Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα ! με τον opera δε μου το κανει τοσο,αλλα με explorer 8 παταω πχ forum....και μεχρι να ανοιξει η οθονη της κατηγοριας ή αλλων...."κολλα" διαβαζει....και πανω πανω αριστερα(απο δεξια ειναι η παυλα εικονιδιο το "χ" κτλπ μου κολλαει και υποψην δε βλεπω τις εικονες/φωτο των αγγελιων παρα μονο αν μπω στην αγγελια να διαβασω....  (και στο facebook ψιλοκολλαει και εκει λιγο ομως...αλλα στις φωτο δεν εχω προβληματα εκει...)

φταιει που εχω pentium4 ?

φταιει που εχω τον explorer και ειδικα τον..8? (παντα ελληνικες εκδοσεις)

φταιει που τα site εχουν πολλα "δεδομενα και ισως να ειναι "βαρια" ?

φταιει καμια java? adobe flash? (τα εχω στις τελευταιες τους εκδοσεις αρα...οχι)

και χωρις συμβατοτητα και προβολη με συμβατοτητα σελιδων εχω ρυθμισει να βλεπω...

θελει καποια αλλη ρυθμιση απο μενου εργαλειων του explorer?

εχω σταθερο υπολογιστη με ..pentium4 socket 775 -με windows ελληνικα xp servise pack 3

υποψην αυτα μου τα κανει και μετα απο format που ειναι και πιο καθαρος ο υπολογιστης χωρις προγραμματα κτλπ κα ιπαντα με τελευταιες εκδοσεις java-flash.....

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ??

βασικα ολα αυτα νομιζω μου τα κανει απο οσο θυμαμαι  απο τοοοοτε που κανατε αναβαθμιση τελευταια φορα εδω στο site σας. (ενταξει τοτε ειχα και explorer7 και ηταν οκ απο οσο θυμαμαι.........)ισως ειχα και s.pack 2

λετε να φταιει ο explorer8 τελικα??? να τον απεγκαταστησω να τον κανω setup ξανα?

ευχαριστω!

ακομα και τωρα που πατησα στο τιτλο εδω του post μου για να ανοιξω να το διαβασω ..μου εκανε κολλημα δευτερολεπτων...(κανει συνηθως 15 δευτερα...)

ειναι θεμα bugs λετε?

( και απο "επιλογες" "διαγραφη ιστορικου cookies κτλπ ..καμια διαφορα...)

Επεξ/σία από giannis0000
Δημοσ.

Φταιει που ο internet explorer είναι για τα μπάζα :)

Για δες με google chrome που ειναι μακράν καλύτερος και γρηγορότερος. 

Δημοσ.

με chrome...κολλανε ολα...δε το δεχεται τοσο το pentium ο υπολογιστης μου..opera καλυτερα,το ερωτημα μου ειναι με τον explorer..

Δημοσ.

με chrome...κολλανε ολα...δε το δεχεται τοσο το pentium ο υπολογιστης μου..opera καλυτερα,το ερωτημα μου ειναι με τον explorer..

Πολύ περίεργο γιατι τόσα χρονια με chrome (ακομα και πιο κατω απο P4) δεν ειχα ποτέ θέμα. Δεν τραβας κανα σκαν με malwarebytes, spybot κλπ κλπ; Και αν μπορεις βρες και το Advanced SystemCARE Pro.Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...