Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εχει και 6-8 μηνες μετα στην πλατη του τουλαχιστον,οποτε εξαρταται αν καποιος θεωρει οτι αυτα ειναι κατι που αξιζει για να αναβαθμισει. Εγω παντως απο Samsung σε LG δεν θα πηγαινα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.Τοσα χρονια σε εταιρεια κινητης ειδαν πολλα τα ματακια μου..

Επισης ξερεις τα specs του Note III και δεν τα ξερω εγω;

Αν ειναι 8πυρηνο ας πουμε ή τετραπυρηνο με πολυ καλυτερη cpu, με 6.3 ιντσες οθονη, ιδια ή καλυτερη καμερα, amoled οθονη και καλυτερο gfx chipset τοτε τι θα πεις;

p.s Το spen τα σπαει.. Ποτε δεν πιστευα οτι θα χρησιμοποιουσα πενακι μετα απο iphone και ομως ειναι τοσο χρησιμο σε τοσα πραγματα..

τα SPECS αυτα ειναι καλυτερα απο του ΝΟΤΕ 2 η οχι ; 

Ασε το 3 .

Δημοσ.

Γιατι να αφησω το 3; Οτι μας συμφερει συγκρινουμε; Σου αντιστρεφω το ερωτημα και σε ρωταω.. Βγηκαν μαζι το LG με το Note II για να τα συγκρινεις; Σαφεστατα θα εχει κατι καλυτερο τοσο καιρο μετα σε τεχνολογικο επιπεδο,ασε που ειναι εμφανεστατο οτι ειναι ενα Note II wannabe. Πιο γρηγορα θα βγει το Note III σε σχεση με το LG,παρα το LG σε σχεση με το Note II. Και εχω την εντυπωση οτι οι διαφορες του LG με το Note III θα ειναι.. Αστο καλυτερα..
Προσωπικα αν ηταν να διαλεξω την ειπα την αποψη μου ακομη και σημερα. Για μενα τα παραπανω που προσφερει το LG για τοσο καιρο μετα δεν αξιζουν για να παω σε LG, αλλα και να αξιζαν δεν θα πηγαινα. Αυτο ομως ειπα ειναι προσωπικη αποψη, οποτε δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπερα.

θα πάρει το 4.2.2 το G Pro? :P

U r a sick puppy.. Shame on u :P

Δημοσ.

Γιατι να αφησω το 3; Οτι μας συμφερει συγκρινουμε; Σου αντιστρεφω το ερωτημα και σε ρωταω.. Βγηκαν μαζι το LG με το Note II για να τα συγκρινεις; Σαφεστατα θα εχει κατι καλυτερο τοσο καιρο μετα σε τεχνολογικο επιπεδο,ασε που ειναι εμφανεστατο οτι ειναι ενα Note II wannabe. Πιο γρηγορα θα βγει το Note III σε σχεση με το LG,παρα το LG σε σχεση με το Note II. Και εχω την εντυπωση οτι οι διαφορες του LG με το Note III θα ειναι.. Αστο καλυτερα..

Προσωπικα αν ηταν να διαλεξω την ειπα την αποψη μου ακομη και σημερα. Για μενα τα παραπανω που προσφερει το LG για τοσο καιρο μετα δεν αξιζουν για να παω σε LG, αλλα και να αξιζαν δεν θα πηγαινα. Αυτο ομως ειπα ειναι προσωπικη αποψη, οποτε δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπερα.

U r a sick puppy.. Shame on u :P

Το ΝΟΤΕ 3 θα βγει τον Αυγουστο το λιγοτερο τι λες τωρα ;

Για τωρα λεμε πιο ειναι το καλυτερο οχι μετα απο 6 μηνες !!!!!!

Τo LG ΤΩΡΑ ειναι το καλυτερο οποτε οσοι θελουν κατι σε στυλ ΝΟΤΕ ας προτιμησουν αυτο διοτι ειναι πολυ πιο τουμπανο και με FULL HD οθονη !!!

Δημοσ.

Το ΝΟΤΕ 3 θα βγει τον Αυγουστο το λιγοτερο τι λες τωρα ;

Για τωρα λεμε πιο ειναι το καλυτερο οχι μετα απο 6 μηνες !!!!!!

Τo LG ΤΩΡΑ ειναι το καλυτερο οποτε οσοι θελουν κατι σε στυλ ΝΟΤΕ ας προτιμησουν αυτο διοτι ειναι πολυ πιο τουμπανο και με FULL HD οθονη !!!

Χμμ οκ εχω απαντησει.. Αλλωστε οποιοι δινουν τοσα λεφτα για smartphones ειναι απο μονοι τους ενημερωμενοι για το καθε μοντελο και εταιρεια..

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν εχει ποιοτητες συσκευες αλλα ενα παραδειγμα ....

ΤΟ 4X εχει απαραδεκτη καμερα ενω το S 3 Υπεροχη !! 

Καμια σχεση οι καμερες τους φιλε. 

Γλυτωσες 150 αλλα πηρες αλλη κατηγοριας συσκευη.

Τωρα αναμεσα στο  ταμπλετοφωνο της LG και αναμεσα στο ΝΟΤΕ 2 συμφερει να παρεις LG διοτι σου προσφερει οσα θα σου προσφερει του χρονου το ΝΟΤΕ 3. Full HD κτλ.

Δεν εισαι ενημερωμενος (και εσυ) αγαπητε...

Η καμ του 4X μετα το τελευταιο firmware update (V10H) ειναι μια χαρα, και αντικειμενικοτατα ελαχιστα υποδεεστερη του s3....

Το οτι αναφερεις οτι ειναι αλλης κατηγοριας συσκευη αυτο σε καταστει αυτοματα μην σωστα καταρτισμενο....ασε που ακομη και για τα υλικα κατασκευης να μιλησουμε το 4Χ ειναι σαφως ποιοτικοτερο...

Δημοσ.

Δεν εισαι ενημερωμενος (και εσυ) αγαπητε...

Η καμ του 4X μετα το τελευταιο firmware update (V10H) ειναι μια χαρα, και αντικειμενικοτατα ελαχιστα υποδεεστερη του s3....

Το οτι αναφερεις οτι ειναι αλλης κατηγοριας συσκευη αυτο σε καταστει αυτοματα μην σωστα καταρτισμενο....ασε που ακομη και για τα υλικα κατασκευης να μιλησουμε το 4Χ ειναι σαφως ποιοτικοτερο...

Οι πωλησεις τα ΛΕΝΕ ΟΛΑ ! Εξυπνουλη.

ΚΑι φυσικα αν θες παμε να τυπωσουμε φωτογραφιες εσυ με το 4Χ και εγω με το s 3 .

Εκει θα δεις διαφορα στην ποιοτητα. 

TO Gs 3 φοραει καμερα καλυτερη και απο του ΝΟΤΕ 2 ( τυπωσαμε με φιλο την ιδια φωτο με τις ιδιες ρυθμισεις.)

Λογικα θες πολυ διαβασμα-αρχισε να διαβαζεις.

Δημοσ.

Οι πωλησεις τα ΛΕΝΕ ΟΛΑ ! Εξυπνουλη

Αυτο κοιτας εσυ?

Φοβερο το επιχειρημα σου.....

Εγω βλεπω μια εταιρεια με σαφως πολυ καλυτερο marketing....

Τους προσωπικους χαρακτηρισμους τυπου "εξυπνουλη" να τους αποσυρεις....

Εχω δουλεψει και ανοιξει χιλιαδες κινητα λογω δουλειας....

Δημοσ.

Χμμ οκ εχω απαντησει.. Αλλωστε οποιοι δινουν τοσα λεφτα για smartphones ειναι απο μονοι τους ενημερωμενοι για το καθε μοντελο και εταιρεια..

Εφοσον ειμαστε ολοι ενημερωμενοι αυτη τη στιγμη αυτο το LG ειναι το καλυτερο μηχανακι στον πλανητη σε αυτες τις ιντσες.

• Super Moderators
Δημοσ.

πακέτο με το legendary support της LG, τσάμπα να μου το έδιναν θα το πούλαγα...

• Like 4
Δημοσ.

Οι πωλησεις τα ΛΕΝΕ ΟΛΑ ! Εξυπνουλη.

ΚΑι φυσικα αν θες παμε να τυπωσουμε φωτογραφιες εσυ με το 4Χ και εγω με το s 3 .

Εκει θα δεις διαφορα στην ποιοτητα. 

TO Gs 3 φοραει καμερα καλυτερη και απο του ΝΟΤΕ 2 ( τυπωσαμε με φιλο την ιδια φωτο με τις ιδιες ρυθμισεις.)

Λογικα θες πολυ διαβασμα-αρχισε να διαβαζεις.

Προτεινω να σταματησεις να εκτιθεσαι.....δεν εχεις την εμπειρια χρησης του 4Χ και παρολα αυτα το συνεχιζεις....φτανει.....
Δημοσ.

πακέτο με το legendary support της LG, τσάμπα να μου το έδιναν θα το πούλαγα...

Αλλο αυτο ! Το θεμα ειναι οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο θεμα specs ασχετως αν ειναι LG .

Σωστα ;

Προτεινω να σταματησεις να εκτιθεσαι.....δεν εχεις την εμπειρια χρησης του 4Χ και παρολα αυτα το συνεχιζεις....φτανει.....

ρε φιλε ολοι τα πουλανε τα  4Χ και εσυ μας μιλας για τα σαραβαλα 4Χ ; ΕΛΕΟΣ απλα. !!

Αν θες παντως παμε να τυπωσουμε φωτο αν εισαι απο θεσσαλονικη.

Ειμαι μεσα και φυσικα με στοιχιμα !

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν μου φτάνει αυτό και αν δεν είναι super/uber/ultra/extra ανάγκη δεν υπήρχε περίπτωση να μην περίμενα για Note 3 αν σκόπευα να πάρω αυτή την κατηγορία smartphone...

Δημοσ.

Σαραβαλο το 4Χ....το ακουσαμε και αυτο....δεν παλευεσαι...δεν θα κατσω να σου ανοιξω τα ματια, ουτε να σε πεισω για πραγματα αυτονοητα....

Δημοσ.

Σαραβαλο το 4Χ....το ακουσαμε και αυτο....δεν παλευεσαι...δεν θα κατσω να σου ανοιξω τα ματια, ουτε να σε πεισω για πραγματα αυτονοητα....

Ειμαι μεσα για την κοντρουλα στις φωτο φιλε και με στοιχημα 500 ευρω.

προσωπικά δεν μου φτάνει αυτό και αν δεν είναι super/uber/ultra/extra ανάγκη δεν υπήρχε περίπτωση να μην περίμενα για Note 3 αν σκόπευα να πάρω αυτή την κατηγορία smartphone...

Μα το ΝΟΤΕ 3 θα βγει αυγουστο το λιγοτερο για καποιον που καιγεται και θελει να εχει τουμπανο μηχανακι ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη.

Εννοειται και εγω ΝΟΤΕ 3 θα επαιρνα και φυσικα περιμενω σαν τρελος GS 4 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...