειχε απο την μανα του, αλλα επειδη δεν ειχε δισκακι και ουτε δινανε το serial Πριν παω να βαλω τον ssd παω και βρισκω το serial απο ενα προγραμματακι που βρηκα στο google.</p>

<p> </p>

<p>Θελω να ρωτησω, μπορω να βρω καπου τα windows 8 για download, και να βαλω το serial Μου να τα εχω αυθεντικα? γιατι απο τι βλεπω μονο hackarισμενα τα δινουνε και δεν ξερω αν υπαρχει καπου η καθαρη εκδοση..</p>

<p> </p>

<p>υπαρχει καποιος τροπος? ευχαριστω.</p>

<p> </p>

<p>ελπιζω να με καταλαβατε :D</p>

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις το serial. Δες κάτω από το λάπτοπ για ένα αυτοκόλλητο.

Αν έχεις το σωστό serial μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατεβασμένα 8άρια αρκεί να είναι η ίδια έκδοση και στην ίδια γλώσσα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μην έχει serial από κάτω.Έχω δει 3 διαφορετικών εταιρειών όλα με win8,και κανένα δεν είχε αυτοκόλλητο.Νομίζω σε όσα πωλούνται με 8,το serial είναι περασμένο στο bios και ενεργοποιούν αυτόματα τα windows.

Πάντως το πιο απλό για σένα είναι αυτό που έγραψε ο μπουρτζόβλαχος,να κάνεις τα recovery δισκάκια.

Δημοσ.

κάνε κλώνο τον δίσκο σου με το λογισμικό που παρέχει ο κατασκευαστής του ssd... και ούτε φορματ ούτε εγκαταστάσεις από την αρχή ούτε serial σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...