mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ, πάντως, προτιμώ τον Spiderman του Μαγκουάιρ. Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή με αυτόν μεγάλωσα, αλλά εάν είχαμε τις ταινίες του Μαγκουάιρ με την Γκουέν αντί για την μισητή Μαίρη Τζέην, οι ταινίες θα ήταν υπέροχες. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από mathsrule
Johny Q Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εγώ, πάντως, προτιμώ τον Spiderman του Μαγκουάιρ. Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή με αυτόν μεγάλωσα, αλλά εάν είχαμε τις ταινίες του Μαγκουάιρ με την Γκουέν αντί για την μισητή Μαίρη Τζέην, οι ταινίες θα ήταν υπέροχες. γτ μισητη;
mathsrule Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 γτ μισητη; Για τις βλακείες που έκανε. Και όχι μόνο.....
PowerGenerator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 τα 2 τελευταία spiderman τέρμα μούφες, όχι πως τα προηγούμενα ήταν καλύτερα, αλλά εντάξει... μόνο το superman κατάφερε να κάνει στροφή προς κάτι καλύτερο με το man of steel. ο spidy έχει ακόμα ψωμί.. 1
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 μόνο το superman κατάφερε να κάνει στροφή προς κάτι καλύτερο με το man of steel. ουτε καν. 4
Johny Q Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ουτε καν. +1. Αποτυχια αυτη η "παραλλαγη" του Σουπερμαν. 1
PowerGenerator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 τι να σας πω... όλα τα superman τα έχω δει και δεν άντεξα κανένα. μόνο αυτό.
mathsrule Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 τι να σας πω... όλα τα superman τα έχω δει και δεν άντεξα κανένα. μόνο αυτό. Σοβαρά; Δεν άντεξες τις ταινιάρες του Κρίστοφερ Ριβ και άντεξες αυτό; 2
PowerGenerator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σοβαρά; Δεν άντεξες τις ταινιάρες του Κρίστοφερ Ριβ και άντεξες αυτό; άνετα και δεν είμαι τσιπιρίκος
jemadux Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια μια ερωτηση .. στο amazing spiderman 1 ο Capten Stacy ( o πατερας της Gwen) πεθαίνει... πως και ανασταινεται στο amazing spiderman 2 ή ο πητερ βλεπει φαντασματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα