Alithinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Χθες το βραδυ ολα λειτουργουσαν μια χαρα. Σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη,βλεπω το μηνυμα NO VIDEO INPUT απ το monitor,που σημαινει δεν παιρνει σημα. Δεν πειραξα τιποτα χθες το βραδυ,και αρα πραγματικα απορω τι μεσολαβησε οσο κοιμομουν. Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης,τα ανεμιστηρια και τα led αναβουν ολα κανονικα και τρεχουν,οπωταν μεσα στο pc φαινεται να λειτουργουν κανονικα τα πραγματα,να παιρνουν ρευμα. Δοκιμασα να βγαλω κομματια της ram ενα-ενα και σε διαφορους συνδιασμους μπας και επαθε κατι καποιο κομματι,αλλα παρα τους διαφορους συνδοιασμους κανενα αποτελεσμα. Επισης εβγαλα το καλωδιο απ τη discrete καρτα γραφικων μου και το συνδεσα σε αυτη της motherboard,παλι τα ιδια,no video input. Ξεθαψα και τη παλια CRT οθονη μου να δοκιμασω και σε διαφορετικη οθονη,και το προβλημα παραμενει και εκει. Τα monitors μου λενε οτι δεν βγαζει ο υπολογιστης σημα. Μερικες φορες,αφου αναψε ο υπολογιστης μετα απο μερικα δευτερολεπτα εσβησε μονος του. Δοκιμασα μετα με την onboard καρτα γραφικων εχωντας βγαλει τελειως την discrete απ το κουτι για να ελευθερωσει περισσοτερο ρευμα μηπως και ηταν εξαιτιας ρευματος,αλλα παλι τιποτα. σημειωση: επισης παρατηρησα πως ενω ολοι οι ανεμιστηρες λειτουργουν κανονικα,το πληκτρολογιο και το ποντικι δεν παιρνουν ρευμα. Τι να φταιει ??? Ο υπολογιστης μου ειναι ο εξης: AMD Phenom IIx4 965 4gb DDR3 RAM 1333MHZ ASUS M4ATD-V EVO SAPPHIRE HD 6850 VAPOR X Coolermaster Silent 500w Windows 7 Home Premium 64bit
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις με ένα άλλο τροφοδοτικό, κάν'το. Δοκίμασε και κανα cmos. Επίσης δοκίμασε με άλλο καλώδιο οθόνης μήπως τα φτυσε. Αν τα έχεις όλα πάνω σε πολύμπριζο άλλαξε θέση τα φις / βάλε άλλο πολύμπριζο. Η onboard μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσα από το bios, ή ενεργοποιείται αυτόματα όταν βγάζεις την 6850?
Alithinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Συνηθως αυτοματα ενεργοποιοταν η onboard. Στις 2 διαφορετικες οθονες που δοκιμασα,δοκιμασα με 2 καλωδια,καθε οθονη το δικο της. Το ενα dvi το αλλο d-sub. Παρατηρησα κιολας οτι τα led στο keyboard δεν αναβουν,ουτε το laser του ποντικιου.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εμένα για τροφοδοτικό μου κάνει σαν πρώτη σκέψη. Περίμενε για καμμιά γνώμη ακόμα φυσικά. Είδες καθόλου τη μητρική, αν έχει σκασμένους πυκνωτές ή ότιδήποτε άλλο που να δηλώνει ότι κάτι έχει καεί; Eπίσης τσέκαρε τα πάντα μέσα ότι έχουν κουμπώσει σωστά
Alithinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν παρατηρησα κατι παραξενο πανω στη μητρικη οπως να εχουν μαυρισει η να εχουν μετακινηθει οι πυκνωτες. ισως και να εχει η μητρικη καποιο προβλημα,παντως δεν ειναι εμφανισημο με το ματι. τα καλωδια τα τσεκαρα ολα. τα πιεσα και για καλο και για κακο μπας και δεν καναν καλη επαφη,αλλα ειναι οσο πιο μεσα θα μπορουσαν να ηταν.
Alithinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Γεια! Γραφω απ το καλο μου δυνατο pcακι μου ξανα! Ε λοιπον αυτο που εγινε με εξεπληξε πολυ. Ειχα πειστει πως η θα επρεπε να παρω νεο τροφοδοτικο η motherboard. Ετσι λοιπον αρχισα να ξεσυνδεω ολα τα καλωδια,για να βγαλω τη motherboard απ το case και να της ριξω και καμια ματια μπας και χει καει τιποτα. Τη κοιταξα και τιποτα δεν ηταν καμμενο. Καθαρισα κατι σκονες που ειχε,και εβγαλα τη μπαταρια της και τη ξαναβαλα. Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα να ξαναδοκιμασω. Και ΜΠΑΜ,λειτουργουσε!! Δεν ξερω αν οφειλοταν το καθαρισμα απ τις σκονες η το bios reset,αλλα μετα μπουταρε κανονικα,αν και για καποιο λογο μου εκανε install τους drivers και πληκτρολογιο και ποντικι ξανα ενω ηταν ηδη περασμενοι! Μα τι στο καλο να εφταιγε ? Δεν εκανα καμια 'περιεργη' ρυθμιση την τελευταια φορα που το ειχα χρησιμοποιησει.
Roger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πολλες φορες μπορει να συμβει αυτο.Ηλεκτρονικα ειναι αυτα και θα λεγαμε οτι πολλες φορες ''κολλανε''. Με αφαιρεση και επανατοποθετηση κανουν ενα ειδος reset κατα καποιο τροπο. Βεβαια μην αποκλειεις και ενδεχομενο προβλημα,να στο ξανακανει αυριο μεθαυριο δηλαδη.
grigoros36 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλημερα alithinos ο φιλος roger εχει δικιο και εμενα πριν κανα 3μηνο εκανε τα ιδια με τα δικα σου ελεγα οτι φταιει η καρτα γραφικων την εβγαλα και την αλλη μερα πριν παω να αγορασω καμια αλλη λεω δεν δοκιμαζω να την βαλω ξανα μπας και δουλεψει!! την εβαλα και μεχρι πριν 3 μερες δουλευε κανονικα! και οπως ειπα πριν 3 μερες παλι τα ιδια τον ανοιγα και δεν ειχα σημα στο μονιτορ ξαναεκανα παλι οτι ειχα πει πιο πριν και σημερα δουλευει!!!! αν και υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι και απο τροφοδοσια ισως δεν φτανει το τροφοδοτικο μου για το συστημα που εφτιαξα αν και το τροφοδοτικο το πηρα επειδη ελεγε οτι ειναι για games ! ισως καποιος που να ξερει περισοτερα εδω στο forum μπορει να μου δωσει καποια λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα