konsolakias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σε γενικές γραμμές το μόνο μου "παράπονο" δηλαδή είναι ότι το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο οπότε για έναν casual gamer μπορεί να τελειώσει πολύ γρήγορα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στο 100% completion γιατί εκεί είναι όντως άλλο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν σου δίνει και κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο να το κάνεις φουλ 100%. Ένα κίνητρο πχ θα ήταν να σου δίνει ΚΑΤΙ από ξεκλείδωμα αν πχ έκανες ένα ολόκληρο sequence 100%. Συμφωνώ ότι το 100% δεν είναι για όλους. Αλλά το να βρεις τα πάντα είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό. Δεν θα καθόμουν να κάνω τέλεια τις αποστολές αλλά τα βρήκα όλα χωρίς να βρεθώ καθόλου. Ένα review kukugames
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιχνιδαρα ειναι ,το πηρα πριν μια εβδομαδα για ps4 ,απο τα καλυτερα games που εχω παιξει . 1
vfragos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιχνιδαρα ειναι ,το πηρα πριν μια εβδομαδα για ps4 ,απο τα καλυτερα games που εχω παιξει . Το ίδιο έπαθα και εγώ, είχα ξενερώσει με τα προηγούμενα AC και το σνόμπαρα, μέχρι που μια εβδομάδα πριν με έβαλε ένας φίλος στην πρίζα και είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Έχω πάθει πλάκα, παιχνιδάρα. Κάνε με add να μοιραζόμαστε και τα events. PSN ID: Flyawaygr 1
Mrbuyer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παιδιά μης μπορείτε να μου πείτε πώς να βρώ το Assassin's Creed IV Black Flag για το PS4 στα 25-30€ για άμεση αγορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα