Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω το lumia 920, το παμε? :P

Ναι οταν βγει σε 20 ημερες το Galaxy S 4 με τα νεα οπτικα μερη θα το παμε και θα κλαις !

Ηδη ξενα sites κανουν λογο για την καμερα του η οποια οπως λεγεται θα ειναι οτι καλυτερο  !!

Φιλε οτι και να κανεις παλι θα κλαις σε 20 ημερες και το ξερεις κανεις δεν πιανει την Sammy ξερει τι κανει.

Δημοσ.

Μα η LG εχει πολυ καλες (ποιοτικα) συσκευες και με πολυ καλο hw....<br>Το προβλημα της ειναι οτι απαξιωνει γρηγορα τις συσκευες της και βγαζει πολυ γρηγορα νεες....<br>Ενδεικττικα....ποτε βγηκε το 4Χ ποτε αρον αρον εβγαλε το G....λες και το 4Χ ειχε προβληματα....<br>Μιλαω απο προσωπικη πειρα....ηταν να παρω το s3 και τελικα κατεληξα στο 4Χ και δεν το μετανιοωσα...γλυτωσα και 150 ευρω

Προβλήματα εχει το 4Χ... βλεπε καμερα και μπαταρια...αλλιως πολυ καλο σε αποδοση μηχανημα...

Δημοσ.

Ναι οταν βγει σε 20 ημερες το Galaxy S 4 με τα νεα οπτικα μερη θα το παμε και θα κλαις !

Ηδη ξενα sites κανουν λογο για την καμερα του η οποια οπως λεγεται θα ειναι οτι καλυτερο  !!

Φιλε οτι και να κανεις παλι θα κλαις σε 20 ημερες και το ξερεις κανεις δεν πιανει την Sammy ξερει τι κανει.

πρεπει να εισαι τραγικος για να παιρνεις καθε καινουριο SGS που κυκλοφορει τα αγαπαω τα SGS, στην πραγματικοτητα εχω το SGS2 (και οχι το lumia :P ), αλλα δεν σκευτηκα να παρω το S3 ανανεωνομαι ανα 2 γενιες, αρα θα παω στο S4, φωτογραφιες απο το s3 δεν εχω δει μα το s2 συγκρινεται με το iphone 4s και 5 (η συγκριση εγινε σε club, με το γνωστο "καλο" φωτισμο).To οptimus αυτο πιστευω οτι ειναι ο "προαγγελος" του s4, δηλαδη ο επεξεργαστης, ραμ κτλ θα ειναι ιδια.

Δημοσ.

Το κινητο απο απο χαρακτηριστικα ειναι τουμπανο αλλα απο την εμπειρία μου σε 2 συσκευές της εταιρείας δυσκολα θα ξανα αγόραζα .Το 3d που ειχα ειχε ενα θεμα με την μπαταρια δηλαδή κλασσικά για το συγκεκριμένο μοντελο και ειχα παρει μια μεγαλύτερη, τελος  αυτές οι αναβαθμίσεις δε σχολιάζω...

Δημοσ.

μακάρι να φτιάξει την υποστήριξη της η lg ,βγάζει σχετικά καλές συσκευές αλλά δύσκολο να την εμπιστευτης

Δημοσ.

Η κινέζικη έκδοση του Note 2, N7102, είναι με 2 SIM. 

το είδα αλλά ήθελα εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, και ασφάλιση για πτώσεις κλπ. Αυτά μόνο από ελληνική εταιρία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι πωλησεις τα ΛΕΝΕ ΟΛΑ ! Εξυπνουλη.

ΚΑι φυσικα αν θες παμε να τυπωσουμε φωτογραφιες εσυ με το 4Χ και εγω με το s 3 .

Εκει θα δεις διαφορα στην ποιοτητα. 

TO Gs 3 φοραει καμερα καλυτερη και απο του ΝΟΤΕ 2 ( τυπωσαμε με φιλο την ιδια φωτο με τις ιδιες ρυθμισεις.)

Λογικα θες πολυ διαβασμα-αρχισε να διαβαζεις.

Καλά ρε μούτρα, πώς βγάλατε τις ίδιες φωτογραφίες ΑΚΡΙΒΩΣ;
Δημοσ.

Το ξέρω οτι είναι λιγο άσχετο στο post αλλά γιατί μιλάτε όλοι για S4; Καλό το S4 Οοοοοοοταν βγεί, αλλά εμένα που μου χάλασε το τηλέφωνο το παλιό σκέφτομαι το Xperia Z που απο οτι φένετε αντέχει σε πολλά βασανιστήρια.Το Lg έχει μειονεκτήματα, το ΝΟΤΕ 2 παραείναι τεράστιο, το S4 αργεί πολύ, τα δε apple είναι απλησίαστα....Ακούω απόψεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...