Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εταιρία: Forthnet
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Router: Thomson tg585 v7

Εδώ και 2 μέρες έχω προβλημα με το internet. Συνέχεια πέφτει η σύνδεση και κάνει 5min για να ξανά συνδεθεί. Την εταιρία δεν θέλω να την πάρω γιατί θα μου πούνε τα γνωστά ότι αυτοί δεν έχουν κανένα προβλημα και να ελέγξω τα καλώδια...

post-175011-0-77770600-1362077054_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι να βγάλεις όλες τις συσκευές από τις τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού και να αφήσεις μόνο το router με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (max 2m) για να δεις αν συνεχίζει να το κάνει...

αν βλέπεις τα ίδια τότε αναγκαστικά θα πάρεις τηλέφωνο και θα δηλώσεις βλάβη...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα...μου ειπανε οτι μου κανανε αλλαγη προφιλ...επισης μου ειπανε να παρακολουθησω τις αποσυνδεσεις και οτι αμα συνεχιστουνε  να τους ενημερωσω ξανα και μπορει να χρειαστει να ερθει τεχνικος που θα ζητησει 30 ευρω!Τελος μπορει να φταιει μου ειπανε το καλωδιο μεταξυ τηλεφωνικης πριζας και ρουτερ που ειναι γυρω στα 5 μετρα...Δεν ξερω τι να κανω για να σταματησουν οι αποσυνδεσεις που ειναι καθημερινες!

Δημοσ.

Παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα...μου ειπανε οτι μου κανανε αλλαγη προφιλ...επισης μου ειπανε να παρακολουθησω τις αποσυνδεσεις και οτι αμα συνεχιστουνε  να τους ενημερωσω ξανα και μπορει να χρειαστει να ερθει τεχνικος που θα ζητησει 30 ευρω!Τελος μπορει να φταιει μου ειπανε το καλωδιο μεταξυ τηλεφωνικης πριζας και ρουτερ που ειναι γυρω στα 5 μετρα...Δεν ξερω τι να κανω για να σταματησουν οι αποσυνδεσεις που ειναι καθημερινες!

a.to profile το αλλαζουν για θεματα σταθεροτητας.β.εσυ μπορεις να κανεις δοκιμη χωρις καθολου τηλεφωνα και φιλτρα κτλ παρα μονο το ρουτερ και να δεις αν θα σου κανει η οχι.εκτος αν πιανουν τα χερια σου να δεις κατανεμητη.η εκτος αν το ρουτερ σου ειναι για πεταμα.δεν γραφεις ποιο εχεις.β.οχι 5 μετρα τηλεφωνικα.αν θες 5 μετρα μεγαλωσε του δικτυου η χρησιμοποιησε καλωδιο δικτυου για τηλεφωνικο.επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρακι.ο τεχνικος θα χρεωσει μονο αν το προβλημα ειναι σε σενα.πχ να εχεις ξεχασει φιλτρο η να φταιει το 5 μετρο καλωδιο.πες τι ρουτερ εχεις.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου κτλ

Δημοσ.

Εχω το Netgear DGND3700v2 

post-185793-0-85515200-1372029312_thumb.png

Ειμαι στην 24αρα της forthnet.

Επισης αν γινετε μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος τι ακριβως καλωδιο δικτυου για τηλεφωνικο να αγορασω,εννοω πως να το ζητησω ή εαν μπορεις να παραθεσεις καποιο λινκ καποιου συγκεκριμενου.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτός ο συγχρονισμός είναι με σκέτο το router πάνω στη γραμμή ή και με άλλες συσκευές στο σπίτι?

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάλτα όλα κι άφησε μόνο το router χωρίς splitter/filter και με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο...

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλαξες το 5μετρο καλώδιο που έχεις με κάποιο άλλο κοντύτερο? πόσο συγχρονίζεις τώρα ?

το modulation είναι ADSL2+ έτσι?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν υπάρχει δυνατότητα δοκίμασε και σε άλλες πρίζες του σπιτιού, αν ο συγχρονισμός παραμένεις ίδιος πάνω κάτω, τότε δήλωσε βλάβη και πες να έρθει τεχνικός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...