theoritikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Το παλίο μου κινητό, ενα νοκια 3330, εκεί που μιλούσα έκλεισε απο μόνο του. Όταν προσπάθησα να το ανοίξω πάλι δεν άνοιγε (μου έδειχνε το τεστ με την οθόνη που μαυρίζει και μετά τίποτα!). Με τα πολλά πήγα στον Γερμανό να το επισκευάσουν (είμουν διακοπές και το πήγα την Δευτέρα). Τους το πάω, λέω τι φταίει, και ΔΥΟ άτομα δοκίμασαν να το ανοίξουν αλλά φυσικά δεν έκανε τιποτα μετά την μαύρη οθόνη. Μου είπαν πως θα στοιχήσει απο 35 ως 85 ευρώ!!!! (Τους έριξα λίγα μπινελίκια...) και τους είπα να το φτιάξουν με 35 ευρώ. Ε, ξέρετε τι κάναν?? Απλά βάλαν νέο software!! Kαλά αμα ήταν έτσι, τότε το έκανα και μόνος μου! Το αντιλήφτικα στο σπίτι που του έκανα έναν πλήρη έλεγχο, και ανακάληψα πώς δεν είχαν πιράξει ούτε μια βίδα!! Ειληκρηνά δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί. Εσείς έχετε πάθει κάτι ανάλογο?
piosmexeri Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Na sou po egw ti epatha me tin aftomati ananewsi simvolaiou ston germano.Lepon edine 3 kinita.To ena apo afta ixe ke modem eno ta alla oxi(afto omos den to iksera stin arxi).Tin prwti mera pou me pernoun tilefono tous leo tha to skefto ke tha sas paro avrio.Tin alli mera tous perno ke tous zitao ananeosi me to kinito pou exei modem.Mou lene eksadlithike.Tous leo kanena allo apo alla 2 exei modem? Mou lene nai, to 3510i... kai ananeosa to simvoleo mias ke o monos logos itan na exo ena kinito me modem gia na to sindeso me to PC.Twra tsifos....alla thelo na paw se kana katastima kamia mera mipos ke mporeso ke katafero tpt... pragma apithano vevea
theoritikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Το θέμα με τον Γερμανό, είναι πώς έχουν βάλει όλους τους άσχετους μέσα εκεί, μόνο γιατί έχουν ωραία φάτσα. Όλα τα άλλα δεν τους νοιάζουν και πολύ...
Missionary Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 και οτι βαζουν εκατονταδες διαφημισεις καθε μερα σε ολα τα μεγαλα καναλια ωστε να πεισουν και το πιο ασχετο... τελικα οι ελληνες ειμαστε κοροιδα... γι'αυτο και το αγαπημενο μας καταστημα ειναι ο γερμανος
airmark Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 ε όχι και αγαπημένο μας κατάστημα. Εδώ βγαίνει χειρότερο και με διαφορά: http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=1302
dim_b Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Το παλίο μου κινητό, ενα νοκια 3330, εκεί που μιλούσα έκλεισε απο μόνο του. Όταν προσπάθησα να το ανοίξω πάλι δεν άνοιγε (μου έδειχνε το τεστ με την οθόνη που μαυρίζει και μετά τίποτα!). Με τα πολλά πήγα στον Γερμανό να το επισκευάσουν (είμουν διακοπές και το πήγα την Δευτέρα). Τους το πάω, λέω τι φταίει, και ΔΥΟ άτομα δοκίμασαν να το ανοίξουν αλλά φυσικά δεν έκανε τιποτα μετά την μαύρη οθόνη. Μου είπαν πως θα στοιχήσει απο 35 ως 85 ευρώ!!!! (Τους έριξα λίγα μπινελίκια...) και τους είπα να το φτιάξουν με 35 ευρώ. Ε, ξέρετε τι κάναν?? Απλά βάλαν νέο software!! Kαλά αμα ήταν έτσι, τότε το έκανα και μόνος μου! Το αντιλήφτικα στο σπίτι που του έκανα έναν πλήρη έλεγχο, και ανακάληψα πώς δεν είχαν πιράξει ούτε μια βίδα!! Ειληκρηνά δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί. Εσείς έχετε πάθει κάτι ανάλογο? Να κάνω εγώ τώρα το δικηγόρο του διαβόλου (ή του Γερμανού ); Γιατί τους αποκαλείς απατεώνες; Επειδή το κινητό σου τώρα λειτουργεί ενώ πρίν ήταν νεκρό; Επειδή σου είπαν ότι μπορεί να κοστίσει από 35-85 ευρώ (προφανώς χωρίς να ξέρουν ποιό είναι το πρόβλημα) και εσύ, ως γνήσιος "Ελληνάρας" κατέβασες μερικά καντήλια γιά να τους "πάρεις τον αέρα"; Επειδή σου ανέστησαν το κινητό με μιά αναβάθμιση και δεν το έλυσαν ολόκληρο μεγαλοποιώντας τα πράγματα γιά να σου πάρουν 85 ευρώ αντί γιά 35; Ή μήπως επειδή σου πήραν χρήματα ενώ κατά τη γνώμη σου ο Γερμανός, ως φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα έπρεπε να επισκευάζει τα κινητά μας δωρεάν; Αν μπορούσες να το φτιάξεις μόνος σου, γιατί το πήγες στο Γερμανό; ΥΓ. Ουδεμία σχέση έχω με το συγκεκριμένο κατάστημα και ελάχιστες είναι οι φορές που έχω αγοράσει από εκεί οτιδήποτε άλλο από μπαταρίες.
xsterg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 e nai bre file theoritikos. en tajei. o germanos den einai kai oti to kalytero alla gia na poume kai toy strabou to dikio perimenes na mhn yparxei esto kai mia elaxisti xreosi? akomi kai tipota na mhn ekanan, mono kai mono h eisagogi enos ejarthmatos kostizei thn kathe etaireia. kostizei h katagrafi toy, h leitoyrgia ths etaireias kai tosa alla. kai einai pragmata opou prepei na plirothoyn. opote h timi pou soy eipan einai mesa sta plaisia toy logikou.
CrackMetal (century) Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Το παλίο μου κινητό' date=' ενα νοκια 3330, εκεί που μιλούσα έκλεισε απο μόνο του. Όταν προσπάθησα να το ανοίξω πάλι δεν άνοιγε (μου έδειχνε το τεστ με την οθόνη που μαυρίζει και μετά τίποτα!). Με τα πολλά πήγα στον Γερμανό να το επισκευάσουν (είμουν διακοπές και το πήγα την Δευτέρα). Τους το πάω, λέω τι φταίει, και ΔΥΟ άτομα δοκίμασαν να το ανοίξουν αλλά φυσικά δεν έκανε τιποτα μετά την μαύρη οθόνη. Μου είπαν πως θα στοιχήσει απο 35 ως 85 ευρώ!!!! (Τους έριξα λίγα μπινελίκια...) και τους είπα να το φτιάξουν με 35 ευρώ. Ε, ξέρετε τι κάναν?? Απλά βάλαν νέο software!! Kαλά αμα ήταν έτσι, τότε το έκανα και μόνος μου! Το αντιλήφτικα στο σπίτι που του έκανα έναν πλήρη έλεγχο, και ανακάληψα πώς δεν είχαν πιράξει ούτε μια βίδα!! Ειληκρηνά δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί. Εσείς έχετε πάθει κάτι ανάλογο?[/quote'] Να κάνω εγώ τώρα το δικηγόρο του διαβόλου (ή του Γερμανού ); Γιατί τους αποκαλείς απατεώνες; Επειδή το κινητό σου τώρα λειτουργεί ενώ πρίν ήταν νεκρό; Επειδή σου είπαν ότι μπορεί να κοστίσει από 35-85 ευρώ (προφανώς χωρίς να ξέρουν ποιό είναι το πρόβλημα) και εσύ, ως γνήσιος "Ελληνάρας" κατέβασες μερικά καντήλια γιά να τους "πάρεις τον αέρα"; Επειδή σου ανέστησαν το κινητό με μιά αναβάθμιση και δεν το έλυσαν ολόκληρο μεγαλοποιώντας τα πράγματα γιά να σου πάρουν 85 ευρώ αντί γιά 35; Ή μήπως επειδή σου πήραν χρήματα ενώ κατά τη γνώμη σου ο Γερμανός, ως φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα έπρεπε να επισκευάζει τα κινητά μας δωρεάν; Αν μπορούσες να το φτιάξεις μόνος σου, γιατί το πήγες στο Γερμανό; ΥΓ. Ουδεμία σχέση έχω με το συγκεκριμένο κατάστημα και ελάχιστες είναι οι φορές που έχω αγοράσει από εκεί οτιδήποτε άλλο από μπαταρίες. Συμφωνώ απόλυτα με theoritiko. Οι "τεχνίτες" στο service του Γερμανού δεν ξέρουν την τύφλα τους. Δεν ξέρω τι τα κάνουν τα κινητά, πάντως δεν τα επισκευάζουν. Αυτό δεν το λέω έτσι αλλά έπειτα από μια προσωπική εμπειρία που είχα. To service του Γερμανού αντί να κάθεται να κατασπαράζει τα ευρούλια μας και να "χαιδεύει" τα κινητά, καλό θα ήταν να πει: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ!!!
skevo_kos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Παιδια, εγω πηγα στο Γερμανο ενα 3310 με σπασμενη οθονη και μου ειπαν οτι η αντικατασταση κοστιζει 80 ευρω. Μου φανηκε ακριβο και πηγα σε Nokia Shop και το εφτιαξα με 50 ευρω. Παντως δεν εχω παραπονο. Ενα μαγαζι ειναι σαν ολα τα αλλα. Ουτε ειναι αυθεντιες ουτε ειδικοι για μενα. Τις προαλες πηγα να ρωτησω για συνδεσεις Telestet και η κοπελα που με εξυπηρετουσε μου ειπε οτι για το GPRS δεν εχει παγιο !?! Τις εξηγησα φυσικα με ευγενεια οτι αυτο που λεει σιγουρα δεν ισχυει...και τοτε παραδεχτηκε οτι δεν το ξερει πολυ καλα το θεμα αυτο. Δεν υπηρχε λογος ουτε για νευρα ουτε για διαμαχες. Το σιγουρο στην ολη υποθεση ειναι οτι οταν πας σε τετοια μαγαζια πρεπει να εισαι ηδη ενημερωμενος τι περιπου θες να αγορασεις, γιατι πολυ απλα και τα παιδια που δουλευουν σε τετοια μαγαζια (και δεν ειναι μονο ο Γερμανος) δεν τα ξερουν ολα. Σκεφτειτε να ρωτουσα και τι Class GPRS εχει? Θα με κοιτουσαν σαν την αγελαδα το τρενο...(ασε που τετοια πληροφορια ουτε στα διαφημιστικα τους φυλλαδια δεν γραφεται)
dim_b Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Συμφωνώ απόλυτα με theoritiko. Οι "τεχνίτες" στο service του Γερμανού δεν ξέρουν την τύφλα τους. Δεν ξέρω τι τα κάνουν τα κινητά' date=' πάντως δεν τα επισκευάζουν. Αυτό δεν το λέω έτσι αλλά έπειτα από μια προσωπική εμπειρία που είχα. To service του Γερμανού αντί να κάθεται να κατασπαράζει τα ευρούλια μας και να "χαιδεύει" τα κινητά, καλό θα ήταν να πει: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ!!![/quote'] Αφού λέει ότι του το επισκεύασαν :? Και στο κάτω-κάτω, αν δε σας αρέσει ο Γερμανός, δε σας υποχρεώνει κανείς να πάτε εκεί τα κινητά σας. Μπορείτε να τα πάτε στο service της NOKIA και να τα πάρετε μετά από ένα εύλογο :wink: χρονικό διάστημα.
PeiramatoZwo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Παιδια, εγω πηγα στο Γερμανο ενα 3310 με σπασμενη οθονη και μου ειπαν οτι η αντικατασταση κοστιζει 80 ευρω. Μου φανηκε ακριβο και πηγα σε Nokia Shop και το εφτιαξα με 50 ευρω. Παντως δεν εχω παραπονο. Ενα μαγαζι ειναι σαν ολα τα αλλα. Ουτε ειναι αυθεντιες ουτε ειδικοι για μενα. Τις προαλες πηγα να ρωτησω για συνδεσεις Telestet και η κοπελα που με εξυπηρετουσε μου ειπε οτι για το GPRS δεν εχει παγιο !?! Τις εξηγησα φυσικα με ευγενεια οτι αυτο που λεει σιγουρα δεν ισχυει...και τοτε παραδεχτηκε οτι δεν το ξερει πολυ καλα το θεμα αυτο. Δεν υπηρχε λογος ουτε για νευρα ουτε για διαμαχες. Το σιγουρο στην ολη υποθεση ειναι οτι οταν πας σε τετοια μαγαζια πρεπει να εισαι ηδη ενημερωμενος τι περιπου θες να αγορασεις, γιατι πολυ απλα και τα παιδια που δουλευουν σε τετοια μαγαζια (και δεν ειναι μονο ο Γερμανος) δεν τα ξερουν ολα. Σκεφτειτε να ρωτουσα και τι Class GPRS εχει? Θα με κοιτουσαν σαν την αγελαδα το τρενο...(ασε που τετοια πληροφορια ουτε στα διαφημιστικα τους φυλλαδια δεν γραφεται) File skevo_kos auto gia to gprs me telestet einai dorean isxyei aplos exei periorismo ta 10 mb download alla osoi to exoun dokimasei akoma kai otan perasan ta 10 mb synexize na katevazei dorean kai parapano gia meres oloklires. Fimologite oti i telestet to kanei gia logous marketing kai epeidi polly apla i ypiresia exei ligous xrhstes kai den kinigane kerdos apo authn. Koitakse to an mporeis kai enimerose mas me ena kainourgio topic sto kommati tou internet.
dim_b Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Το GPRS της Telestet δεν είναι δωρεάν. Έχει πάγιο 14.67€+ΦΠΑ. Το όριο δεν είναι 10 MB αλλά 1 ΜΒ (σύμφωνα με τα έντυπα και το site της Telestet), στην πράξη όμως δεν υπάρχει όριο και το λέει πλέον (ανεπίσημα) και η ίδια η Telestet. Εγώ έχω κάνει από τις 3/7 μέχρι σήμερα 500ΜΒ dowload και 65ΜΒ upload (νομίζω ότι στο υποτιθέμενο όριο χρήσης υπολογίζονται και τα δύο), και αυτή τη στιγμή είμαι online με το GPRS χωρίς κανένα πρόβλημα.
century Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Συμφωνώ απόλυτα με theoritiko. Οι "τεχνίτες" στο service του Γερμανού δεν ξέρουν την τύφλα τους. Δεν ξέρω τι τα κάνουν τα κινητά' date=' πάντως δεν τα επισκευάζουν. Αυτό δεν το λέω έτσι αλλά έπειτα από μια προσωπική εμπειρία που είχα. To service του Γερμανού αντί να κάθεται να κατασπαράζει τα ευρούλια μας και να "χαιδεύει" τα κινητά, καλό θα ήταν να πει: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ!!![/quote'] Αφού λέει ότι του το επισκεύασαν :? Και στο κάτω-κάτω, αν δε σας αρέσει ο Γερμανός, δε σας υποχρεώνει κανείς να πάτε εκεί τα κινητά σας. Μπορείτε να τα πάτε στο service της NOKIA και να τα πάρετε μετά από ένα εύλογο :wink: χρονικό διάστημα. Μιλάω γενικά για τον Γερμανό και όχι για την περίπτωση του theoritikou. Nokia service??? xα xα!... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=353623&start=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.