Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την είδα χτες και δεν τρελάθηκα πάνω που περίμενα να δω μάχες με γκομπλιν και ρινο έμεινα με την όρεξη. Ο γκομπλιν εντελώς fail τι το έβαλαν αυτό το νηστικό το παιδάκι

Δημοσ.

Βλέπετε ταινία και δεν διαβάζετε κόμικ! Όχι η ταινία δεν χρειάζεται να είναι πιστή σε κανένα κόμικ. Είναι ένα διαφορετικό σύμπαν από μόνη της.

Αυτό ισχύει για όλες τις ταινίες με ήρωες.

Δημοσ.

χτες βραδυ, ΙΜΑΧ, 3Δ  windows xp ιμομπιλαιζερ και τα ρεστα.Τι τα θες ομως, περισσοτερο ποπ κορν μουβι δεν γινεται??

Θετικα

-η κινηση του ηρωα, η φυσικοτητα των αλματων , πετυχαινει καλυτερα τον spidey απο οτι ο Ραιμι

-καλος ο παρκερ με οτι συνεπαγεται (δυναμεις, ευθυνες, ποιος την πληρωνει  κτλ) αλλα με λιγο παραπανω κλαψα απο οτι χρειαζοταν

-φοβερα cgi

Αρνητικα

- Πολυ αδυναμος κεντρικος κακος (φιγουρα, κινητρα κτλ)

-Underused o Goblin

-Ανυπαρκτος Rhino

-Unfulfillιng μαχες τελικα

-Ακυρη industrial/techno/rap μουσικη (δλδ τι ειναι αυτο??)

-Μεγαλη σε διαρκεια

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

• Moderators
Δημοσ.

Βλέπετε ταινία και δεν διαβάζετε κόμικ! Όχι η ταινία δεν χρειάζεται να είναι πιστή σε κανένα κόμικ. Είναι ένα διαφορετικό σύμπαν από μόνη της.

Αυτό ισχύει για όλες τις ταινίες με ήρωες.

Ναι οκ, αλλά να μην του βιάζουν και την μάνα. :P *γκουχ* Ghost Rider movies *γκουχ*

(δεν έχω δει το ASM2, οπότε δεν γνωρίζω, αν και έχω διαβάσει τα spoilers)

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

-Που ειναι ο Venom?

Symbiote fetish. :P

Δεν χρειάζεται Venom ο Spidey για να έχουμε διαφορετικό στόρυ, ας βάλουν και κανέναν άλλον. Και αν στην τελική θέλουμε symbiote -> Carnage.

Edit: Το όλο θέμα του symbiote που γουστάρει ο κόσμος βασικά είναι για να δούμε πιο δυνατό / κακό Spidey και μετά τον φουλ κακό/τρελό Venom;

Δεν μπορώ να πω ότι με τράβηξαν πολύ οι ιστορίες που το είχαν επίκεντρο. Εκτός ίσως από το Planet of the Symbiotes που είχε Spidey, Scarlet Spider I (you know, Ben Reilly, the clone? :P Να μια ιστορία που δεν έχουν κάνει στις ταινίες) και Venom vs Carnage and Co.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι οκ, αλλά να μην του βιάζουν και την μάνα. :P *γκουχ* Ghost Rider movies *γκουχ*

(δεν έχω δει το ASM2, οπότε δεν γνωρίζω, αν και έχω διαβάσει τα spoilers)

Symbiote fetish. :P

Δεν χρειάζεται Venom ο Spidey για να έχουμε διαφορετικό στόρυ, ας βάλουν και κανέναν άλλον. Και αν στην τελική θέλουμε symbiote -> Carnage.

Edit: Το όλο θέμα του symbiote που γουστάρει ο κόσμος βασικά είναι για να δούμε πιο δυνατό / κακό Spidey και μετά τον φουλ κακό/τρελό Venom;

Δεν μπορώ να πω ότι με τράβηξαν πολύ οι ιστορίες που το είχαν επίκεντρο. Εκτός ίσως από το Planet of the Symbiotes που είχε Spidey, Scarlet Spider I (you know, Ben Reilly, the clone? :P Να μια ιστορία που δεν έχουν κάνει στις ταινίες) και Venom vs Carnage and Co.

Συμφωνω και με carnage ftw αλλα για φτασουμε εκει ας δουμε dark spidey ΚΑΙ venom. Αλλιως οι μεν χωρις γνωση δεν θα μαθουν ποτε πως εγινε ο Carnage και τι παιζει με την συμβιωση, οι δε φανς θα κραζουν για λογικα αλματα, plot holes και βιασμο των κομικς.

Ισως με εχει επηρεασει πολυ ο Νολαν και ο σκοτεινος ιπποτης αλλα θα ψηνομουν ασχημα για μια πιο σκοτεινη προσεγγιση του ηρωα, για παραδειγμα πολυ αργοτερα που βγαζει τα ποδια κτλ. Τεσπα, ξερω πως δεν θα συμβει αυτο , στο αμερικα το καθε 10χρονο παιδακι εχει ταυτιστει με τον καλαμπουρτζη spidey που μιλαει με ντουντουκα σε κακο πριν φαει rpg. 

• Moderators
Δημοσ.

Ε, ο Spidey έχει και τις σοβαρές στιγμές του, αλλά αν δεν είναι wise-cracking και λίγο χιουμορίστας δεν λέει.

Σκοτεινός γίνεται μετά το symbiote άλλωστε ή Back in Black και τέτοια. Εκτός αν καταφέρουν να το γυρίσουν σε spin-off -> Scarlet Spider (Kaine) ή Superior Spider-Man, αλλά για να φτάσουν σε αυτά... :P

• Like 2
Δημοσ.

-Ακυρη industrial/techno/rap μουσικη (δλδ τι ειναι αυτο??)

lol Έλα ρε, δεν ήταν rap! Νομίζω ήθελαν να την κάνουν να έχει κάτι από το στοιχείο του ηλεκτρισμού, if that makes sense. Είναι ομολογουμένως περίεργος συνδυασμός Zimmer με electro/nic music αλλά στις σκηνες του Electro, νομίζω ταίριαζε αρκετά. 

Ποιοί είναι ολοι αυτοί ρε παιδιά; :/ Ανήκω σ'αυτούς χωρίς γνώση των comics και δεν μ'αρέσει η ιδέα του ότι από ολόκληρο Spiderman/Marvel universe βλέπω ότι μου δείχνει η ταινία. Αυτά τα comics κυκλοφορούν ακόμα, είναι παλιά, είναι καινούρια; Μπορώ να τα βρω κάπου;

Δημοσ.

lol Έλα ρε, δεν ήταν rap! Νομίζω ήθελαν να την κάνουν να έχει κάτι από το στοιχείο του ηλεκτρισμού, if that makes sense. Είναι ομολογουμένως περίεργος συνδυασμός Zimmer με electro/nic music αλλά στις σκηνες του Electro, νομίζω ταίριαζε αρκετά. 

Ποιοί είναι ολοι αυτοί ρε παιδιά; :/ Ανήκω σ'αυτούς χωρίς γνώση των comics και δεν μ'αρέσει η ιδέα του ότι από ολόκληρο Spiderman/Marvel universe βλέπω ότι μου δείχνει η ταινία. Αυτά τα comics κυκλοφορούν ακόμα, είναι παλιά, είναι καινούρια; Μπορώ να τα βρω κάπου;

ναι, επεξηγηση: Ραπ εννοουσα την αλληλουχια στιχων , το πως κανουν ομοιοκαταλαξια τελοσπαντων, αλλιως ναι, elctro/noise/indurstrial.Τεσπα, σπανια με ξενιζει η μουσικη σε ταινια. Γουστα υποθέτω.

Ρωτα τον θειο σου εχει ολοκληρες σειρες απο δαυτα. Ξεκινα απο το Peter Parker που ειναι εικαστικα/ηθικα/κοινωνικα πιο 90s 00s friendly (για παραδειγμα εγω δεν μπορω να διαβασω οτιδηποτε με σκιτσο του '70 οσο cult και αν ειναι) ή εναλλακτικα απο amazing spiderman αλλα απο την αρχη με παλιο σκιτσο και χρωματα και ετς.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν έχεις κοιτάξει τα comics (που κι εγώ προσπαθώ να είμαι "ενημερωμένος"), θα χάσεις την μπάλα. :P

Υπάρχουν ένα σωρό κουλά που γίνονται εκεί και ή γιατί δεν τραβάνε ή γιατί θα ήθελαν 5 ταινίες δεν βάζουν στο Movieverse.

Εδώ π.χ. για τον Spider-Man, δες τις διάφορες "εκδόσεις" του.

0b3c5350ca8ca30df9acad73778b4f60-a-guide

Edit: Αυτή τη στιγμή active Spider-Men είναι:

- o Peter Parker που γύρισε στο σώμα του (τέλειωσε και η σειρά Superior Spider-Man και άρχισε πάλι The Amazing Spider-Man).

10153191_10152161658409132_1890148732905

- o Kaine (Scarlet Spider II) που τέλειωσε την δική του σειρά και τώρα είναι με τους New Warriors.

3594315-new_warriors_1_preview_2.jpg

Και ο Miguel O' Hara (Spider-Man 2099) που βρίσκεται στο παρών αυτή τη στιγμή και θα έχει και αυτός την δική του (νέα) σειρά.

Spider-Man-2099.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μάλιστα...ΟΚ, μου φαίνεται θα παραμείνω σ'αυτούς που δεν έχουν γνώση! Τελικά η λέξη universe δεν είνα τυχαία..από πού να βάλεις αρχή;! Θα'ταν ωραίο ως θεατής να έχεις και το background αλλά όπως είπε και κάποιος πολύ σωστά, βλέπεις ταινία. Και η ταινία ανήκει στο movieverse. 

Πάντως απ'όλα αυτά τα storylines, αυτό με τον Symbiote/Venom μου ακούγεται πιο ενδιαφέρον.  

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μάλιστα...ΟΚ, μου φαίνεται θα παραμείνω σ'αυτούς που δεν έχουν γνώση! Τελικά η λέξη universe δεν είνα τυχαία..από πού να βάλεις αρχή;! 

Αν σε μπέρδεψα, που να έβλεπες το One More Day όταν ο Spidey και η MJ έκαναν συμφωνία με τον Mephisto για να χαλάσει ο γάμος τους (!) για να σωθεί η (απέθαντη) θεία May (!!). Ακόμα θεωρείται από τα χειρότερα πράγματα που έχει κάνει η Marvel.

Επίσης πιο πρόσφατα το Avengers vs X-Men... -_-

Μπορείς να διαβάζεις στο marvel.wikia.com που έχει πολλές πληροφορίες για όλους και όλα. :)

Δημοσ.

Wow, για όλους και για όλα indeed! Κάτι τέτοιο εννοούσα όταν έλεγα ότι θα ήταν καλό να ξέρω το background, οπότε σ'ευχαριστώ πολύ για το link. 

Και τώρα με συγχωρείς, αλλά έχω κάτι πολύ σοβαρό να μελετήσω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...