Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε ανθρωπε καταλαβαινεις τι γραφω ή αδυνατεις?

Σου λεω και βαση μερησεων που εχουν κανει πολλα site οτι με την τελευταια αναβαθμιση του 4Χ ειναι ελαφρως πισω απο το s3...τι δεν καταλαβαινεις?

Επισης για να τελειωνουμε γιατι με εχεις κουρασει....κατσε με τα ψευτικα χρωματα της amoled και την pentile οθονη σου και ασε μας εμας με την full rgb ips.....

Κρατα τα 500 ευρω οι εποχες ειναι δυσκολες και θα σου χρειαστουν....μην τα σπαταλας σε ανοητες κοντρες....

Δημοσ.

Ρε ανθρωπε καταλαβαινεις τι γραφω ή αδυνατεις?

Σου λεω και βαση μερησεων που εχουν κανει πολλα site οτι με την τελευταια αναβαθμιση του 4Χ ειναι ελαφρως πισω απο το s3...τι δεν καταλαβαινεις?

Επισης για να τελειωνουμε γιατι με εχεις κουρασει....κατσε με τα ψευτικα χρωματα της amoled και την pentile οθονη σου και ασε μας εμας με την full rgb ips.....

Κρατα τα 500 ευρω οι εποχες ειναι δυσκολες και θα σου χρειαστουν....μην τα σπαταλας σε ανοητες κοντρες....

Φιλε εισαι καλα ;;; 

ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ  οχι οτι βλεπουμε στην οθονη !!!

Τι σχεση εχει η οθονη με την ποιοτητα φωτο ;;; ΕΛΕΟΣ !!!! Διαβασε σε παρακαλω .

Δημοσ.

Φιλε εισαι καλα ;;; 

ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ  οχι οτι βλεπουμε στην οθονη !!!

Τι σχεση εχει η οθονη με την ποιοτητα φωτο ;;; ΕΛΕΟΣ !!!! Διαβασε σε παρακαλω .

Μαλλον εχεις προβλημα...δεν εξηγηται αλλιως....σταματω εδω γιατι δεν βγαζω ακρη μαζι σου....
Δημοσ.

Η σύγκριση με note ii είναι άτοπη.Η πρόταση της LG που υποτίθεται θα κόντραρε το note,είναι το VU .Κυκλοφόρησαν και τα 2 τηλέφωνα περί τον Αύγουστο του 12.Η σύγκριση αυτή ναι ήταν δίκαια και φυσικά το vu πήγε άκλαυτο...

Καλό είναι να βάζουν στόχους εκεί στην LG,αλλά ας πατάμε κ λίγο στο έδαφος.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μα το ΝΟΤΕ 3 θα βγει αυγουστο το λιγοτερο για καποιον που καιγεται και θελει να εχει τουμπανο μηχανακι ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη.

και του χρόνου θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο λόγω support, αυτή η κάψα πονάει...
  • Like 1
Δημοσ.

Η σύγκριση με note ii είναι άτοπη.Η πρόταση της LG που υποτίθεται θα κόντραρε το note,είναι το VU .Κυκλοφόρησαν και τα 2 τηλέφωνα περί τον Αύγουστο του 12.Η σύγκριση αυτή ναι ήταν δίκαια και φυσικά το vu πήγε άκλαυτο...

Καλό είναι να βάζουν στόχους εκεί στην LG,αλλά ας πατάμε κ λίγο στο έδαφος.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Ακριβως ή συκρινεις κινητα που εγιναν launch ιδια εποχη ή δεν μπορεις να λες οτι αυτη την στιγμη ειναι καλυτερο απο ενα κινητο που του μοιαζει,αυτο προσπαθησα να εξηγησω αλλα.. Με την ιδια λογικη γιατι να παρω αυτο και να μην περιμενω το Note III λιγο ακομη για κατι καλυτερο;

Αλλα ακομη και ετσι να ειναι, ναι υπαρχει πολυς κοσμος (σαν και εμενα) που θα προτιμουσε ακομη και τωρα το Note II.

Αλλιως αν ηταν ετσι υπαρχουν και αλλες εταιρειες που φερνουν εφαμιλλα μοντελα πολυ καλα.. (βλ. Huawei,ZTE κλπ κλπ)

Δημοσ.

Πάντως με 32 γίγα εσωτερική μνήμη συν μια κάρτα των 64 καλύπτει ανάγκες. Και το βάρος είναι αξιοσημείωτο, ναι μεν λέμε ότι είναι μεγάλο και πλησιάζει το ταμπλετ αλλά τα 160 γραμμάρια έχουν διαφορετική άποψη. Καλύτερο απ'το Note 2, χωρίς να υπολογίσουμε το support και την άγνωστη τιμή.

Δημοσ.

Πάντως με 32 γίγα εσωτερική μνήμη συν μια κάρτα των 64 καλύπτει ανάγκες. Και το βάρος είναι αξιοσημείωτο, ναι μεν λέμε ότι είναι μεγάλο και πλησιάζει το ταμπλετ αλλά τα 160 γραμμάρια έχουν διαφορετική άποψη. Καλύτερο απ'το Note 2, χωρίς να υπολογίσουμε το support και την άγνωστη τιμή.

Αυτο τους λεω τοσην ωρα αλλα λενε τα δικα τους ! Ασχετως support+LG ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!! 

Δημοσ.

Samsung Note II 64gb + 64gb micro sd= 128gb τι νοημα εχει αυτο τωρα; Και καρτες μνημης βγαινουν ολο και μεγαλυτερες..

Βαρος Note II 183gr vs Optimus 160gr.. Δεν νομιζω οτι η διαφορα θα τρυπησει την τσεπη μου απο το βαρος.

Τι λεγαμε; Συνεχιστε να συγκρινετε ενα τηλεφωνο του mid 2012 με ενα που τωρα βγαινει.. :/

Ο καθενας ειπαμε εχει τις αναγκες του και τις προτιμησεις του καθως και τις εμπειριες του.. LGimme a break :P

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο μονο το HW το να εχεις μια εντυπωσιακη οθονη και πολλα pixel στην καμερα δεν αρκει, το παν ειναι η συνολικη αισθηση οτι κρατας κατι ξεχωριστο ομορφο και λειτουργικα αρτιο και αυτο ειναι κατι που η LG δεν το ειχε ποτε και ουτε προκειται να το αποκτησει. Εχω το NOTE 2 και ειχα και πολλα αλλα κινητα και Samsung και LG κτλ και τη συνολικη αισθηση που εχουν τα Samsung δεν την εχω βρει πουθενα αλλου, ειναι η μονη εταιρεια που κολακευει το android κυριολεκτικα και πρεπει να φανε πολλα ψωμια εκει στην LG για να το πετυχουν αυτο

Δημοσ.

Σεπτέμβριο Note II 64gb micro sd= 128gb τι νοημα εχει αυτο τωρα; Και καρτες μνημης βγαινουν ολο και μεγαλυτερες..

Σαν τί νόημα να έχει δηλαδή; Για χωρητικότητες μιλάμε. Το G Pro ξεκινάει από τα 32 γίγα. Το Note 2 64GB πες μου πού μπορώ να το βρω. Και εδώ που τα λέμε και το 32αρι.

Βαρος Note II 183gr vs Optimus 160gr.. Δεν νομιζω οτι η διαφορα θα τρυπησει την τσεπη μου απο το βαρος.

Αφού θέλεις να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά, τα 160 είναι πιο άνετα, όταν μάλιστα συνοδεύονται από μεγαλύτερη μπαταρία είναι αξιοσημείωτα.

Τι λεγαμε; Συνεχιστε να συγκρινετε ενα τηλεφωνο του mid 2012 με ενα που τωρα βγαινει.. :/

Σεπτεμβριο βγήκε. Αν η Σαμσουνγκ βγάλει την επομένη έκδοση τον επόμενο Σεπτέμβριο για 7 μήνες θα συνυπάρχουν. Το G Pro, απλά καλύτερο. Και το γράφω αυτό από Note 2 που θεωρώ κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, είναι το καλύτερο κομμάτι τεχνολογίας που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Αλλά βλέπουμε εδώ μέσα συχνά συναισθηματικές συνδέσεις με προϊόντα και εταιρίες τα οποία υπερασπιζόμαστε με θέρμη... Όσο καλά και αν είναι τελικά είναι φθαρτά και αντικαταστήσιμα κομμάτια ύλης.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τί νόημα να έχει δηλαδή; Για χωρητικότητες μιλάμε. Το G Pro ξεκινάει από τα 32 γίγα. Το Note 2 64GB πες μου πού μπορώ να το βρω. Και εδώ που τα λέμε και το 32αρι.

Μα εσυ το ανεφερες  και ειπες οτι καλυπτει αναγκες λες και ανακαλυψαν την Αμερικη και τα αλλα κινητα δεν εχουν τοση χωρητικοτητα. Επισης δεν χρειαζεται να σε ρωτησω τι σκοπευεις να χρησιμοποιησεις με 64+ gb στο κινητο. Ειδικα σε αυτα τα κινητα που με ενα usb otg κοτσαρεις πανω ενα HDD και τελειωσε το θεμα.. ;)

Εγω απλα απαντησα. Και αν θες να το βρεις το 32/64 βρισκεις ανετα αν ψωνιζεις απο εξωτερικο.

Αφού θέλεις να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά, τα 160 είναι πιο άνετα, όταν μάλιστα συνοδεύονται από μεγαλύτερη μπαταρία είναι αξιοσημείωτα.

Ελα ρε αδελφε πλακα μας κανεις. Διαφορα ξερεις πια ειναι; Οταν ειδα οτι το  4s μου που με 3.5 ιντσες και πισω τεχνολογικα ειχε το ιδιο βαρος περιπου με το Note II, στις 5.5 ιντσες. Αυτο ειναι αξιοσημειωτο τα αλλα ειναι απλα για να λεμε..Οσο για αυτονομια δεν ξερω για εσενα εγω με τετοια οθονη ειμαι κατευχαριστημενος απο την "μικρη" μπαταρια του Note II..

Σεπτεμβριο βγήκε. Αν η Σαμσουνγκ βγάλει την επομένη έκδοση τον επόμενο Σεπτέμβριο για 7 μήνες θα συνυπάρχουν. Το G Pro, απλά καλύτερο. Και το γράφω αυτό από Note 2 που θεωρώ κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, είναι το καλύτερο κομμάτι τεχνολογίας που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Αλλά βλέπουμε εδώ μέσα συχνά συναισθηματικές συνδέσεις με προϊόντα και εταιρίες τα οποία υπερασπιζόμαστε με θέρμη... Όσο καλά και αν είναι τελικά είναι φθαρτά και αντικαταστήσιμα κομμάτια ύλης.

Αυγουστο βγηκε αλλα οκ δεν εχει νοημα για ενα μηνα. Και επαναλαμβανω οτι το G-Pro ειναι καλυτερο σε χαρακτηριστικα, αλλα αυτο δεν μου λεει απολυτως τιποτα το εχω τονισει ποσα ποστ πισω. Για ΕΜΕΝΑ προσωπικα δεν δικαιολογει συγκριση με ενα τηλεφωνο μισου και πλεον χρονου πριν που ξερεις τι ειναι στα τεχνολογικα δρωμενα σαν χρονος.Και ουτε απετρεψα κανενα να παει να το παρει αν του αρεσει και το κυριοτερο δεν εχει θεμα με την LG, που αν παρακολουθησες την κουβεντα ηταν ουσιαστικα το πεδιο αντιπαραθεσης.

Οσο για τις τεχνολογικες συναισθηματικες συνδεσεις ας το αφησουμε κατα μερος.. Εχω ipad,iphone,htc και πηρα και το Note II. Δεν εχω να δικαιολογησω τιποτα και ειμαι 37 ετων εχουν δει πολλα τα ματια μου για να καθομαι να δικαιολογω τις επιλογες μου.

Αλλα δεν μπορω τωρα να καθομαι να ακουω οτι ενα LG 6 μηνες μετα ειναι "τουμπανο" και κλασεις ανωτερο απο το Note II. Κλασεις ανωτερο θα ειναι το G SIV αν ισχυουν τα specs, οπως και το Νote III. 6 μηνες μετα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το 64αρι είναι ανύπαρκτο, το 32αρι μόνο στο eBay. Εγραψα ότι "καλύπτει ανάγκες" και είχα στο μυαλό μου επαγγελματίες και media consumers, εσύ ήθελες σύγκριση με N2.

Θεωρώ τη μείωση του βάρους στα 160 από τα 183 με ταυτόχρονη αύξηση της μπαταρίας σπουδαία. Είναι απλά η άποψή μου. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο τραβηγμένη ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι "κάνω πλάκα". Είναι αντικειμενικά μια βελτίωση. Επίσης το iPhone 4s ειναι 140 γραμμάρια.

ΟΚ. Βγήκε Αύγουστο και θα συνυπάρχουν για 6 μήνες και σαν πιο καινούριο έχει καλύτερη τεχνολογία. Ισως θα πρεπει να αναστειλουμε τις κριτικες μας για μισο χρονο μεχρι να βγει το Νote 3 γιατι αδικειται η Samsung, μετα ομως θα πρεπει να κανουμε το ιδιο για τους επομενους 6 μηνες μεχρι να κυκλοφορησει το G Pro 2 για να μην αδικησουμε ουτε την LG. ?? Όσο για τις συναισθηματικές συνδέσεις και να θέλω να τις αφήσω κατά μέρος θα τις βλέπω μπροστά μου όλη την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Επαναλαμβανομαστε δεν θα κατσω τωρα να λεω τα ιδια τα ποστ εκει ειναι και οποιος θελει τα βλεπει, αλλωστε το ειπα δεν εχω να πεισω κανενα, ουτε με ενδιαφερει αν θα το παρει ο Γιαννης ή ο Κωστας. Εχω μια αλλεργια με τις ανακριβειες ομως και τις γενικοτητες που δεν μπορω να την ξεπερασω παρα το "προχωρημενο" της ηλικιας μου. Aυτα και καλο σου βραδυ.

Δημοσ.

Σιγά την ηλικία με το συμπάθειο. Οι περισσότεροι πεθαίνουν τελείως ανώριμοι, πόσο μάλλον να θεωρείς τα 37 παρωχημένα. Μικρό παιδί είσαι ακόμα, εδώ είναι 90αρηδες μικρά και ανόητα παιδιά. Ή μάλλον καλά θα ήταν να ειμασταν μικρά παιδιά, από πολλές απόψεις είναι πολύ πιο υγιή ψυχολογικά.  :-)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...