aposporis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εδώ και μέρες προσπαθώ να ανοίξω νέο θέμα αλλά όταν πατάω "Δημοσίευση" βγάζει timeout και φυσικά δεν δημιουργείται το θέμα. Edit1: Χμ..... μόλις δημιουργήθηκε. Έχω μια υποψία ότι έχει να κάνει με το μέγεθος του κειμένου (ή με δουλεύει ο θεός). Αν το κείμενο είναι μεγαλύτερο από κάποιο όριο δε κάνει δημιουργία. Μόνο αν βάλω μικρό κείμενο και μετά κάνω edit μπορώ να ανεβάσω ότι θέλω. Το είχα δει παλιότερα κατά τη δημιουργία μιας αγγελίας αλλά δεν έδωσα σημασία. Χθες πήγα να δημιουργήσω νέο θέμα στα modem και δεν το ανέβαζε με τη καμία. Και επειδή τελευταία είχα δει ότι δε μπορούσα να κάνω upload αρχειο ~100kb σε διάφορες σελίδες αναρωτιόμουν αν είχε σχέση. Υ.Γ. Αν θέλετε σβήστε το παρών θέμα. Edit2: Πήγα να κάνω το νέο θέμα στη κατηγορία modem και μου έβγαλε "The connection to the server was reset while the page was loading." Το θέμα άνοιξε μόνο όταν έβαλα μια λέξη στο κείμενο (3 γράμματα) και μετά έκανα edit για να προσθέσω το υπόλοιπο. Καμιά ιδέα???
iMarilina Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εδώ και μέρες προσπαθώ να ανοίξω νέο θέμα αλλά όταν πατάω "Δημοσίευση" βγάζει timeout και φυσικά δεν δημιουργείται το θέμα. Edit1: Χμ..... μόλις δημιουργήθηκε. Έχω μια υποψία ότι έχει να κάνει με το μέγεθος του κειμένου (ή με δουλεύει ο θεός). Αν το κείμενο είναι μεγαλύτερο από κάποιο όριο δε κάνει δημιουργία. Μόνο αν βάλω μικρό κείμενο και μετά κάνω edit μπορώ να ανεβάσω ότι θέλω. Το είχα δει παλιότερα κατά τη δημιουργία μιας αγγελίας αλλά δεν έδωσα σημασία. Χθες πήγα να δημιουργήσω νέο θέμα στα modem και δεν το ανέβαζε με τη καμία. Και επειδή τελευταία είχα δει ότι δε μπορούσα να κάνω upload αρχειο ~100kb σε διάφορες σελίδες αναρωτιόμουν αν είχε σχέση. Υ.Γ. Αν θέλετε σβήστε το παρών θέμα. Edit2: Πήγα να κάνω το νέο θέμα στη κατηγορία modem και μου έβγαλε "The connection to the server was reset while the page was loading." Το θέμα άνοιξε μόνο όταν έβαλα μια λέξη στο κείμενο (3 γράμματα) και μετά έκανα edit για να προσθέσω το υπόλοιπο. Καμιά ιδέα??? Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το μέγεθος του θέματος γιατι εχω ανεβάσει οδηγούς τεράστιους και με εικόνες πολλές και απροβλημάτιστα. Τι browser χρησιμοποιείς? Για καθάρισε το history/cache/cookies και ξαναπροσπάθησε.
aposporis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Χρησιμοποιώ τον firefox. Αλλά μόλις έκανα δοκιμή με τον ΙΕ έχοντας διαγράψει όλη την cache και πάλι τα ίδια. Internet Explorer cannot display the webpage Το περίεργο είναι και το άλλο με το upload των αρχείων ...
parsifal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μόνο στο Insomnia ή έχεις παρατηρήσει και αλλού τέτοιου είδους θεματάκια; Υποπτεύομαι πρόβλημα με τη γραμμή σου ή με τις ρυθμίσεις TCP του δικτύου σου (PC και/ή router)...
aposporis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Το μόνο σχετικό είναι όταν προσπαθώ να ανεβάσω αρχείο ( doc ~100kb ) σε διάφορες φόρμες ( για θέσεις εργασίας με βιογραφικό πχ. linkedin) και σκάει την ώρα που κάνει το upload. Το έχει κάνει παλιότερα ( και σε insomnia και σε linkedin ) και έφτιαξε χωρίς να κάνω κάτι ( νομίζω ). Θα ξεσκονίσω το modem (μεταφορικά και κυριολεκτικά) μπας και αλλάξει τίποτα. Λες να φταίει η wind ;;; Με σαμποτάρει από το να βρω δουλειά;;;
parsifal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μου θυμίζει πρόβλημα που είχα όταν προσπαθούσα να δημοσιεύσω μήνυμα στο Insomnia πάνω από μία ασταθή σύνδεση Internet («έκλεβα» από ένα δημοτικό WiFi με το hotspot να βρίσκεται σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων και η σύνδεση ήταν κάπως "flakey").
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα