Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV: Black Flag [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πωωω ,όχι άλλο κάρβουνο... cod το καταντήσανε, την παράτησα την σειρά στο 2.1 με έκαψε. καλά παιχνίδια αλλα πολύ κουραστικό να βγαίνουν κάθε χρόνο. το 3 και το προηγούμενο ούτε καν τα άγγιξα.και τώρα ανακοινώθηκε και 4 φέτος...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σκαντζο δικιο εχεις αλλα τι περιμενεις να κανουνε;

Αφου πουλαει σαν τρελο. Ετοιμα textures εχουν, ετοιμη μηχανη, αλλαζουν λιγο σκηνικα κ περιβαλλον και να σου με ελαχιστο development η κονομα. Εχουν τα δικια τους και με αυτο με το COD

Μετα τη ρωμη το χαος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

το εγκατέστησα σήμερα στο ps3 .δεν είν κακό

Πραγματι ειναι η μερα με τη νυχτα με το 3. Ειναι και το pirate setting πιο ελκυστικο. Βεβαια περισσοτερο παιζει σαν ενα νεο Pirates! παρα ως Assassins Creed αλλα νομιζω ειναι καλο αυτο μιας και η σειρα επαιρνε την κατω βολτα. Το ξεκινησα πριν λιγες μερες αλλα με τοσα καλα παιχνιδια που εχουν βγει τις τελευταιες εβδομαδες μαλλον θα το σταματησω για να το ξεκινησω μολις βγει στο pc. 

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι καλο. Καμια σχεση με το AC3

Αρχισε ηδη να μου θυμιζει τα AC2 και Brotherhood (ενταξει ιεροσυλια και θα φανει μετα την ολοκληρωση) σε εντελως διαφορετικο setting με πολυ ωραια μουσικη υποκρουση.

Μετα και το δευτερο sequence (το πρωτο ειναι απλα προλογος) τα δειγματα ειναι πολυ θετικα.

Από framerate πώς τα πάει; Θυμάμαι πως το 3 είχε αρκετά θεματάκια.

Καλυτερο απο το AC3, και το σημαντικο χωρις πολλα bugs.

Θυμαμαι η εκδοση του AC3 οταν πρωτοβγηκε ειχε παμπολα θεματα. λες και βιαστηκαν να τη βγαλουν τοτε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο era για μένα στο AC franchise, το θέμα είναι το παίρνεις τώρα για κονσόλα ή περιμένεις για pc?!

dual wield ftw!!! Άμα είχε και θήκες....

fixed :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Μετά από αρκετές ώρες gameplay έχω να πω ότι κράτησαν ότι καλο υπήρχε στα προηγούμενα AC και ότι καινούργιο βάλαν είναι καλο, πολύ εύκολο navigation, ui κτλ πολύ λίγο gameplay στην τωρινή εποχή, άψογη στολή και upgrades, το κυνήγι έχει πια νόημα και οι ναυμαχίες είναι απόλαυση. Το μονο πρόβλημα είναι τα fps στις μεγάλες μάχες στο ps3. Λίγο καλύτερο από το 2 imho και αυτό γιατί you are a bloody pirate. Επίσης το game είναι τελείως open-world και όχι σαν το 3.

p.s. Όσοι λάτρεψαν το sid meiers pirates θα πάθουν ζημια με αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

εγω τσιμπησα skull edition που ειναι απο τις πιο ομορφες που εχω αγορασει..και το παιχνιδι ειναι ακομα στην ζελατινα...σημερα θα το τιμησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...