paularas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 το θέμα είναι να μπορείς να χαρείς το παιχνίδι with any means availiable... είτε αυτό θα είναι με την πράσινη είτε με την κόκκινη. Άσε που εάν το παίξεις στα very high ακόμα και με 0 msaa σημαίνει ότι είσαι καβατζωμένος για τα επόμενα 2 χρόνια σε σχεδόν ότι και να βγει. Άρα γιατί σκάτε? 1
Prospector8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Saiz θα ανεβασεις και ενα benchmark απο Crysis2,Metro,Hitman η οποιο εχεις εγκατεστημενο,αφιερομενο σε εμενα?? 1
saiz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μετα απο αλλαγη της 7970 κατεληξα σε 680 και δεν την ξαναπαταω με ατι!! αυτα για την ιστορια
savakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Saiz θα ανεβασεις και ενα benchmark απο Crysis2,Metro,Hitman η οποιο εχεις εγκατεστημενο,αφιερομενο σε εμενα?? μετα απο αλλαγη της 7970 κατεληξα σε 680 και δεν την ξαναπαταω με ατι!! αυτα για την ιστορια ωραίος, αλλά περίμενα το λιγότερο ένα GPU-Z. Για δώσε κάνα bench να βοηθήσεις και τον συνάδελφο που είναι ανάμεσασε 7970 και 680 ! Θα σε κοντράρει ο prospector με 7950. Κάποιες Ερωτήσεις: 1)Γιατί δεν την αναγνωρίζει ενώ το πρωί την αναγνώριζε; 2) 20 Iddle temp; watercooled; 3)Πολύ spike για IDLE USAGE 680 στο Desktop; 4)υλοποίηση; 5) cpu;
saiz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 savaki μην αρχιζουμε παλι ζητησε απλα συγνωμη οπως ειπαμε!! εγω οπως βλεπεις κρατησα την υποσχεση μου!! Τελος απο εμενα edit γιατι συνεχεια το ριχνεις στο καλαματιανο ρεε?? συγνωμη δεν βλεπω
savakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 savaki μην αρχιζουμε παλι ζητησε απλα συγνωμη οπως ειπαμε!! εγω οπως βλεπεις κρατησα την υποσχεση μου!! Τελος απο εμενα edit γιατι συνεχεια το ριχνεις στο καλαματιανο ρεε?? συγνωμη δεν βλεπω Off-topic Δεν αλλάζω τίποτα από αυτά που υποστήριζα, και δεν αποδείχτηκε τίποτα από αυτά που υποστήριζες. End Off-topic Για να βοηθήσω τον φίλο που θέλει να αγοράσει θα του πω να προτιμήσει την 7970 καθώς είναι πιο φτηνή από την 680 και έχει πολύ ανώτερη απόδοση. Μάλιστα η 7950 με τα μισά χρήματα , αν κλοκαριστεί χτυπάει άνετα αποδόσεις της 680 στοκ και σε ορισμένες περιπτώσεις overclocked. Αν κάποιος έχει 680 ο Prospector8, θα συγκρίνει την overclocked 7950 του με αυτήν. Πιστεύω ότι θα βοηθηθεί πολύ στην επιλογή του ο original Poster καθώς και όσοι παρακολουθούν το thread.
saiz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ναι πολυ ανωτερη αποδοση βγαλε απο εδω το metro και το aliens vs predetor και βαλε το crysis 3 και το dead space και η 680 στοκ περναει την κλοκαρισμενη 7970 ο μονος λογος να προτιμησει καποιος 7970 εναντι 680 ειναι η χαμηλοτερη τιμη της πρωτης, αλλα δικαιως τα ζηταει η nvidia
savakis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 @Saiz Μπράβο... χάνει ακόμα και σε αυτά που ανεβάζεις και να την υποστηρίξεις. 'Εχεις την κάρτα; Ναι; ανέβασε δικά σου benches. Μην το κουράζεις άλλο.
John-lamia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 235E για 7870 την στιγμή που με 240Ε παίρνεις 7950 ; 290 εχω βρει την ποιο φτηνή, βαλε και τα έξοδα αποστολής και έχεισ την 300αρα στο νερό. και μην πεισ κανά αμαζον γιατί την εχω βρει και στον αρη 50€ αλλά θα αργήσει να ερθει λόγο τεχνικών προβλημάτων στην νασα. έξοδα αποστολής δεν τόλμησα να ρωτήσω. @Saiz Μπράβο... χάνει ακόμα και σε αυτά που ανεβάζεις και να την υποστηρίξεις. 'Εχεις την κάρτα; Ναι; ανέβασε δικά σου benches. Μην το κουράζεις άλλο. αυτό που έδωσε είναι ένα τεστ χωρίς λεπτομερή στοιχεία. λοιπόν πατσακια απ τα παιχνιδια,κάποια από αυτα είναι για την μια εταιρία κάποια για την άλλη, οι οδηγοί είναι ανώριμοι, μετα απο αλλαγη της 7970 κατεληξα σε 680 και δεν την ξαναπαταω με ατι!! αυτα για την ιστορια γιατί τι πρόβλημα είχεσ ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Από Amazon την παίρνεις 250Ε και σου έρχεται γύρω στα 270Ε μαζί με τα μεταφορικά και είναι σπίτι σου σε 3-7 μέρες.
John-lamia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Από Amazon την παίρνεις 250Ε και σου έρχεται γύρω στα 270Ε μαζί με τα μεταφορικά και είναι σπίτι σου σε 3-7 μέρες. δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε εμασ δεν βάζουν τέτοιες τιμεσ! εδώ βλέπω 7950 με 400€+!
Prospector8 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Να υπενθυμησω οτι απο το αγγλικο τα μεταφορικα ειναι δωρεαν και απο το γαλλικο οπου βρισκουμε συνηθως αυτες τις καρτες φθηνα,εχει 10€. Δηλαδη αυτην την στιγμη που μιλαμε η καρτα μου,7950 Sapphire DualX Boost edition,κανει 264€ ολα μαζι με τα μεταφορικα μεσα. Ρε Savakis αστον,αν ο φιλος δεν θελει να ανεβασει benchmark , δικαιωμα του,μαλλον θα γνωριζει οτι θα εκτεθει μετα με συγκρισεις μιας παρα πολυ φθηνοτερης καρτας. Λοιπον ας το σταματησουμε εδω,να μην κουραζουμε αλλο και τον κοσμο,μεχρι ο saiz να μας δειξει και κανενα δικο του benchmark και οχι μονο αλλων site..
saiz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 @Saiz Μπράβο... χάνει ακόμα και σε αυτά που ανεβάζεις και να την υποστηρίξεις. 'Εχεις την κάρτα; Ναι; ανέβασε δικά σου benches. Μην το κουράζεις άλλο. την καρτα την εχω οπως βλεπεις,συγνωμη δεν βλεπω!! οταν μαθεις να χανεις τοτε ξανα συζηταμε, μεχρι τοτε μοκο
Prospector8 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ωχ ωχ,τον τσιγκλας και εσυ ομως ρε Μια ερωτηση saiz,πιστευεις οτι η 680 αξιζει τα λεφτα της (μεσο ορο 500€) για αυτα που προσφερει??
saiz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ναι! μιας και εχω δοκιμασει και την αλλη πλευρα(πιο vfm ειναι 670)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα