Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ως γνωστον εχουν τα CARREFOUR σημερα-30% στις μπαταριες.Αναμεσα σε αλλα πηρα 4χ επαναφορτιζομενες ENERGIZER AAA 1000 mAh στα 3.5 ευρω(απο 5 αρχικη) πολυ καλη τιμη νομιζω.

Η αγορα εγινε απο Χανια(μακρυς τοιχος).Λογικα υπαρχει και αλλου.Απλα ψαξτε τη συσκευασια 3+1 δωρο γιατι η ιδια μπαταρια χωρις την παραπανω σημανση ειχε σχεδον τα διπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε...μόλις σήμερα πήρα από ΚΩΤΣΟ 4άδα ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες στα 10 Ευρώ! Τι γκαντεμιά...!

Δημοσ.

Και τις energizer 9v επαναφορτιζόμενες 2ευρώ!!!! Πήρα 10 για τον συναγερμό για μένα και ένα φίλο...

Γενικά ξεπουλάνε σαν να κλείνουν...

Είχαν και τα Philips Imageo Candle 9 και 3 ευρώ τα ροζ και τα κόκκινα αντίστοιχα (αρχικές τιμές πάνω από 40...).Αν και αυτά που πήρα δεν δούλευαν τελικά.

Δημοσ.

Παντως χανια ολα τα carrefour εχουν εκπτωση στις μπαταριες μεχρι και σημερα ομως.Πηρα και απλες 6χΑΑ ENERGIZER ULTIMATE στα 2.1 ευρω τελικη.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω που πηγα μαλιστα σημερα καρφουρ και μπηκα τωρα μεσα στο θεμα ενω το το ειδα απο χθες βιαστικα σαν τιτλο αλλα δεν ειχα χρονο να μπω να διαβασω;

Μαλιστα μπαινοντας στο μαγαζι ειδα στην ταμπελα μεταξυ των αλλων και το -30% μπαταριες (και λαμπες αν δεν κανω λαθος), αλλα μετα ξεχαστηκα να παω να ριξω μια ματια αν ειχε κατι σε καλη τιμη...

Γι αυτο λεμε ρε παιδια, προιον - τιμη - καταστημα στον τιτλο. Κριμα και μου λειπουν λιγες ΑΑΑ...

Την επομενη φορα. Θα το ξαναβαλουν σιγουρα.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις πάντως τις επαναφορτιζόμενες energizer 9v στα 2 ευρώ που πήρα και που η τιμή δεν υπάρχει!!!, εξακολουθεί το amazon να είναι μονόδρομος στις επώνυμες μπαταρίες με τιμές στο 1/3 με 1/4 των ελληνικών καταστημάτων... πχ 18 energizer ultra+ (όχι οι απλές αλκαλικές) aa ή aaa στις 7 λίρες kai 32 duracell plus στις 10,6 λίρες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που πηγα μαλιστα σημερα καρφουρ και μπηκα τωρα μεσα στο θεμα ενω το το ειδα απο χθες βιαστικα σαν τιτλο αλλα δεν ειχα χρονο να μπω να διαβασω;

Μαλιστα μπαινοντας στο μαγαζι ειδα στην ταμπελα μεταξυ των αλλων και το -30% μπαταριες (και λαμπες αν δεν κανω λαθος), αλλα μετα ξεχαστηκα να παω να ριξω μια ματια αν ειχε κατι σε καλη τιμη...

Γι αυτο λεμε ρε παιδια, προιον - τιμη - καταστημα στον τιτλο. Κριμα και μου λειπουν λιγες ΑΑΑ...

Την επομενη φορα. Θα το ξαναβαλουν σιγουρα.

πέρασα και γω μια βόλτα, ισχύει αυτό για το 30% αλλά στις λάμπες που ήθελα κάποιες που ήταν πιο φθηνές τις είχαν ανεβάσει και με την έκτπωση έβγαινε πάλι πιο πολλά από την τελευταία τιμή.

όσον αφορά τις μπαταρίες δεν κοίταξα τιμές αλλά γενικά από ότι είδα είχαν πολύ ζήτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...