Προς το περιεχόμενο

Cube U9GT3 review

atropa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το έχω στα χέρια  μου εδώ και 4 μέρες (2 φορτίσεις)  

Σασί:

Άψογο στιβαρό με κάλο grip και δροσερή λειτουργία ακόμα και υπο φόρτο εργασίας.

Και το αλουμίνιο δίνει μια πολυτέλεια στο όλο σύνολο. δεν είναι πολύ βαρύ.. κοντά στα 400+ γραμμάρια.

στεγνή αντιγραφή του ipad mini αλλα δε μας χαλάει καθόλου αυτό.

Οθόνη:

Αρκετά καλό το  ips panel (1024x768) καλές γωνίες θέασης και αρκετά φωτεινή, 160ppi είναι αρκετά καλά για το μέγεθος των 8' αλλά όχι και τίποτα το εξαιρετικό.

Cpu/gpu:

Εδω είναι ο τομέας που διαπρέπει... rockchip rk3066. Duo core @1.4ghz. Quad core mali 400 gpu 1g ram, 16g hdd (13g effective) 

Στα παιχνίδια απλά πετάει οτι και αν του έχωσα (shadowgun, rayman etc.) Τα frames ηταν πάντοτε σε υψηλά επίπεδα και δε με προβλημάτισε κάπου.

Και γενικά πέραν των παιχνιδιών ολα τα αππς δουλεύουν σφαίρα ακόμα και σε βαρύ  multitasking με ελαχιστο εως καθολου lag/stuttering.

527577404_145.jpg

Συνδεσιμότητα:

Ελάχιστα πράματα εδώ.. μια usb mini port, card reader, headphone jack, power και ενα ηχείο στο πίσω μέρος αρκετά δυνατό αλλά με πολύ μέτρια ποιότητα... αυτά. Τα απολύτως απαραίτητα δλδ.. ουτε hdmi ουτε bluetooth ουτε gps.. τίποτα το ιδιαίτερο.

βέβαια αυτη η έλλειψη δημιουργεί ενα πολύ λιτό και μινιμαλ σύνολο που δείχνει πολύ όμορφο στο μάτι.

android 4.1.1 με ελάχιστες άχρηστες, κινέζικες παρεμβολές και με έλλειψη ελληνικου keyboard που διορθώθηκε με ένα απο το μάρκετ.

δεν είναι rooted to rom πράμα που ίσως να είναι πρόβλημα αν και υπάρχει pre rooted rom στο νετ που στηρίζεται στην ίδια έκδοση αλλά έχουν αναφερθεί προβλήματα με το wifi και έτσι δε την έχω δοκιμάσει ακόμα.

μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα λειτουργικά.

το wifi  του είναι άψογο (πολύ καλύτερο απο του lg optimus 7) και σε εμβέλεια αλλα και σε σταθερότητα.

έχω παρατηρήσει βέβαια μερικα crash σε κάποια αππς (skype, firefox) αλλά οχι κατι το πολύ προβληματικό μιας και υπάρχουν άλλα που δουλεύουν στη θέση τους πολύ καλύτερα.

camera:

μια μόνο μπροστά 0.3mp και αίσχος σε γενικές γραμμές.. για κάνα βίντεο τσατ την παλεύει κουτσά στραβά.

Μπαταρια

εδώ μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μου διαρκεί περίπου 7-8 ώρες με νορμάλ χρήση και 6-7 όταν το σκίζω με φωτηνοτητα στο 50% και wifi on και τουλάχιστον 4-5 αππς στο περιθώριο.

ελπίζω να κρατήσει έτσι για καιρό.

το πήρα απο banggood και μου βγήκε τελική τιμή 97ε επειδή έκανα και like στη σελίδα τους στο facebook περίμενα περίπου 28 μέρες για να φτάσει Ελλάδα (λογο της κινέζικης πρωτοχρονιάς άργησε τόσο πιστεύω) αλλά έφτασε μια χαρά σε ειδικό φελιζολενιο κουτί με ανταπτορα για ευρωπαϊκή πρίζα.

Cube-U9GT3-Cherry.jpg

αυτα..

Επεξ/σία από atropa
  • Like 1
Δημοσ.

Μπραβο φιλε αυτα τα τεστ απο χρηστες λειπουν πολυ απο το φορουμ.

Γραψε και  ποση ωρα κανει για να φορτισει ,πως τα παει με το WiFi γενικα οτι θελει να ξερει ενα παιδι για να αποφασισει αν του κανει ή οχι.

Και κανενα unboxing δεν θα εβλαπτε :)

Και παλι μπραβο

Δημοσ.

Update:

Μεχρι στιγμης δεν εχω εντοπισει κανενα περιεργο προβλημα.

Η μπαταρια ειναι υπερβολικα καλη σε αντοχη και το. Stand by του ειναι φοβερο.

Το πανελ θελει screen protector γιατι ειναι αρκετα. Επιρεπες σε γρατσουνιες.

Εχω βρει ορισμενες ασυμβατοτητες σε. Προγραματα που λυθηκαν με ενα κατεβασμα του apk απο το νετ.

Γενικα ειμαι παρα πολυ χαρουμενος με την επιλογη μου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update:

ακόμα δουλεύει ρολόι.

εβαλα μια custom rom 4.1.1 καθαρισμενη απο παπαριες κινεζικες και τωρα τα πραματα ειναι ακομα πιο ομαλα και smooth.

Επεξ/σία από atropa
Δημοσ.

φιλε πολυ καλο το review σου και μακαρι να σου κρατησει αυτη η δυναμη της μπαταριας επειδη πιστευω πως στις μερες μας δυσκολα την βρισκεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...