Προς το περιεχόμενο

Samsung 840 Pro 128GB, 114€ @amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Samsung 840 Series Pro 128GB 2.5 inch SATA Solid State Drive has decreased from £104.98 to £98.87

Εχετε το νου σας.

Επισης ο 256αρης στην χαμηλοτερη ποτε τιμη του, μολις επεσε (169.5λιρες).

Κατι σεντς λιγοτερο απο 205€ τελικη Ελληνικη τιμη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009LI7CTY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 26/3/2013 στις 4:49 ΜΜ, matrixxx είπε

Samsung 840 Series Pro 128GB 2.5 inch SATA Solid State Drive has decreased from £104.98 to £98.87

Εχετε το νου σας.

Επισης ο 256αρης στην χαμηλοτερη ποτε τιμη του, μολις επεσε (169.5λιρες).

Κατι σεντς λιγοτερο απο 205€ τελικη Ελληνικη τιμη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009LI7CTY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

matrixxx πως το κοβεις λες να πεσουν κι'αλλο?

Ειναι καλη στιγμη πιστευεις καποιος που θελει να παρει τωρα σκληρο να προτιμησει εναν απο αυτους.

Προσωπικα δεν βιαζομαι ομως θα περιμενω λιγο ακομα να δω πως θα παει.

edit:μολις μπηκε κι εδω http://www.hotukdeals.com/deals/amazon-uk

Δημοσ.

Διαβάζω στο Amazon κάτι κριτικές που δίνουν 1 ή 2 αστέρια στον 840Pro 256 και στον M4256 επίσης.

Ξέρει κανείς τί παίζει ή πρόκειται για (πολύ)άτυχους αγοραστές;

Και όντως ο 840Pro256 είναι στην χαμηλότερη τιμή τώρα, ενώ χθες για παράδειγμα είχε φτάσει στις 179 λίρες. Τί σκαμπανεβάσματα είναι αυτά;

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

<p>Εγω ακομα παντως περιμενω,ελκεγε οτι στης 26 του μηνα θα τον εχω αλλα παπαρια.</p>

έχει γίνει dispatch?

Δημοσ.

Ηρθε σημερα,.Ωραιος ο ελτατζης ,την αφησε εξω απο το σπιτι στην ειδοδο[οχι μεσα απο την πορτα ,Εξω].Τωρα πως και δεν την τσιμπησε κανεις ,ενας θεος ξερει

Δημοσ.

Αφου δεν το πηρε ο ιδιος και να σου πει μετα ''καποιος αλλος θα το πηρε εγω εκει εξω το αφησα'' παλι καλα

Δημοσ.

Και ιδού η απορία! Θέλω να έχω ssd στο desktop ( έχω ήδη samsung 830 στο λαπτοπ) , μέσα στον επόμενο 1.5 μηνα ( ακόμα και 2- καθώς αναμένω τους haswell για να ετοιμάσω new desktop!) ... Τι θα μου προτείνατε , να  περίμενω και να αγοράσω σε 1.5 μήνα σε περίπτωση που πέσουν και άλλο οι τιμές?! Να πάω στον σαμυ προ 128 τώρα ? ή ! να περιμένω για προσφορά στον samsung 840 250gb ?! :D ! Πιστεύετε ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πτώση στους επόμενους 2 μήνες? Αναμένουμε κυκλοφορία καινούριου μοντέλου ή τπτ ανάλογο ?! 

Υ.Γ : στα 120-125 euros με δελεάζει απίστευτα ο pro , απλά λογώ του ότι στο λάπτοπ έχω 256gb δεν με ικανοποιεί πλήρως!

• Moderators
Δημοσ.

Αν εχεις προβλημα "οικονομικο" παρε τον 256gb 830 απο το λαπτοπ που ειναι πολυ καλυτερος σε ολα απο τον 840σκετο και βαλτον στο desktop, και παρε τον πιο φτηνο 120-128αρη που θα βρεις με 65-70 λιρες για το λαπτοπ (840 σκετο, κανεναν sandisk klp). Δεν ξερω ποσο καλο ειναι και τι δουλεια κανεις στο λαπτοπ αλλα λιγο πολυ δεν θα δεις μεγαλες διαφορες.

Οτι θα πεσουν θα πεσουν το αγνωστο ειναι το ποσο και με τι ρυθμους. Μπορει πχ να παρεις σε 2 μηνες τον 840προ 256 στην καλυτερη με 150-160 ευρω, λιγοτερο δεν τον βλεπω τοσο γρηγορα. Νεο μοντελο ειναι, 3-4 μηνων.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 27/3/2013 στις 2:58 ΜΜ, matrixxx είπε

Αν εχεις προβλημα "οικονομικο" παρε τον 256gb 830 απο το λαπτοπ που ειναι πολυ καλυτερος σε ολα απο τον 840σκετο και βαλτον στο desktop, και παρε τον πιο φτηνο 120-128αρη που θα βρεις με 65-70 λιρες για το λαπτοπ (840 σκετο, κανεναν sandisk klp). Δεν ξερω ποσο καλο ειναι και τι δουλεια κανεις στο λαπτοπ αλλα λιγο πολυ δεν θα δεις μεγαλες διαφορες.

Οτι θα πεσουν θα πεσουν το αγνωστο ειναι το ποσο και με τι ρυθμους. Μπορει πχ να παρεις σε 2 μηνες τον 840προ 256 στην καλυτερη με 150-160 ευρω, λιγοτερο δεν τον βλεπω τοσο γρηγορα. Νεο μοντελο ειναι, 3-4 μηνων.

ματριξ τον 840 απο που προτεινεις? τον βρηκα στο amazon de 79 ευρω, εκει θα χει διαφορα ΦΠΑ οπως και στο UK ετσι? (http://www.amazon.de/Samsung-Series-interne-SSD-Festplatte-anthrazit/dp/B009LI7C5I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1364412895&sr=8-1#productDetails)

• Moderators
Δημοσ.

ΔΕΝ προτεινω τον 840 σκετο. Εχω καταντησει κουραστικος να λεω ποσο κακη αγορα ειναι πώς και δεν με διαβασες;   :P Τον εδωσα σαν λυση αναγκης στον φιλο οταν δεν υπαρχουν πανω απο 70-80 ευρω στην τσεπη και μονο για χρηση σε λαπτοπ που δεν θα γινονται αρκετες εγγραφες. 

Το 79 του Γερμανικου θα παει πανω και απο την τιμη του Πλαισιου οποτε δεν λεει. Εχει και μεταφορικα το Γερμανικο περα απο τη διαφορα του ΦΠΑ απο 19σε23. Προχθες ειχε 72 λιρες στο Αγγλικο δηλαδη καπου 85 ευρω και παλι ακριβος ηταν για μενα. (με την λογικη οτι παιρναμε με 90 ευρω τον 830 πριν 10 μηνες, τα 90 θα αξιζαν τωρα μονο για λιγους 120-128αρηδες ssd οπως 840pro, vertex4, plextor m5p και λιγους ακομα. Οι τιμες βεβαια εχουν τσιμπησει, αλλα αυτη ειναι η δυναμη του καταναλωτη να "ψηφιζει" αγοραζοντας "σωστα". )

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...