Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους ! εδω και καμποσο καιρο ενας δισκος ( wd 1 tb black sata3) κανει αρκετο θορυβο οταν παω να ψαξω - μέχρι να τρεξουν αρχεια από αυτον . και επισης ειναι λιγο αργος στην προσπέλαση , εννοω οτι οταν ανοιγω ενα φακελο του κανει θορυβο και μετα απο καποια δευτερολεπτα εμφανιζονται τα εικονιδια του πειεχομενου των φακελων κανονικα. ο δισκος αγοραστηκε καινουριος πριν λιγους μηνες , και δεν εδωσα σημασια αρχικα, ομως μου φιανεται παραξενο πολυ παλιοτερα δισκοι και πιο αργοι - θεωρητικα να πηγαινουν καλυτερα .ανασυγκροτηση εγινε αλλα τπτ το διαφορετικο..

Τρεχει σαν δευτερος στο πισι , το OS ειναι εγκατεστημενο σε ssd , καποια ρυθμιση που να κανει τα πραγματα να καλυτερεψουν υπαρχει για τον συγκεκριμενο?

post-244793-0-87075800-1362142190_thumb.jpg

post-244793-0-54990600-1362143140_thumb.jpg

Δημοσ.

Γενικά οι black έχουν ένα θέμα με τον θόρυβο.  Όσο πιο πολύ γεμίζει το δίκος τόσο πιο πολυ δυσκολεύεται, ειδικά όταν υπάρχουν πολλά και μικρά αρχεία. Επίσης να ξέρεις ότι ο δίσκος που δεν έχει λειτουργικό μπαίνει σε iddle όταν δεν χρησιμοποιείται. Οπότε είναι λογικό ότι αν έχει ώρα ανανεργός και πας να τον ανοίξεις να έχει μια μικρή καθυστέρηση. Δοκίμασε τον hdsentinel pro για να δεις την υγεία του δίσκου σου.

Δημοσ.

πως τον κανω να ειναι παντα στο φουλ και οχι idle?πειραξα μολις στα power settings τις ρυθμισης και ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα απο θεμα θορυβου , (τα εβαλα ολα φουλ νομιζω) , οταν ανοιγει ο υπολογιστης ομως και παω να ανοιξω για παραδειγμα το φακελο που εχω στο desktop με τις συντομευσεις απο τα παιχνιδια που ειναι εγκατεστημενα στον wd black , το ριχνει το γριλισμα του το δυνατο αλλα μετα ειναι καλυτερα τα πραγματα μετα τις ρυθμισης που εκανα στα τυφλα...

το ερωτημα ειναι αν εχει καποιος προβληματακι ο δισκος και αργει τοσο , γιατι αρκετα απλιοτεροι 5+ ετων πανε καλύτερα στο ανοιγμα .. και αυτος ειναι sata3 

Δημοσ.

Μάλλον έχεις πολύ fragmentation. Έγραψες, έσβησες και ξανάγραψες πολλά data πάνω μάλλον ε; Κάνε καμιά ανασυγκρότηση. Λογικά αυτό φταίει.

Επίσης δεν είναι καλή ιδέα να μην αφήνεις το δίσκο να κοιμάται.. Θερμοκρασία, φθορά λόγω συνεχούς λειτουργίας, καις και ρεύμα. Ένα παραπάνω με τη θερμοκρασία που είναι και black. Σε πειράζει τόσο πολύ να περιμένεις 10 sec να ξεκινήσει ενώ είχες να τον χρησιμοποιήσεις ώρες ολόκληρες;

Πάντως τα στατιστικά στην πρώτη εικόνα είναι πολύ καλά. Αναμενόμενα θα έλεγα. Μήπως η μητρική σου είναι sata 2? Και γω έχω έναν wd black σε sata 2 και έχω περίπου τα ίδια αποτελέσματα.

Δημοσ.

δεν εχουν γινει πολλες εγγραφες , γενικα τον προσεχω. σε σατα 3 ειναι B75.

ανασυγκροτηση εκανα , αλλα διαφορα δεν ειδα

δεν θελω να περιμενω και τετοια , καλυτερα να καιει περισσοτερο αλλα να κανω τη δουλεια μου πιο  γρηγορα  και ευελικτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...