Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εν τελη το κανονικο στινγερ ειναι πριν τα credits

αυτο με τη mystiq ειναι διαφημιση του x-men :blink: διοτι εκανε deal ο Marc Webb με τη fox να διαφημιζε στο τελος της ταινιας το days of the future past κ μετα δεν θα χε υποχρεωση να βγαλει αλλη ταινια με τη fox

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα την είδα και εγώ. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε η ταινία. Δεν μπορώ να πω αν μου φάνηκε καλύτερη από την πρώτη, αλλά ήταν εξίσου καλή. Έκανε αρκετές κοιλιές όμως και ιδιαίτερα στη μέση γινόταν βαρετό σε σημεία.

Έχοντας πλήρη άγνοια περί των comics σοκαρίστικα με το τέλος γιατί

Σε τέτοιου είδους blockbusterια που απευθύνεται σε νέους δεν περίμενα να πεθάνει τόσο βασικός χαρακτήρας. Περίμενα ένα happy end σαν των προηγούμενων Spiderman. Ομολογώ πως με εξέπληξε θετικά

Το δυνατότερο σημείο της ταινίας για μένα ήταν τα φοβερά CGI εφέ και η άριστη χημεία των 2 πρωταγωνιστών.

• Super Moderators
Δημοσ.

και το χειρότερο οι αδιάφοροι villains, πράγμα που την χαντάκωσε...

Δημοσ.

και το χειρότερο οι αδιάφοροι villains, πράγμα που την χαντάκωσε...

Δεν υπήρχε σωστή ανάπτυξη των villains δυστυχώς. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι θα έχει 3 εχθρούς, οπότε η μικρή εμφάνιση του ρινόκερου δεν με πολυχάλασε :P

Δημοσ.

Την είδαμε και εμείς. Η χημεία του ζευγαριού καταπληκτική, γελούσαμε σχεδόν σε όλη τη ταινία.

Ο Spiderman με τον Garfield είναι ότι πιό κοντινό στο προφίλ του ήρωα των κόμικ. Ίσως πιό cool από ότι θα έπρεπε, αλλά δίνει άλλη ενέργεια στο χαρακτήρα.

Ο Spiderman με τον Maguire ήταν υπερβολικά υποτονικός για τα γούστα μου.

Για μένα το Amazing Spiderman 2 είναι το καλύτερο από όλα καθαρά και μόνο λόγο υπεροχής στη προσωποποίηση του ήρωα, με αμέσως μετά τα Spiderman 2 και 1.

Δημοσ.

Ο Spiderman με τον Garfield είναι ότι πιό κοντινό στο προφίλ του ήρωα των κόμικ.

θα συμφωνισω 100%.Μπορει σαν ταινιες οι 2 πρωτες του Raimi να ειναι καλυτερες αλλα σαν spiderman οι καινουργιες ειναι πιο πιστές στον χαρακτηρα.

Δημοσ.

θα συμφωνισω 100%.Μπορει σαν ταινιες οι 2 πρωτες του Raimi να ειναι καλυτερες αλλα σαν spiderman οι καινουργιες ειναι πιο πιστές στον χαρακτηρα.

Πιο πιστές στον Spiderman πιθανώς (αν και νομίζω ότι απλά ο Parker του Raimi ήταν πιο κοντά στο golden age).

Τους villains όμως τους έχουν κατακρεουργήσει. Οι Norman & Harry Osborn του Raimi ήταν πολύ καλύτεροι από το αστείο έκτρωμα του Amazing Spiderman 2, o Octopus ήταν από τους πιο σωστά ανεπτυγμένους villains που έχουμε δει γενικώς σε superhero movie, ακόμα και ο Sandman της κάκιστης 3 ταινίας είχε καλύτερο motivation από πχ τον "δε με θυμάσαι οπότε ψόφα" Electro.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια λετε αξιζει να διαβασω τα comics για το Marvel Universe και απο που να βρω και με ποια σειρα να τα διαβασω;

Δημοσ.

Σχετικα με τον θανατο της γκουεν. Στην σελιδα 6 το τοπικ υπαρχει το frame που σπαει τον λαιμο της. Στην ταινια ομως αφηνετε νομιζω να εννοηθει οτι μπορει και να πεθανε επειδη ακουμπησε το κεφαλι της, εστω και λιγο στο πατωμα. Αν δεν την επιανε, θα διαλυοταν το κεφαλι της ενω τωρα ηταν ενταξει. Χρειαστηκε ομως να το δω καποιες φορες σε slow motion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...