washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ...το θέμα είναι πάντως να την πάρει από το μαγαζί που θα πάρει και τον δίσκο.
giokou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ^ ...Συνεχίζεις ακάθεκτος... https://www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html Αν πάρει τον σκληρό δίσκο απ' το easybuyworld ή το visionstudio, έχουν και τις 2 πρώτες απ' τις θήκες που παρέθεσα προηγουμένως.
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ...κανονικά συνεχίζω. Σταμάτα να έχεις την εντύπωση ότι "σε κυνηγάω". Το πιο πάνω ποστ μου δεν πήγαινε σε 'σένα αποκλειστικά, ώστε να του βρεις και συγκεκριμένη θήκη. Γενικό ήταν, και κυρίως προς αυτόν.
giokou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ΟΚ συζήτηση με το ανάλογο χιούμορ κάνουμε καμάρι μου! Για πες μας, για ποιον συγκεκριμένο λόγο να πάρει και τον δίσκο και τη θήκη απ' το ίδιο κατάστημα?
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν νομίζω πως "κάνεις συζήτηση με το ανάλογο χιούμορ". Γι' αυτό και δεν έχω καμμιά διάθεση για περαιτέρω.
doakes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ΟΚ συζήτηση με το ανάλογο χιούμορ κάνουμε καμάρι μου! Για πες μας, για ποιον συγκεκριμένο λόγο να πάρει και τον δίσκο και τη θήκη απ' το ίδιο κατάστημα? Αυτο νομιζω ειναι προφανες, δε χρειαζεται να στο απαντησει, για να μην πληρωσει 2 φορες ταχυδρομικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα