Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μονιτορ 1080p δεν εχει νοημα να παρεις ακριβότερη απο μια καλη υλοποιηση 7870 Tahiti LE για gaming: http://www.skroutz.gr/s/2820121/Sapphire-Radeon-HD7870-2GB-XT.html?keyphrase=sapphire+7870+XT

Η παραπανω ειναι καρτα των 235 ευρω. Ειτε αυτην παρεις ειτε καρτα των 400+ θα παιζεις στο φουλ ολα τα παιχνιδια. Φυσικα το 16x AA δεν θα ειναι παντα εφιχτο, αλλα το να δωσεις 200+ ευρω παραπανω και να μην μπορεις σχεδον να καταλαβεις τις διαφορες δε το λες συμφερουσα αγορα.

Tωρα επειδη θες και 3d max και τα σχετικα και διαθετεις τα χρηματα μπορεις να παρεις μια καλη 670 που δεν αδειαζει την μπανκα: http://www.skroutz.gr/s/1899315/Gainward-GeForce-GTX670-2GB-Phantom.html

Οτιδηποτε περισσοτερο ειναι overkill οτι και να λετε παραπανω ;)

Κοιτα ενδεικτικα σκορ εδω:

http://www.anandtech.com/bench/Product/598

Υποψιν μιλαμε για την reference, η Phantom θα εχει καλυτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

235E για 7870 την στιγμή που με 240Ε παίρνεις 7950 ;

Συμφωνώ.

Επίσης, αν το θέμα cuda είναι προτεραιότητα τότε η λύση της μεταχ. 580 δεν είναι ιδανική;

Δημοσ.

...δεν έχετε δίκιο...

Οσο πιο δυνατή ειναι η GPU τόσο λιγότερο render time κάνει...να κατι που εκμεταλλεύεται full την κάρτα...

Δημοσ.

Μην ξεχνάς οτι το kepler είναι χειρότερο απο fermi σε computing/opencl κτλ. Η GTX580 είναι καλύτερη σε μερικά s-w και απο κάρτες με GCN. Η GTX680 4GB είναι big waste of cash, GTX670/7970/7950/HD7870LE. Δεν νομίζω να αξίζει τα ~150€ παράπάνω η GTX680 απο τις 7970/670 ... πόσο μάλλον τα σχέδον 250€ απο την HD7950 !

Δημοσ.

235E για 7870 την στιγμή που με 240Ε παίρνεις 7950 ;

Απο εξωτερικο μονο, ο gp7 που αγορασε του βγηκε μαζι με μεταφορικα 270 ευρω. Με αυτην την διαφορα, και μετρώντας οτι ειναι καλυτερες οι αγορες απο Ελλαδα (εδω βαλε τον δικο σου συντελεστη βαρυτητας) θεωρω οτι αξιζει περισσοτερο η αγορα της 7870 XT.

Συμφωνώ.

Επίσης, αν το θέμα cuda είναι προτεραιότητα τότε η λύση της μεταχ. 580 δεν είναι ιδανική;

Ποτε δεν θεωρω την αγορα μεταχειρισμενου hardware ιδανικη λυση, περισσοτερο λυση αναγκης οταν τα χρηματα ειναι περιορισμενα αναλογικα με τις αναγκες που θελουμε να ικανοποιησουμε. Απο την στιγμη που μπορει να αγοραστει καινουρια καρτα + παιζει και ο παραγοντας gaming, δε βλεπω το λογο να παρει αυτον τον δρομο.

Δημοσ.

η 7970 που πείρε ένας φίλος μου την gigabyte συγκεκριμένα ήταν μούφα τσάμπα τα 400 euro που έδωσε..την πούλησε όμως.. στο crysis 3(full γραφικά και smaa medium fps 27-40 κάπου εκεί που κανονικά με αυτή την κάρτα έπρεπε να βάζει msaa x4 τουλάχιστον) έπιανε τις ίδιες επιδόσεις με εμενα τώρα πως γίνετε αυτό ένας θεός ξέρει.. στο unigine heaven 4.0(τέρμα γραφικά) έβγαζε 34 fps και εγώ με oc 30.. + ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να κάνει oc.. +50 core βάζαμε και crashare.. άμα είναι να πάρεις 7970 μακριά από gigabyte γιατί είναι κλειδωμένες και οι επιδόσεις πολύ χαλια δεν ξέρω τι γίνετε.. με cpu 3770k,8gb ram και corsair 600watt 80+ δοκιμάστηκε

Δημοσ.

Δεν είναι κλειδωμένες όλες οι gigabyte.

Το photoshop cs6 δεν υποστηρίζει cuda αλλά OpenCL/OpenGL εκτός και αν άλλαξε κάτι. http://forums.adobe.com/message/4289204

Φέτος αναμένεται να βελτιωθεί και άλλο η υποστήριξη OpenCL σε προγράμματα.

Δε συγκρίνονται τιμές Ελλάδος-εξωτερικού.Στο εξωτερικό βρίσκεις 7870 Tahiti LE με 190 ευρώ.

Δημοσ.

η 7970 που πείρε ένας φίλος μου την gigabyte συγκεκριμένα ήταν μούφα τσάμπα τα 400 euro που έδωσε..την πούλησε όμως.. στο crysis 3(full γραφικά και smaa medium fps 27-40 κάπου εκεί που κανονικά με αυτή την κάρτα έπρεπε να βάζει msaa x4 τουλάχιστον) έπιανε τις ίδιες επιδόσεις με εμενα τώρα πως γίνετε αυτό ένας θεός ξέρει.. στο unigine heaven 4.0(τέρμα γραφικά) έβγαζε 34 fps και εγώ με oc 30.. + ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να κάνει oc.. +50 core βάζαμε και crashare.. άμα είναι να πάρεις 7970 μακριά από gigabyte γιατί είναι κλειδωμένες και οι επιδόσεις πολύ χαλια δεν ξέρω τι γίνετε.. με cpu 3770k,8gb ram και corsair 600watt 80+ δοκιμάστηκε

99,9% aπλά ο φίλος σου δεν ήξερε να αφαιρέσει τους παλιούς driver και έδωσε σε κάποιον μια πολύ καλή κάρτα...

Δεν είναι κλειδωμένες όλες οι gigabyte.

Το photoshop cs6 δεν υποστηρίζει cuda αλλά OpenCL/OpenGL εκτός και αν άλλαξε κάτι. http://forums.adobe.com/message/4289204

Φέτος αναμένεται να βελτιωθεί και άλλο η υποστήριξη OpenCL σε προγράμματα.

Δε συγκρίνονται τιμές Ελλάδος-εξωτερικού.Στο εξωτερικό βρίσκεις 7870 Tahiti LE με 190 ευρώ.

δώσε ένα link για tahiti LE

Δημοσ.

99,9% aπλά ο φίλος σου δεν ήξερε να αφαιρέσει τους παλιούς driver και έδωσε σε κάποιον μια πολύ καλή κάρτα...

δώσε ένα link για tahiti LE

ποίους παλιούς driver? η κάρτα ήταν μούφα ΤΕΛΟΣ. δεν αξίζει τα λεφτά της.. για την gigabyte μιλάω τώρα. και είναι κλειδωμένες όλες τώρα εκτος άμα πέσεις σε καμια ξεκλείδωτη.. το κατάστημα που τις πουλάει δεν μπορεί να το ξέρει αυτό, εκτος άμα ρωτήσεις αν είναι revision 2.0 και κατω γιατί από revision 2.1 και πάνω είναι locked.. και savaki μια χαρά ξέρω να βγάζω παλιούς drivers και εκτος αυτού έγινε και format.. αμέσως......

Δημοσ.

ποίους παλιούς driver? η κάρτα ήταν μούφα ΤΕΛΟΣ. δεν αξίζει τα λεφτά της.. για την gigabyte μιλάω τώρα. και είναι κλειδωμένες όλες τώρα εκτος άμα πέσεις σε καμια ξεκλείδωτη.. το κατάστημα που τις πουλάει δεν μπορεί να το ξέρει αυτό, εκτος άμα ρωτήσεις αν είναι revision 2.0 και κατω γιατί από revision 2.1 και πάνω είναι locked.. και savaki μια χαρά ξέρω να βγάζω παλιούς drivers και εκτος αυτού έγινε και format.. αμέσως......

μη λες ότι θέλεις οι 7970 gigabyte είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις, και τα σκορ που λες δεν τα πιάνει ούτε η 7870 όχι η 7970. 

Και voltage locked να είναι  τα 1100 τα πιάνει το 90% τα 1050 το 100%

21000 μηνύματα στο owners club και εσύ ξέρεις καλύτερα;

http://www.overclock.net/t/1196856/official-amd-radeon-hd-7950-7970-7990-owners-thread/21800

• Like 1
Δημοσ.

έχει περάσει από τα χερια σου οι 7970? αν όχι μην μιλάς και δεν λέω ότι θέλω και δεν έχω λόγο να πω ψέματα έλεος εδώ μέσα. άμα θες το πιστεύεις αν όχι κάτσε και διάβαζε άρθρα για το ποσο καλές είναι και εγώ μπορώ να σου δείξω πολλά αρνητικά. στο τέλος θα φάω ban δεν θέλω πολύ

Δημοσ.

1.Χθες μου κάηκε η GPU του PS3,γρουσουδηδες....:D

2.η κάρτες δεν ειναι ίδιες σε παιχνιδοκονσολες και PC η μια ειναι mobility και η άλλη κανονική!

3.ποσο πιστεύεται οτι ενα setup απο quad sli GTX 690 θα άντεχε?

4.Δεν πάω σε AMD οι drivers ειναι χάλια..κάθε μέρα τρώω κόλληματα και με πετάει έξω απο το παιχνίδι....

5.χρειαζομαι δύναμη άσχετα που είμαι σε 1080p την overkill δύναμη την χρησιμοποιώ σε render...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...