Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έκανα σύγκριση.

Λέω ότι του Hans Zimmer την δουλειά στο Man of Steel δεν την θυμάμαι / δεν μου έκατσε το theme.

Αντιθέτως π.χ. στο Crysis 2 main theme (so and so) την θυμάμαι μια χαρά, όπως και από τον Βράχο (ωραίο) και Crimson Tide (classic) για παράδειγμα.

Δεν ξέρω αν όσο περνάει ο καιρός "χαλάει".

Εμένα πάλι μου κατσε αρκετά κιόλας. Δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή είμαι τόσο φαν του σουπερ ήρωα.

Όσο για το ότι χαλάει... Πιστεύω πώς είναι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό. Πιστεύω ότι το κάνει τόσες ταινίες τον χρόνο είναι λογικό μερικές να είναι απλά "δουλειά". Η πραγματική έμπνευση έρχεται όταν κάνεις κάτι που σε εμπνέει... ;)

καλα ο Zimmer δεν γραφει ολη την μουσικη μονος του. εχει δικια του ομαδα απο μουσικοσυνθετες, που βγαζουν μεγαλο ογκο της δουλειας του. γιαυτο και συνηθως η μουσικη του ειναι τοσο μαπα.

Σωστά... Οι περισσότεροι το κάνουν αυτό ειδικά για την ενορχήστρωση των θεμάτων που βγάζουν.

Offtopic

Το baaaadddduuuuuum που έπαιζε στο inception, δεν ήταν καν του Hans...

/offtopic

Όπως και μεγάλο μέρος των Πειρατών της Καραϊβικής όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πως θα κάνουν τον θάνατο της Gwen, γιατί να κλαίει άλλωστε ο Peter; 

Και μιας και δεν βλέπουμε τον GG Sr. θα την φάει ο GG Jr. προφανώς.

Άλλωστε το Movieverse αλλάζει πολλά, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πως θα κάνουν τον θάνατο της Gwen, γιατί να κλαίει άλλωστε ο Peter;

Λογικα θα το κανουν οπως στο κομικ ρε συ...

Της πάει το ξανθό της ρουφιάνας.

Emma ειτε με μαυρα ειτε με ξανθα ειναι φοβερη.... :D

• Moderators
Δημοσ.

Λογικα θα το κανουν οπως στο κομικ ρε συ...

Πιστεύω εκεί στα γρανάζια, γιατί η φάση με την γέφυρα έγινε στην πρώτη Spidey movie, oπότε εκτός του λόγου (thwip/snap) δεν βλέπω να γίνεται ίδια η σκηνή.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυνατο trailer. 

Πιστεύω εκεί στα γρανάζια, γιατί η φάση με την γέφυρα έγινε στην πρώτη Spidey movie, oπότε εκτός του λόγου (thwip/snap) δεν βλέπω να γίνεται ίδια η σκηνή.

Στα κομικ παντως ειχαν γινει 2 σκηνικα στη γεφυρα. 1 με Γκουεν κι 1 με MJ

spoilers στο trailer για τις επόμενες ταινίες?

1425437_664742383545848_1217944355_o.jpg

μπορει απλα easter eggs

• Moderators
Δημοσ.

Στα κομικ παντως ειχαν γινει 2 σκηνικα στη γεφυρα. 1 με Γκουεν κι 1 με MJ

Είχε γίνει αντίστοιχο με την MJ; Δεν το είχα δει.

Πάντως έχουν κάνει παρόμοιες σκηνές που ο Spidey πηδάει ο ίδιος και δεν κάνει το ίδιο λάθος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον δεύτερο Spiderman, έχω την εντύπωση ότι η αντίθεση του Peter με τον superhero είναι πολύ πιο έντονη και εμφανής. Ως Spiderman είναι πιο cocky, 'παίζει' με τους κακούς, κάνει αστεία και γενικά είναι πιο άνετος στη στολή του. Όταν τη βγάζει πάλι, τα κάνει σκατά, γιατί έδωσε μια υπόσχεση στην πρώτη ταινία και τώρα πρέπει να την κρατήσει. Προσωπικά μ' άρεσε αυτό το στοιχείο της αδυναμίας και ειδικά έτσι όπως την μεταφέρει ο Garfield. Η χημεία εκτός οθόνης με την Emma Stone δεν κρύβεται ευτυχώς, και σώζει όλες τις σκηνές που δεν υπάρχει δράση και είναι αρκετές. Αυτός ο Spiderman γενικά, μιλάει πολύ: με την Gwen, με την Aunt May, με τον Harry Osborne. 'Η καλύτερα, αυτός ο Peter μιλάει πολύ - είχα την αίσθηση ότι ήθελαν να αναδείξουν λίγο περισσότερο the boy behind the mask αυτή τη φορά.

