DimitrisPas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καλημέρα έχω τα windows xp...μέσα το notebook είχε και τα linux..εγώ έσβησα τα linux...και τώρα μου έχει μείνει...όταν ανοίγω το λαπτακι...με ρωτάει που θελω να μπω... windows ή linux...πως θα βγάλω την επιλογή linux και θα μπαίνει κατευθείαν στα windows;;;;
polteris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Πως εσβησες το linux? Θα πρεπει να διαγραψεις ολο το partition!!
DimitrisPas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 έσβησα το partition αλλά όταν ξεκινάει ο υπολογιστης μου ΄χει δυο επιλογές...xp ή linux....πως θα βγάλω την επιλογή inux και να ξεκινάει αυτόμαματα στα χρ;;;
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Πρέπει να κάνεις εκκίνηση από το δισκάκι τον XP και να κάνεις επιδιόρθωση,αν το κατέχεις μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/bootcons_fixmbr.mspx?mfr=true Αν δεν έχεις usb-cd μπορείς να περάσεις ένα iso σε usb με το WinToFlash,θα πρέπει να επιλέξεις και από το bios να ξεκινήσει από αυτό.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 επεξεργαζεσαι το boot ini χειροκινητα σβηνεις τη γραμμη του boot loader των linux και αφηνεις μονο τη γραμμη για τα xp, δες και ενα υποθετικο παραδειγμα, ας υποθεσουμε οτι εχεις αυτον τον boot loader [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute /fastdetectc:\linuxboot.bin="Redhat Enterprise Linux 3.94 beta" /fastdetect σβηνεις αυτη τη γραμμη των linux και κρατας μονο αυτη [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect http://support.microsoft.com/kb/289022/el
DimitrisPas13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 επεξεργαζεσαι το boot ini χειροκινητα σβηνεις τη γραμμη του boot loader των linux και αφηνεις μονο τη γραμμη για τα xp, δες και ενα υποθετικο παραδειγμα, ας υποθεσουμε οτι εχεις αυτον τον boot loader [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute /fastdetect c:\linuxboot.bin="Redhat Enterprise Linux 3.94 beta" /fastdetect σβηνεις αυτη τη γραμμη των linux και κρατας μονο αυτη [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect http://support.microsoft.com/kb/289022/el εντάξει τα κατάφερα...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα