xristoM Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Γειά σας. Χρησιμοποιώ το ableton live για παραγωγή μουσικής (εντελώς αρχάριος) και καθώς παρακολουθούσα tutorials για να πάρω μια ιδέα και σιγά σιγά να μπω στα κόλπα, ενας με οδήγησε σε ενα φάκελο "C:\Program Files\VSTPlugins" που υποτίθεται περιέχει αρχεία μέσα. Εγω έψαξα παντού αλλά δεν εχω κανένα τέτοιο φάκελο. Το έψαχνα για ώρες στο google αλλά αδίκως. Το μόνο που βρήκα είναι οτι μπορεί να βρίσκεται σε αυτή την τοποθεσία "C:\Program Files\Steinberg\VSTPlugins" αλλά πάλι τίποτα. Εχω κάνει αναζήτηση σε όλο το δίσκο C, αλλά δε βρίσκει τίποτα, εχω πάρει φάκελο-φάκελο αλλά... Διάβασα κάπου πως μέσα απο το options>preferences>file folder> πρέπει να αλλάξω τη διαδρομή και να φτιάξω άλλο φάκελο, μετά να κάνω rescan και το έκανα με όλους τους τρόπους αλλά και πάλι αδίκως. Δε βγάζω άκρη πουθενά. Θα σας παρακαλούσα αν γνωρίζει κάποιος να με φωτίσει γιατί το χρειάζομαι και χωρίς αυτό δε μπορώ να κάνω τίποτα. (εχω δοκιμάσει και με run as administrator)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα