Προς το περιεχόμενο

Prometheus 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

prometheus_2-700x350.jpg

Ναι, το σίκουελ του Προμηθέα βρίσκεται στα σκαριά, το σενάριο γράφεται, άγνωστο όμως από ποιους (μέχρι στιγμής). Τάδε έφη η πρωταγωνίστρια του Προμηθέα, Νούμι Ραπάς ύστερα από συνάντησή της με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ πριν μερικές εβδομάδες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το επερχόμενο φιλμ “Dead Man Down” η Νούμι Ραπάς είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το σίκουελ του Προμηθέα, που ευελπιστούμε αυτή τη φορά να δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιούργησε το πρώτο φιλμ. Αναλυτικά είπε:

«Δουλεύουν στο σενάριο. Συναντήθηκα με τον Ρίντλεϊ στο Λονδίνο πριν μερικές εβδομάδες. Θα ήθελα να δουλέψω και πάλι μαζί του και γνωρίζω πως αυτός θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα φιλμ. Πρέπει όμως να βρούμε το σωστό στόρι. Ελπίζω πως θα το κάνουμε».

Μου άρεσε να δουλεύω με τον Ρίντλεϊ. Ήταν μεγάλη χαρά. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η δουλειά μερικές φορές. Το σώμα μου ήταν χάλια – είχα μώλωπες και κοψίματα και ήμουν συναισθηματικά διαλυμένη. Αλλά η συμμετοχή μου στον κόσμο του και το σύμπαν του ήταν μια απίστευτη εμπειρία».

Η Νούμι Ράπας δεν απάντησε για το ποιοι είναι οι σεναριογράφοι, ωστόσο σχολίασε τις αντιδράσεις που αφορούσαν το πρώτο φιλμ:
«…με τους περισσότερους που μίλησα και έχουν παρακολουθήσει την ταινία, είδαν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μερικοί άνθρωποι που είδαν την ταινία αρκετές φορές ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα. Υπάρχουν όλες αυτές οι θρησκευτικές απόψεις και δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Και για μένα, αν κάνουμε τη δεύτερη ταινία, υπάρχουν πολλά πράγματα να εξερευνήσουμε εκεί, και να τα συνεχίσουμε. Θα ήθελα πολύ να το κάνω».

Στόχος της παραγωγής είναι να βγει στις αίθουσες η ταινία το 2014, με τους Νούμι Ραπάς και Μάικλ Φασμπίντερ να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους.

by movie-news.gr

Επεξ/σία από LuLa69
  • Like 2
Δημοσ.

"Στόχος της παραγωγής είναι να βγει στις αίθουσες η ταινία το 2014, με τους Νούμι Ραπάς και Μάικλ Φασμπίντερ να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους." Ίσως το μόνο παρήγορο στην είδηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια θα μας τρελανουν. θα συμφωνησω με τον killik για αρχη. υστερα θα κανω μια παρατηρηση. θα ειναι και αυτο pre-quel του prometheus αφου παιζουν οι ιδιοι ηθοποιοι. εμπρος πισω παμε. κατι ηξερε ο Δημαρχος οταν τα ελεγε αυτα

EDIT: μαλ@κια ειπα. αμα μιλαμε μονο για αυτους τους δυο τοτε οκ. τους ειχα για ξεγραμμενους μεχρι που θυμηθηκα

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Yeah! Αυτά είναι νέα! Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει!

Το Alien του R.Scott  (ιδιο universe ) ηταν πολυ καλυτερο 

Δημοσ.

Αυτό που ήταν συναισθηματικά ράκος αυτή δεν το κατάλαβα. Την βασανίζανε;! :) Δηλαδή στο Κορίτσι με το Ταττού πώς ήταν; Στα πρόθυρα αυτοκτονίας;!

Δημοσ.

Θα χει και σεναριο η ταινια, αυτη τη φορα; μπραβο προοδος.  :-D

Ναι αυτή τη φορά θα είναι ίδιο με το alien 2  :-D

Δημοσ.

Yeah! Αυτά είναι νέα! Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει!

Da faq... πες μου οτι δεν εχεις δει ποτε Alien 1 & 2 να τρελαθω τωρα.
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...