Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα ipod touch, το οποίο κάποια στιγμή δεν συνδεόταν με το itunes. Του έκανα restore από την συσκευή και τώρα εμφανίζει την οθόνη "connect to itunes", αλλά πάλι δεν συνδέεται στον υπολογιστή ή στα itunes.

Δοκίμασα όλες τις usb θύρες, τις ρύθμισα να δίνουν συνεχώς ρεύμα, το έκανα hard reset, πατώντας το κεντρικό πλήκτρο και το πλήκτρο κλειδώματος΄, έλεγξα το καλώδιο και με το iphone δουλε΄υει μια χαρά.

Όταν το συνδέω στον υπολογιστή, ούτε καν κάνει τον ήχο ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή. από φορτιστή τοίχου, φορτίζει κανονικά.

Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Είναι αρκετά παλιό καο φοβάμαι ότι αν το παώ στο σερβις, θα μου ζητήσουν πολύ περίσσοτερα από την αξία του.

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπερα σε πρωτη φάση δε χρειάζεσαι σερβις. Πες μου καταρχας αν ηταν jailbroken και σε τι εκδοση ειναι.<br><br>

Και θα σου πω τι να κανεις<br><br>

Το πιθανοτερο ειναι οτι κολλησε γιατι ηταν jb και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανουμε επαναφορα μεσα απο τη συσκευή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ! Δεν είναι jailbreak. Δεν θυμάμαι τι update του είχα κάνει τελευταία φορά, γιατι το είχα στο εξοχικό και είχα καιρό να το συγχρονίσω με το itunes. αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι το ipod touch 3rd generation 

Δημοσ.

Μπορείς να δεις την έκδοση από τις ρυθμίσεις φίλε

Αν δεν είχε κολλήσει σε safe mode ή συνδεόταν στα itunes υποθέτω. Έχεις κάποιον άλλο τρόπο?

Δημοσ.

<p>Μπορείς να δεις την έκδοση από τις ρυθμίσεις φίλε</p>

Αφού σου λέει ειναι recovery mode

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπορείς να δεις την έκδοση από τις ρυθμίσεις φίλε

Αν δεν είχε κολλήσει σε safe mode ή συνδεόταν στα itunes υποθέτω. Έχεις κάποιον άλλο τρόπο?
Λοιπον ακου, σε πρώτη φάση βαλτο σε DFU .Και σύνδεσέ το με το ιτουνς και πατα restore. Αν δεν ξερεις πως να το βαλεις DFU δες στο youtube εχει πολλά βιντεο δεν ειναι δυσκολο.Και πες μου.Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού σου λέει ειναι recovery mode

Sent from my iPhone using InsomniaΛοιπον ακου, σε πρώτη φάση βαλτο σε DFU .Και σύνδεσέ το με το ιτουνς και πατα restore. Αν δεν ξερεις πως να το βαλεις DFU δες στο youtube εχει πολλά βιντεο δεν ειναι δυσκολο.Και πες μου.Sent from my iPhone using Insomnia

Σε ευχαριστω πολυ. Θα το προσπαθησω και θα σου τι εγινε. Και παλι ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...