Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Μόνο και μόνο για να ακούσει την δουλειά του Hans Zimmer αξίζει να πάει κανείς να την δει...

Την οποία δεν την θυμάμαι καν από το Man of Steel και συνήθως themes που είναι ear worms (π.χ. Avengers) μου κάθονται από την πρώτη φορά που τα ακούω.

• Like 1
Δημοσ.

Την οποία δεν την θυμάμαι καν από το Man of Steel και συνήθως themes που είναι ear worms (π.χ. Avengers) μου κάθονται από την πρώτη φορά που τα ακούω.

Ο κάθε συνθέτης αναπτύσει το δικό του στυλ. Και όταν το κάνει αυτό και έχουμε ακούσει πολλές φορές την δουλειά του είναι λογικό να μας θυμίζει όλες τους τις προηγούμενες. Είναι αυτό που λέμε ακούς Hans Zimmer και καταλαβαίνεις ότι είναι Hans Zimmer.

Επίσης, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το πόσο μοιάζουν τα θέματα με το Man Of Steel καθώς ακούσαμε μόνο μια μικρή δόση trailer music.

Ωστόσο και να ισχύει αυτό που λες, τα χωροθετικά εφέ που χρησιμοποιεί είναι απίστευτη εμπειρία να τα ζεις στον κινηματογράφο ή σε ένα καλό home cinema, άσχετα δηλαδή με την σύνθεση του.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έκανα σύγκριση.

Λέω ότι του Hans Zimmer την δουλειά στο Man of Steel δεν την θυμάμαι / δεν μου έκατσε το theme.

Αντιθέτως π.χ. στο Crysis 2 main theme (so and so) την θυμάμαι μια χαρά, όπως και από τον Βράχο (ωραίο) και Crimson Tide (classic) για παράδειγμα.

Δεν ξέρω αν όσο περνάει ο καιρός "χαλάει".

Δημοσ.

καλα ο Zimmer δεν γραφει ολη την μουσικη μονος του. εχει δικια του ομαδα απο μουσικοσυνθετες, που βγαζουν μεγαλο ογκο της δουλειας του. γιαυτο και συνηθως η μουσικη του ειναι τοσο μαπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...