evoracing Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εταιρία: ForthnetΠεριοχή: Νέα ΙωνίαRouter: Thomson tg585 v7Εδώ και 2 μέρες έχω προβλημα με το internet. Συνέχεια πέφτει η σύνδεση και κάνει 5min για να ξανά συνδεθεί. Την εταιρία δεν θέλω να την πάρω γιατί θα μου πούνε τα γνωστά ότι αυτοί δεν έχουν κανένα προβλημα και να ελέγξω τα καλώδια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι να βγάλεις όλες τις συσκευές από τις τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού και να αφήσεις μόνο το router με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (max 2m) για να δεις αν συνεχίζει να το κάνει... αν βλέπεις τα ίδια τότε αναγκαστικά θα πάρεις τηλέφωνο και θα δηλώσεις βλάβη...
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 40 attenuation broadcom και 6,5 Mbit.σαν στατιστικα μια χαρα.βλεπω να σου αλλαζουν profile με σκοπο να γινει πιο σταθερη η γραμμη
evoracing Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σπάνια έχω 6,5 συνήθως έχω 5,3-4... Πόσο καιρό παίρνει η αλλαγή profile?
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 εκεινη την στιγμη στο κανουν.θα χασεις σε ταχυτητα λιγο υποχρεωτικα.
sureilizer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα...μου ειπανε οτι μου κανανε αλλαγη προφιλ...επισης μου ειπανε να παρακολουθησω τις αποσυνδεσεις και οτι αμα συνεχιστουνε να τους ενημερωσω ξανα και μπορει να χρειαστει να ερθει τεχνικος που θα ζητησει 30 ευρω!Τελος μπορει να φταιει μου ειπανε το καλωδιο μεταξυ τηλεφωνικης πριζας και ρουτερ που ειναι γυρω στα 5 μετρα...Δεν ξερω τι να κανω για να σταματησουν οι αποσυνδεσεις που ειναι καθημερινες!
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα...μου ειπανε οτι μου κανανε αλλαγη προφιλ...επισης μου ειπανε να παρακολουθησω τις αποσυνδεσεις και οτι αμα συνεχιστουνε να τους ενημερωσω ξανα και μπορει να χρειαστει να ερθει τεχνικος που θα ζητησει 30 ευρω!Τελος μπορει να φταιει μου ειπανε το καλωδιο μεταξυ τηλεφωνικης πριζας και ρουτερ που ειναι γυρω στα 5 μετρα...Δεν ξερω τι να κανω για να σταματησουν οι αποσυνδεσεις που ειναι καθημερινες! a.to profile το αλλαζουν για θεματα σταθεροτητας.β.εσυ μπορεις να κανεις δοκιμη χωρις καθολου τηλεφωνα και φιλτρα κτλ παρα μονο το ρουτερ και να δεις αν θα σου κανει η οχι.εκτος αν πιανουν τα χερια σου να δεις κατανεμητη.η εκτος αν το ρουτερ σου ειναι για πεταμα.δεν γραφεις ποιο εχεις.β.οχι 5 μετρα τηλεφωνικα.αν θες 5 μετρα μεγαλωσε του δικτυου η χρησιμοποιησε καλωδιο δικτυου για τηλεφωνικο.επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρακι.ο τεχνικος θα χρεωσει μονο αν το προβλημα ειναι σε σενα.πχ να εχεις ξεχασει φιλτρο η να φταιει το 5 μετρο καλωδιο.πες τι ρουτερ εχεις.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου κτλ
sureilizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εχω το Netgear DGND3700v2 Ειμαι στην 24αρα της forthnet. Επισης αν γινετε μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος τι ακριβως καλωδιο δικτυου για τηλεφωνικο να αγορασω,εννοω πως να το ζητησω ή εαν μπορεις να παραθεσεις καποιο λινκ καποιου συγκεκριμενου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αυτός ο συγχρονισμός είναι με σκέτο το router πάνω στη γραμμή ή και με άλλες συσκευές στο σπίτι?
sureilizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Και με αλλες...αν εννοεις τηλεφωνα και τα συναφιν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 βγάλτα όλα κι άφησε μόνο το router χωρίς splitter/filter και με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο...
sureilizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Tο εκανα. Kαι τωρα που βλεπω ξανα τα statistics στα ιδια χαλια ειναι,δεν αλλαξε τιποτα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 άλλαξες το 5μετρο καλώδιο που έχεις με κάποιο άλλο κοντύτερο? πόσο συγχρονίζεις τώρα ? το modulation είναι ADSL2+ έτσι?
sureilizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ναι το αλλαξα με κοντυτερο. Το DSL Mode ειναι στο auto...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αν υπάρχει δυνατότητα δοκίμασε και σε άλλες πρίζες του σπιτιού, αν ο συγχρονισμός παραμένεις ίδιος πάνω κάτω, τότε δήλωσε βλάβη και πες να έρθει τεχνικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα