LuLa69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι, το σίκουελ του Προμηθέα βρίσκεται στα σκαριά, το σενάριο γράφεται, άγνωστο όμως από ποιους (μέχρι στιγμής). Τάδε έφη η πρωταγωνίστρια του Προμηθέα, Νούμι Ραπάς ύστερα από συνάντησή της με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ πριν μερικές εβδομάδες. Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το επερχόμενο φιλμ “Dead Man Down” η Νούμι Ραπάς είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το σίκουελ του Προμηθέα, που ευελπιστούμε αυτή τη φορά να δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιούργησε το πρώτο φιλμ. Αναλυτικά είπε: «Δουλεύουν στο σενάριο. Συναντήθηκα με τον Ρίντλεϊ στο Λονδίνο πριν μερικές εβδομάδες. Θα ήθελα να δουλέψω και πάλι μαζί του και γνωρίζω πως αυτός θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα φιλμ. Πρέπει όμως να βρούμε το σωστό στόρι. Ελπίζω πως θα το κάνουμε». Μου άρεσε να δουλεύω με τον Ρίντλεϊ. Ήταν μεγάλη χαρά. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η δουλειά μερικές φορές. Το σώμα μου ήταν χάλια – είχα μώλωπες και κοψίματα και ήμουν συναισθηματικά διαλυμένη. Αλλά η συμμετοχή μου στον κόσμο του και το σύμπαν του ήταν μια απίστευτη εμπειρία». Η Νούμι Ράπας δεν απάντησε για το ποιοι είναι οι σεναριογράφοι, ωστόσο σχολίασε τις αντιδράσεις που αφορούσαν το πρώτο φιλμ:«…με τους περισσότερους που μίλησα και έχουν παρακολουθήσει την ταινία, είδαν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μερικοί άνθρωποι που είδαν την ταινία αρκετές φορές ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα. Υπάρχουν όλες αυτές οι θρησκευτικές απόψεις και δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Και για μένα, αν κάνουμε τη δεύτερη ταινία, υπάρχουν πολλά πράγματα να εξερευνήσουμε εκεί, και να τα συνεχίσουμε. Θα ήθελα πολύ να το κάνω». Στόχος της παραγωγής είναι να βγει στις αίθουσες η ταινία το 2014, με τους Νούμι Ραπάς και Μάικλ Φασμπίντερ να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους. by movie-news.gr Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από LuLa69 2
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Θα χει και σεναριο η ταινια, αυτη τη φορα; μπραβο προοδος. 15
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 "Στόχος της παραγωγής είναι να βγει στις αίθουσες η ταινία το 2014, με τους Νούμι Ραπάς και Μάικλ Φασμπίντερ να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους." Ίσως το μόνο παρήγορο στην είδηση.
gavros10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε παιδια θα μας τρελανουν. θα συμφωνησω με τον killik για αρχη. υστερα θα κανω μια παρατηρηση. θα ειναι και αυτο pre-quel του prometheus αφου παιζουν οι ιδιοι ηθοποιοι. εμπρος πισω παμε. κατι ηξερε ο Δημαρχος οταν τα ελεγε αυτα EDIT: μαλ@κια ειπα. αμα μιλαμε μονο για αυτους τους δυο τοτε οκ. τους ειχα για ξεγραμμενους μεχρι που θυμηθηκα Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από gavros10
Millennium Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Το σενάριο σβήνεται-γράφεται την ώρα που γυρίζεται η ταινία 2
skiabox Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Yeah! Αυτά είναι νέα! Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει!
gregori13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Yeah! Αυτά είναι νέα! Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει! Το Alien του R.Scott (ιδιο universe ) ηταν πολυ καλυτερο
NoisePollution Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ανάλογα πως θα πηγαίνει ο προστάτης του Scott θα πηγαίνει και το σενάριο... και ας μη το γράφει αυτός...
Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αυτό που ήταν συναισθηματικά ράκος αυτή δεν το κατάλαβα. Την βασανίζανε;! Δηλαδή στο Κορίτσι με το Ταττού πώς ήταν; Στα πρόθυρα αυτοκτονίας;!
gbras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 skiabox θα σου κανω αναφορα στο insomnia γι αυτο το σχολιο.
efo355 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Θα χει και σεναριο η ταινια, αυτη τη φορα; μπραβο προοδος. Ναι αυτή τη φορά θα είναι ίδιο με το alien 2
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Yeah! Αυτά είναι νέα! Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει!Da faq... πες μου οτι δεν εχεις δει ποτε Alien 1 & 2 να τρελαθω τωρα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ε και? το Battleship είναι καλύτερο από αυτά τα 2
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πιο πολλά νέα για το sequel! Ορίστε και ένα άρθρο : http://cinefreaks.gr/2015/09/to-prometheus-2-erchete-ke-ferni-mazi-tou-ke-alla-sequels/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα