Hal9000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Με το Optimus G προ των πυλών, η LG παρουσίασε στην MWC 2013 το Optimus G Pro, ίσως το κορυφαίο android smartphone της εταιρείας το οποίο αναμένεται να "αναμετρηθεί" με το Galaxy Note 2 της Samsung.Η οθόνη των 5.5' ιντσών τεχνολογίας True HD IPS+ που διαθέτει το Optimus G Pro παίζει στα όρια του όρου smartphone και διαθέτει ανάλυση Full HD με 400ppi. Το πάχος των 9.4' χιλιοστών και το βάρος των 160 γραμμαρίων βοηθούν σε ένα σχετικά άνετο κράτημα της συσκευής αν και αρκετοί σίγουρα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Στηρίζεται στο νέο Snapdragon 600 chipset της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.7 GHz, 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.Ακόμα έχουμε κάμερα 13mp με image stabilization, ικανή για εγγραφή Full HD video, ενώ υπάρχει και δεύτερη κάμερα των 2.1mp στο μπροστινό μέρος για βιντεοκλήσεις. Μάλιστα η LG δίνει μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα με την οποία μπορούμε να κάνουμε εγγραφή βίντεο και από τις 2 κάμερες ταυτόχρονα ! Το "πακέτο" χαρακτηριστικών ολοκληρώνει η υποστήριξη LTE, θύρα microSD, NFC, GPS αλλά και ο ραδιοφωνικός FM δέκτης.Η μπαταρία που έχει επιλέξει η LG για τη τροφοδοσία του Optimus G Pro είναι στα 3.140mAh με την εταιρεία να υπόσχεται αρκετή αυτονομία που φτάνει ακόμα και τις 2 ημέρες με πλήρη χρήση, κάτι που σίγουρα πρέπει να δούμε από κοντά. Το πλαστικό κυριαρχεί ως υλικό κατασκευής στο πίσω μέρος ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στην βιντεοπαρουσίαση, μας άρεσε αρκετά το λεπτό περιθώριο μεταξύ της οθόνης με το υπόλοιπο σασί της συσκευής. Το Optimus G Pro τρέχει την έκδοση Jelly Bean 4.1.2, με την LG να έχει προχωρήσει σε μικρές αλλαγές, κυρίως αισθητικές, προσθέτοντας όμως προγράμματα όπως το QMemo για την καταγραφή σημειώσεων στην τεράστια οθόνη της συσκευής.Αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του έτους με άγνωστη ακόμη τιμή.
parasaser Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αναπάντητη ναι , απάντηση όχι έβγαλαν κινητό που ανταγωνίζεται κινητό του 12 δηλαδή όταν βγει το note 3 το lg τι θα κάνει?! apple και παλι apple 5
littlelouievegos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πολυ καλα χαρακτηριστικα, ελαφρως καλυτερα απο το Note II μου σε καποια specs με σημαντικοτερο μακραν για μενα το full hd.. Αλλα λυπαμαι που το λεω LG.. Sry αλλα δεν θα παρω..
21century Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν κάνει 800 ευρώ καλύτερα να αγοράσω 2 φορητούς... 4
sarakinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 LG πότε ξανά. Ελεεινό support συσκευών. Βλέπε Optimus 2X... 5
Politis1975 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αναπάντητη ναι , απάντηση όχι έβγαλαν κινητό που ανταγωνίζεται κινητό του 12 δηλαδή όταν βγει το note 3 το lg τι θα κάνει?! apple και παλι apple ρε φιλε εισαι καλα τωρα ; 1. Εχει καλυτερο CPU TO LG !! 2. Εχει FULL HD οθονη 3. Καλυτερη camera . και γενικως εαν δεν εχεις ΝΟΤΕ 2 καλυτερα να παρεις αυτο αυτη τη στιγμη.
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Συμφωνω με τον φιλο παραπανω....σαφως και εχει πολυ καλυτερο hw to Gpro.... Εχουμε ομως και το θεμα με το πενακι που απλα δεν υπαρχει στο lg...οποτε καπου γινεται ανιση η συγκριση....
