nassosxlvbros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έχεις μάλλον 2 θέματα: 1) Ο δικός σου μάλλον εκπέμπει ΠΟΛΥ κοντά σου και ο ενισχυτής/καλώδια προενισχυτής (μείκτης) μαζεύει και ενισχύει τα πάντα,και, 2) Χρησιμοποίησε θωρακισμένο καλώδιο ή RCA καλής ή καλύτερης ποιότητας από αυτά που έχεις,στην ανάγκη πάρε ποιοτικό καλώδιο και βύσματα RCA και φτιάξε μόνος σου όσα σετ θες.Aν παρ'όλ'αυτά δε δεις φως,κάνεις το παρακάτω κόλπο του σχήματος μέσα στο βύσμα.
discoboyminimal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 δεν ξερω τι καλωδιο να αγορασω ρε συ... εχει καποιος στο νου του γιατι εχω ενα καλωδιο γυρο στα 3 μετρα rca , αλλα ειναι απλο..και το εχω κουλουριασει πισω απο το επιπλο για να μην πετανε καλωδια..και 1 μετρο μου φτανει εμενα... αλλα τι shielded να παρω?
nassosxlvbros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μην τα κουλουριάζεις ειδικά τα εισόδου! Αν θες καλώδιο της προκοπής ζήτα θωρακισμένο καλώδιο από κατάστημα ήχου ή αγόρασε ξεχωριστά θωράκιση από κατάστημα ηλεκτρονικών (η περίφημη μεταλλική "κάλτσα") και πέρνα όλα τα καλώδια ήχου μέσα!.Στην περίπτωση που απλά βελτιώνεται αρκετά το πρόβλημα άλλαξε θέση στο συγκρότημα ή δωμάτιο! Η τελευταία λύση είναι φτιαχτά θωρακισμένα καλώδια ένα προς ένα να ησυχάσεις....
discoboyminimal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 καταλαβα..ψαχνω τωρα για καλωδιο rca θορακισμενο απο εργοστασιο..αν δεν πετυχει τοτε θα κανω τα υπολοιπα.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 δεν αξιοθηκα να παρω ακομα rca καλωδιο θωρακισμενο! λογο ελειψης χρονου , δεν μπορω να παω απο μαγαζι αυτον τον καιρο.. απο ιντερνετ , δεν ξερω τι να παρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα