Προς το περιεχόμενο

samsung gal siii ή samsung note II ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ καλο μηνα

Ειμαι ετοιμος να αγορασω το sam gal siii,ωσπου καποιος φιλος μου μιλησε για το note II. Το ειδα βεβαια κ επαθα πλακα!!!

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι 1) τηλεφωνο και 2) βιντεο-κληση μεσω skype,γιατι φευγω εξωτερικο.

Ποια η γνωμη σας? υπαρχει συγκρηση μεταξυ τους?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα κ καλο μηνα

Ειμαι ετοιμος να αγορασω το sam gal siii,ωσπου καποιος φιλος μου μιλησε για το note II. Το ειδα βεβαια κ επαθα πλακα!!!

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι 1) τηλεφωνο και 2) βιντεο-κληση μεσω skype,γιατι φευγω εξωτερικο.

Ποια η γνωμη σας? υπαρχει συγκρηση μεταξυ τους?

Ευχαριστω.

Και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα,οι μονες διαφορες ειναι στις ιντσες και στην μνημη (το galaxy s3.1giga ram,note 2 2giga  ram)αναλογα τα γουστα σου διαλεγεις.

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο που ειπε ο Spartan, απλα να προσθεσω πως υπαρχει το S3 Lte με 2gb ram. 

Οποτε το ιδανικοτερο θα ηταν να επιλεξεις αναμεσα στο s3 LTE και Note 2 με βαση καθαρα τις διαστασεις και την ενδεχομενη χρηση ή οχι του S pen. Το οποιο ειναι αψογο παρεμπιπτοντως.

ΕDIT: Δεν ειμαι σιγουρος για την μπαταρια του S3, αλλα στο Note 2 κραταει πολυ. Παρα πολυ :) 

Δημοσ.

Προσοχή σε κατι σημαντικο η οθονη του Galaxy s3 εχει προβλημα στην φωτεινότητα! Ειναι σαφώς πιο αδύναμη απο GALAXY NOTE και GALAXY NOTE 2. Κατω απo εντονο ηλιο θα εχετε προβλημα.

Μπορειται να το διαπιστώσετε εαν τα βαλετε διπλα διπλα, ενα 25% λιγοτερη φωτεινότητα  Επισης θελω να πω οτι τα AMOLED δε φημίζονται για την φωτεινοτητα τους σε σχεση με τα IPS LCD αλλα ειναι ικανοποιητικά  το galaxy s3 δυστυχως πασχει πολυ σε αυτο το τομεα.... για πιο λογο η Samsung δεν μπορεσε να ανεβασει φωτεινοτητα σαν galaxy note & note 2 κανεις δεν ξερει.

Δημοσ.

Aυτο που ειπε ο Spartan, απλα να προσθεσω πως υπαρχει το S3 Lte με 2gb ram. 

Οποτε το ιδανικοτερο θα ηταν να επιλεξεις αναμεσα στο s3 LTE και Note 2 με βαση καθαρα τις διαστασεις και την ενδεχομενη χρηση ή οχι του S pen. Το οποιο ειναι αψογο παρεμπιπτοντως.

ΕDIT: Δεν ειμαι σιγουρος για την μπαταρια του S3, αλλα στο Note 2 κραταει πολυ. Παρα πολυ :)

Η μονη διαφορα αναμεσα στο απλο σαμσουνγκ κ το σαμσουνγκ λτε ειναι στην εσωτερικη μνημη?100ευρω διαφορα?γιατι ειναι τοσο σημαντικη η εσωτερικη μνημη?αλλο πραμα η καρτα μνημης? λειτουργει κ στο εξωτερικο κανονικα?

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Η μονη διαφορα αναμεσα στο απλο σαμσουνγκ κ το σαμσουνγκ λτε ειναι στην εσωτερικη μνημη?100ευρω διαφορα?γιατι ειναι τοσο σημαντικη η εσωτερικη μνημη?αλλο πραμα η καρτα μνημης? λειτουργει κ στο εξωτερικο κανονικα?

Ευχαριστω

Oχι δεν ειναι μονο η μνημη η διαφορα, ειναι φυσικα και η υπαρξη LTE συνδεσιμοτητας. Την οποια εγω προσωπικα τη θεωρω αμελητεα για Ελλαδα, αλλα προφανως εξαρταται και απο τη χωρα που θα πας. Ναι στο εξωτερικο λειτουργει κανονικα.

Η μνημη ειναι σημαντικη για να μην εχεις κανενα κολλημα ή "μπουκωμα" απο τις εφαρμογες, το multitasking κλπ :)

Δημοσ.

Oχι δεν ειναι μονο η μνημη η διαφορα, ειναι φυσικα και η υπαρξη LTE συνδεσιμοτητας. Την οποια εγω προσωπικα τη θεωρω αμελητεα για Ελλαδα, αλλα προφανως εξαρταται και απο τη χωρα που θα πας. Ναι στο εξωτερικο λειτουργει κανονικα.

Η μνημη ειναι σημαντικη για να μην εχεις κανενα κολλημα ή "μπουκωμα" απο τις εφαρμογες, το multitasking κλπ :)

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΝΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 100ΕΥΡΩ........τΟ ΛΤΕ ΚΑΝΕΙ 500Ε ΣΤΑ ΣΚΡΟΥΤΖΟΜΑΓΑΖΑ Κ ΤΟ ΝΟΤΕ ΙΙ 510Ε...

Δημοσ.

Στο Android η μνήμη RAM παίζει πολύ σημαντικό ρόλο,

οπότε είναι κρίμα να έχεις επιλογή για 2GB και να καταλήξεις σε 1GB.

Ειδικά με εφαρμογές και HD αναλύσεις οθονών, είναι επιτακτική η ανάγκη για περισσότερη RAM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...