Προς το περιεχόμενο

Utopia (2013) TV series Channel 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή σειρά,με έντονη ατμόσφαιρα .εγω μόλις ξεκίνησα τον δεύτερο κύκλο και απο το πρώτο επεισόδιο φαίνεται πως αρχίζει και σου λύνει κάποια αναπάντητα ερωτήματα απο τον πρώτο κύκλο.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η σειρα ειναι καταπληκτικη!!! Πολτ διααφορετικη σε σχεση με τις Αμερικανικες..

Ειμαι στο 2 επεισοδιο του 2 κυκλου και εως τωρα εινα απλα τελεια! ο Πιετρε ειναι μεγαλη μορφη.. Επισης εχει εκπληκτικη "εικονα" οταν την βλεπω σε HD.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι με την HD εικονα του πραγματι. Μην ξεχναμε και τα "ζωηρα" χρωματα. Μανια εχουνε. Ιδιαιτερα με το κιτρινο  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως κ η καλύτερη hd εικόνα σειράς που έχω δει...!

Επίσης πολύ πολύ τέλειες οι σκηνές ,κυρίως του Πιετρε, με τους πυροβολισμούς στο κεφάλι!

Δημοσ.

Ρε σεις..Αυτοι την ακύρωσαν την σειρα..

http://www.denofgeek.com/tv/utopia/32432/exclusive-c4-s-utopia-won-t-return-for-series-3#ixzz3PICXVtt8

Nαι ρε γαμωτο, το διαβασα και εγω... αφηνει καποια περιθωρια να επιστρεψει καποια στιγμη στο μελλον.

Επισης διαβασα οτι ο Φιντσερ θα το κανει μεταφορα στο ΗΒΟ.

Τωρα βαζω να δω το τελευταιο επεισοδιο!!!

Ασχετο, αλλα ενα βραδυ ειδα οτι το ειχε η Νεριτ. . .

Δημοσ.

Το εχω κατεβασει αλλα δεν το εχω αρχισει.Αν κοπηκε και λεγοντας οτι δεν θα συνεχισει αξιζει να το δω η κοβεται σε σημειο καιριο για την πλοκη και σε αφηνει με κενα και αναπαντητα ερωτηματα?Και γαμωτο οτι εχω ακουσει ηταν καλα λογια.Γιατι κοπηκε?

Δημοσ.

Το εχω κατεβασει αλλα δεν το εχω αρχισει.Αν κοπηκε και λεγοντας οτι δεν θα συνεχισει αξιζει να το δω η κοβεται σε σημειο καιριο για την πλοκη και σε αφηνει με κενα και αναπαντητα ερωτηματα?Και γαμωτο οτι εχω ακουσει ηταν καλα λογια.Γιατι κοπηκε?

Θα σου πρότεινα να το δεις ούτως ή άλλως.

Είναι πολύ καλογυρισμένη σειρά.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κρίμα ρε γαμωτο... Το HBO θα ήταν εγγύηση για μια σωστή μεταφορά.

To HBO συνεχίζει να έχει τα δικαιώματα, απλά δεν τα βρήκαν με τον Φίντσερ για το μπάτζετ, μπορούν κάλλιστα να το κυκλοφορήσουν με άλλο σκηνοθέτη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φίντσερ έμοιαζε ιδανικός, και με το House Of Cards κατάφερε να κάνει καλύτερη τη σειρά από την original, θα μπορούσε και τώρα, είχε και καλό καστ, κρίμα που το HBO δεν την εκτίμησε σωστά θεωρώ τη σειρά. Μακάρι πάντως να το προσπαθήσουν και πάλι είτε με τον Φίντσερ είτε με άλλον, ώστε να τη συνεχίσουν κιόλας...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...