Ο Jamie Foxx μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί ακόμα και σαν κακός, έχει κάτι ανθρώπινο που θες να συμπαθήσεις. Στην αρχή τουλάχιστον! Νομίζω ακόμα και από τις απίστευτες γωνίες λήψης της Νέας Υόρκης από ψηλά, έχει τα πιο εντυπωσιακά εφέ, η φωνή του σε theatre sound είναι τελείως ανατριχιαστική και αυτή η electro μουσική που συνοδεύει τις σκηνές του - thanks to The Magnificent Six - είναι όλα τα λεφτά. Εκεί με την στολή του που εξαφανίζεται όταν αυτός γίνεται ηλεκτρική ενέργεια μου τα χάλασε λίγο, αλλά οκ. 

Επίσης, αυτό το enemies unite που υποτίθεται είναι αυτό που κάνει his greatest battle begin, είναι λίγο παραπλανητικό, αφού δε βλέπουμε ποτέ ταυτόγχρονα δύο villains vs. Spiderman σε σκηνές μάχης. Η μόνη ένωση γίνεται καθαρά για πρακτικούς λόγους και ο δεύτερος κακός εμφανίζεται μερικά δευτερόλεπτα μετά την εξαφάνιση του πρώτου. Καλά, για τον δε τρίτο... Η διάρκεια εμφάνισης του Rhino είναι λίγο παραπάνω από αυτής στα τρειλερ και δεν εξυπηρετεί απολύτως κανένα σκοπό. Ουτε καν αυτόν του κακού. 

Τέλος, επειδή απ'ότι διαβάζω γίνεται ήδη λόγος για την Gwen, για όσους δε ξέρουν αν είναι γρανάζια ή γέφυρα, έχω να πω αυτό:

γρανάζια ;)

Συμπέρασμα: χάρμα οφθαλμών, αλλά μέχρι εκεί. Δε ξέρω τα comics και δε γνωρίζω αν κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν για να πάει παρακάτω η ιστορία - αν και μ'αρεσε που επιτέλους μαθαίνουμε τι απέγιναν οι γονείς του - οπότε το κρίνω καθαρά από άποψη entertainment. Βγαίνοντας, δεν είχα την αίσθηση που είχα μετά το Winter Soldier, για παράδειγμα. Και δε νομίζω να το ξανάβλεπα με την ίδια ευκολία που θα ξανάβλεπα, άνετα!, τον Captain America.

Επεξ/σία από Em_Zed
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν αντιστάθηκα και διάβασα τα spoilers στο wikipedia και Marvel Heroes forum

αλλά οκ, από την πρώτη φωτογραφία των γυρισμάτων με τα ρούχα που φόραγε η Gwen, όλοι οι Spidey fans: "Ok, she dies". :P

Δηλαδή πόσο πιο εμφανές να το κάνουν, από το να την ντύσουν έτσι;

Διάβασα επίσης ότι χτυπάει και το κεφάλι της κάτω (για να μην αφήσει αμφιβολίες, στο επόμενο reboot, θα πάρει και φωτιά; :P

Δημοσ.

Δεν αντιστάθηκα και διάβασα τα spoilers στο wikipedia και Marvel Heroes forum

Διάβασα επίσης ότι χτυπάει και το κεφάλι της κάτω (για να μην αφήσει αμφιβολίες, στο επόμενο reboot, θα πάρει και φωτιά; :P

Τώρα γι'αυτό δε μπορώ να σου πω με σιγουριά, γιατί γίνονται όλα τόσο γρήγορα. Υποθέτω πως

με την ταχύτητα που έπεφτε, έτσι όπως την έπιασε με τον ιστό, της προκάλεσε whiplash: "a range of injuries to the neck caused by or related to a sudden distortion of the neck associated with extension".

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα γι'αυτό δε μπορώ να σου πω με σιγουριά, γιατί γίνονται όλα τόσο γρήγορα. Υποθέτω πως

με την ταχύτητα που έπεφτε, έτσι όπως την έπιασε με τον ιστό, της προκάλεσε whiplash: "a range of injuries to the neck caused by or related to a sudden distortion of the neck associated with extension".

Έτσι είχε γίνει originally.

gwenstacy.jpg

Απλά εδώ ήθελαν και μια παραπάνω νότα

Δημοσ.

το αστειο στο παραπανω ειναι, οτι ο PP ως ιδιοφυης φοιτητης στο Φυσικο, επρεπε να γνωριζει πως αυτο που εκανε θα ειχε το αναμενομενο αποτελεσμα.

κατι τετοιο το διορθωσαν αργοτερα σε παρομοια σκηνη, οπου κανει την σωτηρια επεμβαση με τον σωστο τροπο, ενω παραλληλα εξηγει γιατι το κανει ετσι.

γενικα οταν γραφανε τα κομιξ στα πιο παλια χρονια, δεν δινανε μεγαλη σημασια στη φυσικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...