Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Στην προσπαθεια του να την σωσει, της εσπασε τον λαιμο;

Έτσι είχε γίνει στο comic, από τότε είχε μάθει πώς να σώζει κόσμο σε αντίστοιχες περιπτώσεις για να μην του ξανατύχει. Στην ταινία απ' ότι διάβασα (δεν την έχω δει ακόμα) έχει και snap και να χτυπάει το κεφάλι της κάτω, έτσι για σιγουριά. :P

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είχε γίνει στο comic, από τότε είχε μάθει πώς να σώζει κόσμο σε αντίστοιχες περιπτώσεις για να μην του ξανατύχει. Στην ταινία απ' ότι διάβασα (δεν την έχω δει ακόμα) έχει και snap και να χτυπάει το κεφάλι της κάτω, έτσι για σιγουριά. :P

Ωραιος θανατος, δεν μπορω να διαφωνησω αλλα εχω δυο ενστασεις. 1) Ας πουμε οτι το επαθε πρωτη φορα, δεν εγινε στην 1η ταινια αλλα στην 2η. Μεχρι εκεινο το σημειο κανεναν δεν ετυχε να σωσει με αυτο τον τροπο; Πως δεν εσπασε καποιος αλλος λαιμος μεχρι τοτε; 2) Ποιος σκοτωνει την emma stone σε ταινια; Τι μισανθρωπια ειναι αυτη; :P

Δημοσ.

ειναι φυσικος, διαολε, επρεπε ηδη να ξερει οτι δεν σταματας καποιον αποτομα ενω πεφτει απο μεγαλο υψος. major plothole απο τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα την ειδα και εγω σε 3d, αρκετα καλα εφε και πολυ ωραια μουσικη.

Ωραια που πηγε βαση του κομικ αλλα.......

ξενερα που πεθανε η Gwen

• Moderators
Δημοσ.

ειναι φυσικος, διαολε, επρεπε ηδη να ξερει οτι δεν σταματας καποιον αποτομα ενω πεφτει απο μεγαλο υψος. major plothole απο τοτε.

Εκείνη την στιγμή, μάλλον δεν το σκέφτηκε. :P

Πηγα την ειδα και εγω σε 3d, αρκετα καλα εφε και πολυ ωραια μουσικη.

Ωραια που πηγε βαση του κομικ αλλα.......

ξενερα που πεθανε η Gwen

Well...

Αυτή και ο θείος Μπεν είναι οι classics που πρέπει να πεθάνουν για τον Spidey. Άλλο αν στις άλλες ταινίες την έβαλαν πιο μετά.

Δημοσ.

- Θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω που εχουν διαβασει τα comics πως η ταινια απεχει πολύ ποιοτικα στο σεναριο. Εγω θα πω απερίγραπτα πολύ, η μερα με τη νυχτα.
Δεν θα αναρωτηθώ που είναι η daily bugle, ο Johna ή η MJ που ηταν σημα κατατεθεν,,. Θα εστιασω στον πυρηνα του ηρωνα: Τα comic του Siderman ειχαν τρομερη επιτυχια γιατι επικεντρωναν πολύ στο Peter Parker story, στον εσωτερικο ανυπερβλητο αγωνα που εδινε ο ηρωας και που πολλες φορες εβγαινε χαμενος... Εδώ τι εχουμε? Ποιος είναι ο Πητερ? Ο Ραιμι ειχε δωσει κατι από αυτό, ειχε πετυχει σε αυτόν τον τομεα να πιασει το πνευμα του κομικ. Το reboot ειναι σα να ααπευθύνεται σε διανοητικα καθηστερημενο κοινο...

Οσοι δεν εχετε διαβασει τα κομικς, καθηστε και διαβαστε τα παλια καλα κομικ, την original σειρα (όχι ultimate). Αξιζουν πολύ περισσοτερο από οποιαδήποτε ταινια.
Ωστοσο: Πρεπει να ξερετε πως υπαρχει continiuity, κι εφόσον τα πιασετε από την αρχη αρχη, (60s), φτανοντας μετα από μερικους μηνες-χρονια στα 90s θα πηδατε από το amazing στο spectacular, στο Web of, στο spider-man, στο unlimited... Ετσι πρεπει αλλιως δε διαβαζονται. Τα εχει όμως ο θείος ΚΑΙ ταξινομημένα με χρονικη σειρα...

-Θα συμφωνησω πως δε θα ηθελα να ξανασηκηνοθετησει αυτος ο Marc Webb (τρομαρα του και επιθετο που το'χει) ταινια που θελω να δω. Ο ανθρωπος είναι οικτρος, δεν βλέπεται το αποτέλεσμα... Αυτος κι Jon Favreau είναι 2 μεγαλες πληγες για τη marvel, αν ο Σταν -the man- Lee δεν ηταν 90 χρονων και απλος θεατης πλεον, τοτε αυτοι δεν προκειται να ηταν στο τιμονι της Marvel.

Θα προσθεσω πως ο πρωταγωνιστης (ισως φταιει και ο σκηνοθέτης, ισως το ότι από ηθοποιος δεν σκαμπαζει) δεν πειθει στο χαρακτήρα του Πητερ Παρκερ. Απλα ο τυπος εχει φατσα ...μυξιάρικου villain (!), δεν μπορεις να τον συμπαθήσεις με ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε ο Tobey Maguire τον ειχε πιασει ακριβως (παραηταν φλωρος), αλλα πλησιασε πολύ περισσοτερο αφου ειχε και σωστο-σοβαρο σεναριο και ηταν πειστικος στον ρολο του και συμπαθης στο κοινο.

-Από κει και περα, χαιρομαι που βλεπω πως υπαρχουν γνωστες του franchise, παιδια πραγματικα πιστευω πως αν το παρουν αποφαση να κανουν σειρα τα προσεχη χρονια (που θα το επιτρεπουν τα γραφικα) και παραμεινουν ΠΙΣΤΟΙ στο κομικ θα κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτιχια. Τωρα απλα εχουν να μας ξαναπουν το στορυ του Venom, αντε και καναν Carnage, διχως όμως να μπορουν να αποδοσουν πραγματικα πολύ πετιχυμενες σειρες όπως "Maximum Carnage"  "Kraven’s Last Hunt", "The Death of Jean DeWolff", το στορι με την Black Cat και τον Οκταπους, τον Hobgoblin (εδώ δε μας εδειξαν τον αρχικο Green Goblin).

Ειμαι ο μονος που πιστευει πως αναμενουμε λιαν συντομως και το CLONE SAGA
στο movieverse? Γιατι αλλιως πως θα ξαναπαιξει η ΦΟΒΕΡΗ (ξανθομαλλα το φυσικο
της) Emma? Αυτή καθως και το σοκ που προκαλεσε (ξανα) με το θανατο της ισως ηταν και το μονο πραγμα που θυμιζε πραγματικα  κατι από τα κομικ...

Δημοσ.

Να ρωτήσω after credits σκηνή δεν έχει; γιατί κάτι είχα διαβάσει για μια σκηνή που θα προμοτάρει τους x-men...μπορούμε να τη βρούμε κάπου;

Δημοσ.
Αυτος κι Jon Favreau είναι 2 μεγαλες πληγες για τη marvel, αν ο Σταν -the man- Lee δεν ηταν 90 χρονων και απλος θεατης πλεον, τοτε αυτοι δεν προκειται να ηταν στο τιμονι της Marvel.

ε; ο Stan Lee απλως δουλευε στην Marvel, δεν του ανηκει. Και χωρις τον Favreau, δεν θα υπηρχε MCU.

συμφωνω με τα υπολοιπα, καλα τα λες.

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ σήμερα.Στη σκηνή που πέθανε η Gwen κάποια ή κάποιο παιδί στις πίσω σειρές πλάνταξε στο κλάμα.

Btw είμαι ο μόνο που θέλει MJ την Emma Stone με κόκκινα μαλλιά; :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...