Politis1975 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Συμφωνω με τον φιλο παραπανω....σαφως και εχει πολυ καλυτερο hw to Gpro.... Εχουμε ομως και το θεμα με το πενακι που απλα δεν υπαρχει στο lg...οποτε καπου γινεται ανιση η συγκριση.... Ενταξει το πενακι εξαλλου εγω οταν ειχα το ΝΟΤΕ 2 δεν το χρησιμοποιησα ποτε ! Δεν μου εκανε τρελο κλικ. Επισης ειναι και πιο Ελαφρυ το LG,σαν να κρατας Galaxy S 3 με θηκη ( 167 γραμμαρια ειναι το Gs 3 μου με την θηκη). Δεν ειμαι φαν της LG καμια σχεση απλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους-εβγαλε καλο μηχανακι αυτη τη φορα 1
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μα η LG εχει πολυ καλες (ποιοτικα) συσκευες και με πολυ καλο hw.... Το προβλημα της ειναι οτι απαξιωνει γρηγορα τις συσκευες της και βγαζει πολυ γρηγορα νεες.... Ενδεικττικα....ποτε βγηκε το 4Χ ποτε αρον αρον εβγαλε το G....λες και το 4Χ ειχε προβληματα.... Μιλαω απο προσωπικη πειρα....ηταν να παρω το s3 και τελικα κατεληξα στο 4Χ και δεν το μετανιοωσα...γλυτωσα και 150 ευρω
Politis1975 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μα η LG εχει πολυ καλες (ποιοτικα) συσκευες και με πολυ καλο hw.... Το προβλημα της ειναι οτι απαξιωνει γρηγορα τις συσκευες της και βγαζει πολυ γρηγορα νεες.... Ενδεικττικα....ποτε βγηκε το 4Χ ποτε αρον αρον εβγαλε το G....λες και το 4Χ ειχε προβληματα.... Μιλαω απο προσωπικη πειρα....ηταν να παρω το s3 και τελικα κατεληξα στο 4Χ και δεν το μετανιοωσα...γλυτωσα και 150 ευρω Δεν ειπα οτι δεν εχει ποιοτητες συσκευες αλλα ενα παραδειγμα .... ΤΟ 4X εχει απαραδεκτη καμερα ενω το S 3 Υπεροχη !! Καμια σχεση οι καμερες τους φιλε. Γλυτωσες 150 αλλα πηρες αλλη κατηγοριας συσκευη. Τωρα αναμεσα στο ταμπλετοφωνο της LG και αναμεσα στο ΝΟΤΕ 2 συμφερει να παρεις LG διοτι σου προσφερει οσα θα σου προσφερει του χρονου το ΝΟΤΕ 3. Full HD κτλ.
kirileman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Το πενάκι πού είναι;... Oh wait, μη μου πείτε!!!
karhariasgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 παμε για δικαστικό αγώνα Samsung με LG ??? όχι δεν θυμίζει το Note 2 είναι ολόϊδιο!
littlelouievegos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ρε φιλε εισαι καλα τωρα ; 1. Εχει καλυτερο CPU TO LG !! 2. Εχει FULL HD οθονη 3. Καλυτερη camera . και γενικως εαν δεν εχεις ΝΟΤΕ 2 καλυτερα να παρεις αυτο αυτη τη στιγμη. Kαι εχει και 6-8 μηνες μετα στην πλατη του τουλαχιστον,οποτε εξαρταται αν καποιος θεωρει οτι αυτα ειναι κατι που αξιζει για να αναβαθμισει. Εγω παντως απο Samsung σε LG δεν θα πηγαινα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.Τοσα χρονια σε εταιρεια κινητης ειδαν πολλα τα ματακια μου.. Επισης ξερεις τα specs του Note III και δεν τα ξερω εγω; Αν ειναι 8πυρηνο ας πουμε ή τετραπυρηνο με πολυ καλυτερη cpu, με 6.3 ιντσες οθονη, ιδια ή καλυτερη καμερα, amoled οθονη και καλυτερο gfx chipset τοτε τι θα πεις; p.s Το spen τα σπαει.. Ποτε δεν πιστευα οτι θα χρησιμοποιουσα πενακι μετα απο iphone και ομως ειναι τοσο χρησιμο σε τοσα πραγματα..
littlelouievegos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 LG πότε ξανά. Ελεεινό support συσκευών. Βλέπε Optimus 2X... Και οχι μονο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα