Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV: Black Flag [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα με τον φιλο παραπανω. Εχω φθασει στο sequence 4 και πραγματικα το απολαμβανω αργα αλλα σταθερα. Το παιχνιδι παιζεται ακριβως οπως επαιξα το GTA (open world me side missions και αναβαθμισεις στα παντα)

Ακριβως οτι ειπε ισχυει (τωρα να το πεις καλυτερο απ το 2 ειναι και λιγο ιεροσυλια). Παντως το παιχνιδι επανηλθε στα παλια καλα στανταρντς, με παμπολλα side missions, exploration, και αυτο που ειπε για το sid meiers pirates.

Οι naval battles ειναι εξαιρετικες και δενουν πολυ ομορφα με το ολο παιχνιδι.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είμαι στο τελευταίο sequence...συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, πολύ ωραίο sequence, αν δεν ήταν το GTA να το επισκιάσει θα ήταν game of the year.επίσης, σε κάποιο σημείο του game λέει τα πιθανά σενάρια για το επόμενο "assasins που μου άρεσαν πολύ

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω το "Arkham" δεν έχει τίποτα καινούργιο να πει, που προσωπικά δεν με χαλάει γιατί ήταν solid τα προηγούμενα αλλα το AC4 πιστεύω αξίζει παραπάνω. Επίσης βάλανε επιτέλους restart mission και checkpoint. Τα forts είναι όλα τα λεφτά πάντως ειδικά όταν τα συνδυάζεις με assassination.

Δημοσ.

Σαν εποχη για μενα η καλυτερη ολων ειναι η Ρωμη και ο Μεσαιωνας. Βεβαια αυτο αποτελει προσωπικο γουστο του καθενος.

Και σαν game ομως το παιχνιδι τα σπαει. Οχι οτι αυτη εδω η εποχη δεν ειναι καλη. Μια χαρα θα ελεγα και συμφωνω εν μερει μαζι σου.

Αυτο που ειπες για το Sid Meiers το σκεφτομουν εχθες βραδυ οταν επαιζα το naval campaign το οποιο παρεπιπτοντως μ αρεσει πολυ και στεκεται ανετα και σαν stand alone παιχνιδι.

Η σειρα παιδες εφτιαξε πολυ. Πηρε τα πανω της.

Δημοσ.

Οτι δεν ειναι κατι κανουριο ισχυει αλλα το παιχνιδι ειναι επος.

Εχει το ιδιο gameplay με μερικες μικρες προσθηκες ενω το δυνατο του σημειο πιστευω ειναι η ατμοσφαιρα και η ιστορια του.Απλα πολλοι περιμεναν κατι κανουριο που μαλλον θα ερθει με το next-gen arkham που ετοιμαζει η rocksteady.

Για το AC4 δεν περιμενα πολλα λογω εποχης αλλα απ οτι φαινεται κανανε καλη δουλεια

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα με τον φιλο παραπανω. Εχω φθασει στο sequence 4 και πραγματικα το απολαμβανω αργα αλλα σταθερα. Το παιχνιδι παιζεται ακριβως οπως επαιξα το GTA (open world me side missions και αναβαθμισεις στα παντα)

Ακριβως οτι ειπε ισχυει (τωρα να το πεις καλυτερο απ το 2 ειναι και λιγο ιεροσυλια). Παντως το παιχνιδι επανηλθε στα παλια καλα στανταρντς, με παμπολλα side missions, exploration, και αυτο που ειπε για το sid meiers pirates.

Οι naval battles ειναι εξαιρετικες και δενουν πολυ ομορφα με το ολο παιχνιδι.

Πολυ χαιρομε για αυτα που ακουω mtzs, αν και θα αργησω να το παιξω γτ ακομα δεν εχω αγορασει το ac3 σιγουρα θα πεχτει και αυτο και μακαρι ναναι οσο καλο λετε.

είμαι στο τελευταίο sequence...συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, πολύ ωραίο sequence, αν δεν ήταν το GTA να το επισκιάσει θα ήταν game of the year.επίσης, σε κάποιο σημείο του game λέει τα πιθανά σενάρια για το επόμενο "assasins που μου άρεσαν πολύ

Ακομα και το gta να μην υπηρχε δεν πιστευω πως θα εβγενε παιχνιδι της χρονιας μια και δεν ειναι μονο το gta που το απισκιαζει, ειναι και αλλες παιχνιδαρες οπως the last of us,bioshock infinite κλπ.

Δημοσ.

Κανένα game δεν το επισκιάζει γιατί είναι άσχετα αναμεταξύ τους, ισα ισα το AC4 είναι το καλύτερο pirate game στην ιστορία. Πάντως άμα το δούμε σαν general award GOTY το last of us απέχει μίλια από όλα τα αλλα, αν και θα το έδινα στο GTA5.

Πάντως οποιος έχει υπομονή και δεν θέλει να το παίξει 2 φορες καλύτερα να το περιμένει για PS4 ή PC.

Δημοσ.

Και γω ελεγα να περιμενω για ps4 σε μερικους μηνες αλλα ειδα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα

Νομιζω το watch dogs θα αξιζει σαν next-gen παιχνιδι της ubisoft οσον αφορα τα γραφικα παντα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...