tony81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα μάγκες!!Θέλω να αγοράσω ένα υπολογιστή για να το παίρνω στη δουλειά για να γράφω κανά κείμενο 2-3 σελίδες και να μπαίνω διαδίκτυο.Να πάρω tablet ή netbook;;
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Για χρηση γραφείου και πολλα κείμενα, βολευει περισσότερο το netbook! Αλλα υπάρχει πάντα και η επιλογη καποιου windows 8 tablet με αποσπομενο πληκτρολογιο,απλα ειναι αρκετα πιο ακριβή λύση, κυριος γιατι τα μοντελλα με καλο και βολικο πληκτρολογιο τσιμπανε ακομη περισσότερο τις τιμες τους!
basilis5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 εχω ενα 901 asus που εχω να το ανοιξω 1-2 χρονια κι ενα ipad3 που χρησιμοποιω καθημερινα. κυριως για ιντερνετ. ομως δεν το χρησιμοποιησα ποτε για επεξεργασια κειμενου για να σου πω. υπαρχει η λυση με blutooth πληκτρολογιο ομως για να παρεις κατι αξιολογο κοστιζει αρκετα. γενικα ειναι λιγο υποκειμενικο το τι θα σε βολεψει. προσωπικα στο netbook με χαλαει η ταχυτητα Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
st2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 tablet τα ανδροιδ tablet έχουν και usb θυρες που κολας πληκτρολογιο το surface ειναι η καλυτερη και η ακριβοτερη λυση
tony81 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Μάλλον για netbook θα πάω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα