kostool13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έτσι είχε γίνει originally. Απλά εδώ ήθελαν και μια παραπάνω νότα Απλά στην ταινία δεν μπορούσαν να γράψουν "snap" δίπλα στο λαιμό της
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Απλά στην ταινία δεν μπορούσαν να γράψουν "snap" δίπλα στο λαιμό της Ήχο δεν έχει να ακουστεί;
kostool13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ήχο δεν έχει να ακουστεί; Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι η κάμερα στη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά λογικά όχι αρκετά για να ακουστεί ήχος. Θα ήταν η απόλυτη τυρίλα... Δυνατό κρακ σε σπάσιμο λαιμού σε ταινία δικαιολογείται μόνο σε λαβή του Steven Seagal πίσω από κομπάρσο thug
dekulinkgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Την ειδα χθες.Καλυτερη της πρωτης ταινιας,δεν τιθεται θεμα.Γελιο,καλες μαχες μονο απογοητευση ο rhino.Οσοι την εχουν δει πιστευω θα καταλαβουν.
joker80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 επειδή θα πάω να το δω σ/κ από 3D λέει τίποτα? Στο πρώτο πάντως το 3D του ήταν ελάχιστο έως ανύπαρκτο κατά την γνώμη μου.
Em_Zed Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 επειδή θα πάω να το δω σ/κ από 3D λέει τίποτα? Έχει αρκετές εντυπωσιακές σκηνές αλλά τώρα που το λες, δε νομίζω ότι ήταν εντυπωσιακές επειδή ήταν σε 3D. Προσωπικά, θα έδινα μεγαλυτερη βαρύτητα σε μια αίθουσα με καλό ήχο, τα sound effects και το score είναι όλα τα λεφτά. 1
Em_Zed Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αν μπορείς να το βρεις σε IMAX 3D, τότε σίγουρα ναι. Κυρίως για το μέγεθος, it does justice στα aerial views και στις 2-3 showstopper σκηνές. Τις καταλαβαίνεις γιατί είναι σε slow motion
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 παιζει πολυ κραξιμο στου web http://www.rottentomatoes.com/m/the_amazing_spider_man_2/
thermo-sifounas Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εγω που την ειδα, δεν λεει πολλα. Ειναι να απορεις πως ενας ξενερωτος ηρωας σαν τον Capten America εχει καλες ταινιες και ο Spiderman δεν μπορει να σταυρωσει decent movie (Sony fail).Απο τι να αρχισω, απο τις τελειως anti-climactic battle scenes?. Περιττο να πω πως απο τους 3 υπερ-κακους που η ταινια διαφημιζε οτι ειχε, ο ενας εμφανιζεται μερικα δευτερολεπτα, ο Goblin ηταν τελειως fail και ο Spiderman τον ξεπεταξε αμεσως και ο Electro ενα απλο τσιρακι. Δεν υπηρχε ουτε μια σκηνη μαχης που να σου μενει.Εκτος απο αυτο τα κλισε ηταν αμετρητα. Ειδικα η σκηνη με το παιδακι με την στολη Spidey στο τελος μου εφερε λιγο αναγουλα. Ενα απο τα πιο αχρειαστα reboots ever ο Σπαιντερμαν. Ακομα και οι ταινιες του Ραιμι με τα χιλια προβληματα τους σεβαστηκαν πολυ περισσοτερο το αρχικο υλικο και αυτο λεει πολλα.Disney και παλι DisneySent from my iPhone using Insomnia
Supes Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εγώ προσωπικά δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να το λέω (ως DC fanboy) αλλά μου άρεσε πάρα πολύ! Με ρούφηξε με αποτέλεσμα να βγω 2,5 ώρες μετά από τον κινηματογράφο και να αναρωτιέμαι πότε πέρασαν.Ο Ρίνο ήταν ψιλο-fail ίσως στο επόμενο τον "στρώσουν" λίγο. Πολύ ωραία τα εφέ στις μάχες (έλεγε πολύ το 3D) και όταν "πετούσε" στην πόλη. Η μουσική και τα sound effects 10/10 !!!! Οverall 9/10 από μένα... Εγω που την ειδα, δεν λεει πολλα. Ειναι να απορεις πως ενας ξενερωτος ηρωας σαν τον Capten America εχει καλες ταινιες και ο Spiderman δεν μπορει να σταυρωσει decent movie (Sony fail).Απο τι να αρχισω, απο τις τελειως anti-climactic battle scenes?. Περιττο να πω πως απο τους 3 υπερ-κακους που η ταινια διαφημιζε οτι ειχε, ο ενας εμφανιζεται μερικα δευτερολεπτα, ο Goblin ηταν τελειως fail και ο Spiderman τον ξεπεταξε αμεσως και ο Electro ενα απλο τσιρακι. Δεν υπηρχε ουτε μια σκηνη μαχης που να σου μενει.Εκτος απο αυτο τα κλισε ηταν αμετρητα. Ειδικα η σκηνη με το παιδακι με την στολη Spidey στο τελος μου εφερε λιγο αναγουλα. Ενα απο τα πιο αχρειαστα reboots ever ο Σπαιντερμαν. Ακομα και οι ταινιες του Ραιμι με τα χιλια προβληματα τους σεβαστηκαν πολυ περισσοτερο το αρχικο υλικο και αυτο λεει πολλα.Disney και παλι DisneySent from my iPhone using Insomnia Εγώ πάλι πιστεύω ότι σκέφτεσαι πολύ (με την κακή έννοια) και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αφεθεί και να απολαύσει την ταινία, κι έτσι, κάθεσαι και ψάχνεις οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να βρεις για την ταινία. 1
thermo-sifounas Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εγώ προσωπικά δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να το λέω (ως DC fanboy) αλλά μου άρεσε πάρα πολύ! Με ρούφηξε με αποτέλεσμα να βγω 2,5 ώρες μετά από τον κινηματογράφο και να αναρωτιέμαι πότε πέρασαν. Ο Ρίνο ήταν ψιλο-fail ίσως στο επόμενο τον "στρώσουν" λίγο. Πολύ ωραία τα εφέ στις μάχες (έλεγε πολύ το 3D) και όταν "πετούσε" στην πόλη. Η μουσική και τα sound effects 10/10 !!!! Οverall 9/10 από μένα... Εγώ πάλι πιστεύω ότι σκέφτεσαι πολύ (με την κακή έννοια) και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αφεθεί και να απολαύσει την ταινία, κι έτσι, κάθεσαι και ψάχνεις οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να βρεις για την ταινία. Πιστεψε με απολαμβανω πολυ τις καλες blockbuster ταινιες αρκει να μην απευθυνονται σε ηλιθιους. Το επιπεδο των συγκεκριμενων ταινιων τα τελευταια χρονια εχει πεσει στα ταρταρα, λες και οσο βελτιωνεται η τεχνολογια, τα εφε, τα cgi, τοσο πιο αχρειαστο θεωρουν το σεναριο και την σκηνοθεσια. Ετσι μετριοτητες οπως ο Marc Webb γινονται σκηνοθετες. Ο Captain America προσφατα απεδειξε οτι το αλφα και το ωμεγα σε μια ταινια υπερηρωα ειναι το σεναριο και οχι η απηχηση του ιδιου του ηρωα. Αλλιως καθε ταινια Σουπερμαν και Σπαιντερμαν θα ειχε ενα δις εισπραξεις. Το Amazing Spiderman 2 ηταν η κλασικη περιπτωση ταινιας που παει για τα πολλα και χανει και τα λιγα. Αντι να χρησιμοποιησει εναν villain χρησιμοποιει 3 αδυναμους σεναριακα κακους. Aν σε ικανοποιησε η διλεπτη αναμετρηση Σπαιντερμαν-Γκομπλιν τι να πω? I rest my case
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 παιζει πολυ κραξιμο στου web http://www.rottentomatoes.com/m/the_amazing_spider_man_2/ δηλαδη που θα φτασει, στο 30% ? 1
joker80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τελικά ήταν καλή και καλουτσικο 3D. 2 και κατι ώρες πέρασαν αβίαστα. Αν και είμαι φαν δεν θα το αναλύσω αν και πόσο πιστό είναι στο κόμικ. Η ουσία είναι ότι με διασκέδασε. Δύο μόνο ενστάσεις έχω για τον Rino και για το "υπερβολικό" λαβ στόρι. 8/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα