Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Χθες μου κάηκε η GPU του PS3,γρουσουδηδες.... :D

2.η κάρτες δεν ειναι ίδιες σε παιχνιδοκονσολες και PC η μια ειναι mobility και η άλλη κανονική!

3.ποσο πιστεύεται οτι ενα setup απο quad sli GTX 690 θα άντεχε?

4.Δεν πάω σε AMD οι drivers ειναι χάλια..κάθε μέρα τρώω κόλληματα και με πετάει έξω απο το παιχνίδι....

5.χρειαζομαι δύναμη άσχετα που είμαι σε 1080p την overkill δύναμη την χρησιμοποιώ σε render...

Εαν έχεις λεφτά για κάψιμο τότε SLI Geforce Titan καλυτερα αν και μόνο μία θα είναι υπεραρκετή αν δεν θες να μπλέκεις με multi gpu.

Δημοσ.

Ειναι χειρότερες απο GTX 690 και δεν εχω σκοπό να κανω 3way sli...

Μια GTX 690 θα κρατήσει άντεχε μέχρι το 2016 και SLI μέχρι το 2018....μετά απο εκεί θες αλλαγή!

Δημοσ.

Η 690 για μένα είναι Fail κάρτα..

Εκτός του ότι έχει 2GB Vram μόνο και θα πάρεις το μπούλο σε κάνα νέο παιχνίδι σε 1600P/AA, είναι διπλή κάρτα και έχει τα γνωστά προβλήματα.

Από την άλλη ο Τιτάνας έχει 6GB Vram που είναι υπεραρκετά για οτιδήποτε κάνεις, είτε αυτό λέγεται 1600P/AA Gaming είτε λέγεται Surround(5760*1080) και είναι SingleGPU που σημαίνει ότι με το που θα βγαίνει το νέο παιχνίδι θα παίζεις κατευθείαν στο 100%, χωρίς να περιμένεις οδηγούς κλπ

Δημοσ.

1ον η GTX 690 δεν ειναι FAIL καρτα(εαν το πιστευεις...τι να σου πω...)

2ον και φυσικα ειναι mobile οι καρτες των game console δεν βαζουν τυχαια το M

3ον ο Titan ειναι αδυναμος...και δεν κανω gaming σε αυτες τις ανουσσιες αναλυσεις που ανεφερες!

Δημοσ.

1.Χθες μου κάηκε η GPU του PS3,γρουσουδηδες.... :D

4.Δεν πάω σε AMD οι drivers ειναι χάλια..κάθε μέρα τρώω κόλληματα και με πετάει έξω απο το παιχνίδι....

Σεβαστες οι αποψεις και οι γνωμες του καθενος, αλλα το να λεμε ψεματα ειναι επικρισιμο. Οσοι εχουμε δηλαδη AMD καρτες γιατι δεν τρωμε κολληματα? Μηπως απλως πρεπει να σταματησεις να κατεβαζεις ποιος ξερει απο που με τι crack μεσα?

Δεν μπορω να φανταστω οτι η 680 θα αξιζει σαν αγορα περισσοτερο απο την 670, αν η διαφορα τους στις επιδόσεις στο rendering ειναι αναλογη της διαφορας τους στις επιδόσεις στα games.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ειλικρινά,η AMD ειναι καλή εταιρία...είμαι nVidia Fan όμως αφού έκαψαν 3 κάρτες πήγα για μια φορά με AMD,120ε έδωσα και τα βγάζει τα λεφτα της...40FPS σε 1080P όλα full εκτός απο AA που σκοτώνει κάρτες στο battlefield 3...και ειναι τόσο σημαντικό...χωρις αυτο φέρονται όλα θολά...

Τέλος πάντων όμως λόγο cuda μάλλον το 2014 θα μεταβω σε GTX 690 quad sli!

Μια φορά στη ζωή σας πρεπει να πέταξετε 1000€ έστω μια φορά μόνο...

Ειναι ωραία εμπειρία για όσο ειναι οι πιο δυνατές...συνήθως οι κάρτες παλιώνουν μετα απο 2-3 σειρές που βγαίνουν...

Π.χ.η GTX 480 ακόμα και τωρα ειναι δυνατή!

Και σε SLI φτάνει την GTX 680...

Φανταστούμε GTX 590 θα κρατήσει μέχρι την σειρά 9χχ πιστεύω!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τέλος πάντων όμως λόγο cuda μάλλον το 2014 θα μεταβω σε GTX 690 quad sli!

λόγω Cuda κιόλας θα πας σε 6XX series? :P
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...