Προς το περιεχόμενο

Integral 32GB USB 3.0 Flash Drive - 14€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ε? Λες να το κατεβασα απ το κεφαλι μου το quote?

http://www.insomnia.gr/topic/478049-integral-32gb-usb-30-flash-drive-14€/?p=52205628

Ανικητη φιλε, η ρημαδα... ανικητη.

Γραφω συγκεκριμενα 29ευρω σε ρωταω παραπανω?

Λες ναι.

Εβαλες quote χωρις να εχω γραψει και λες ναι.

Η εποχη των ηλιθιων και της βλακειας(τριλογια κιολας) με πολλα ΟΣΚΑΡ.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ε? Λες να το κατεβασα απ το κεφαλι μου το quote?

http://www.insomnia.gr/topic/478049-integral-32gb-usb-30-flash-drive-14€/?p=52205628

Ανικητη φιλε, η ρημαδα... ανικητη.

Μην τον φας βρε φιλε. Δεν εχει καταλαβει απο οτι φαινεται οτι του εγραψες για 29 αντι για £. Αλλα και εσυ αφου ολοι μιλαμε για £ σε αυτο το θεμα, γιατι το γυρνας σε ;  Για να μπερδευεις τον κοσμο; :P

• Like 2
Δημοσ.

Μην τον φας βρε φιλε. Δεν εχει καταλαβει απο οτι φαινεται οτι του εγραψες για 29 αντι για £. Αλλα και εσυ αφου ολοι μιλαμε για £ σε αυτο το θεμα, γιατι το γυρνας σε ;  Για να μπερδευεις τον κοσμο; :P

Μα τον ρωταω εγραψα πουθενα 29ευρω και λεει ναι.

Εψαχνα να βρω που εγραψα 29ευρω απο το quote και δεν εβρισκα κατι.

Μετα μου δειχνει τις 25£ και βαζει το link και προσβαλει κιολας απο πανω.

Ε τι να πεις......ασχολιαστο.

Δημοσ.

Ρε ξεκολλάτε που αρπάζεστε χωρίς λόγο.Η αλήθεια είναι οτι ο herthan αναφέρθηκε σε λίρες και εσύ τις έκανες από μόνος σου μετατροπή σε € (ούτε εγώ κατάλαβα γιατί,αλήθεια) στην παράθεσή σου.

Και εσύ herthan,έχεις δίκιο απο μια άποψη αλλά φαντάζομαι κατάλαβες τί εννοεί ο άλλος έστω κι αν το μετέτρεψε,οπότε τί το τραβάτε?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ξεκολλάτε που αρπάζεστε χωρίς λόγο.Η αλήθεια είναι οτι ο herthan αναφέρθηκε σε λίρες και εσύ τις έκανες από μόνος σου μετατροπή σε € (ούτε εγώ κατάλαβα γιατί,αλήθεια) στην παράθεσή σου.

Και εσύ herthan,έχεις δίκιο απο μια άποψη αλλά φαντάζομαι κατάλαβες τί εννοεί ο άλλος έστω κι αν το μετέτρεψε,οπότε τί το τραβάτε?

Μα δεν καταλαβα στην αρχη ειλικρινα σου μιλαω αν ηταν δεν θα ρωτουσα ουτε προσεβαλα κανεναν.Απλη ερωτηση εκανα.

Μπορουσε να μου εξηγησει απο την αρχη να καταλαβω.

Ουτε θελω να το τραβηξω αλλα δεν βρισκω το λογο να σε προσβαλλει ο αλλος χωρις να υπαρχει κανενα θεμα.

Μαλακιες γινονται με τον γραπτο λογο αλλα δεν θεωρω πρεπον εστω και να μην καταλαβαινει ο αλλος κατι να τον προσβαλλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Γραφω συγκεκριμενα 29ευρω σε ρωταω παραπανω?

Λες ναι.

Εβαλες quote χωρις να εχω γραψει και λες ναι.

Η εποχη των ηλιθιων και της βλακειας(τριλογια κιολας) με πολλα ΟΣΚΑΡ.

HERTHAN, η μαλακια εγινε εξαιτιας του currency converter μου που εχω για προσθετο.

Μου το εμφανισε ετσι, http://awesomescreenshot.com/040100xg01

που να φανταστω οτι εφαγα προλογο απ το add on, οποτε με συγχωρεις για τη μετατροπη της λιρας σε ευρω, μιας και δεν την εκανα εγω.

Παντως η παρεξηγηση ηταν απλα επειδη αντι για λιρα, εγραψα ευρω? Η ουσια ιδια δεν παραμενει? Εγραψες 25 λιρες, το οποιο ειναι λαθος, εν τελει, κ αυτο ηθελα να σημειωσω, απλα παρεθεσα τυχαια ενα απ τα λαθος ποστς. Ετυχε να γινει η αυτοματη μετατροπη και να φτασουμε εδω. :P

και παλι σορυ για την παρεξηγηση φιλε μου.

Και ειπαμε, απο δω και περα, 20 λιρες  (να ειμαι και λιγο ον τοπικ :P )

παλι καλα που εγραψες αυτο που εγραφες, γιατι ακομα δε θα εβρισκα τι συνεβη :P

• Like 3
Δημοσ.

HERTHAN, η μαλακια εγινε εξαιτιας του currency converter μου που εχω για προσθετο.

Μου το εμφανισε ετσι, http://awesomescreenshot.com/040100xg01

που να φανταστω οτι εφαγα προλογο απ το add on, οποτε με συγχωρεις για τη μετατροπη της λιρας σε ευρω, μιας και δεν την εκανα εγω.

Παντως η παρεξηγηση ηταν απλα επειδη αντι για λιρα, εγραψα ευρω? Η ουσια ιδια δεν παραμενει? Εγραψες 25 λιρες, το οποιο ειναι λαθος, εν τελει, κ αυτο ηθελα να σημειωσω, απλα παρεθεσα τυχαια ενα απ τα λαθος ποστς. Ετυχε να γινει η αυτοματη μετατροπη και να φτασουμε εδω. :P

και παλι σορυ για την παρεξηγηση φιλε μου.

Και ειπαμε, απο δω και περα, 20 λιρες  (να ειμαι και λιγο ον τοπικ :P )

Δεν εχω θεμα με τον αν ειναι 25 ή 20 ή 15.Οι περισσοτεροι νομιζω γνωριζουν το κλασσικο 25αρι(λιρες) οποτε δεν ειμαι λαθος αλλα οπως θα δεις ρωτησα και σε 2 προηγουμενα post μου οτι ρωτησα και τον lionheart75 αλλα και τον xouzel σε ποιες περιπτωσεις συμβαινει αυτο.

Εγω δεν καταλαβα απο την αρχη γι'αυτο και επεμεινα να σε ρωταω για το 29 στο quote.

Μ'ενοχλησε που λες ειναι ανικητη και τα σχετικα.Δεν υπηρχε καν λογος να το πεις αυτο εστω κι αν δεν καταλαβα ή ακομα κι αν εγινε παρεξηγηση.

Anyway ολα καλα.

• Like 3
Δημοσ.

Ειρήνη υμίν αδέρφια!  :-)

Λεφτά να περισσεύουν να ψωνίζουμε παιδιά και ας εξακολουθούσε να ήταν £25 and more τα απαιτούμενα for FREE Super Saver Delivery όπως παλιότερα.

" Λέτε να μας λυπήθηκαν τα αδέρφια μας οι Άγγλοι και να μας έκοψαν το 5λιρο λόγω κρίσης; "   :P

• Like 1
Δημοσ.

" Λέτε να μας λυπήθηκαν τα αδέρφια μας οι Άγγλοι και να μας έκοψαν το 5λιρο λόγω κρίσης; "   :P

Οχι ρε αυτοι δεν ειναι αδερφια μας, αυτοι ειναι...

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως δοκίμασε τελικά αυτός που αμφέβαλλε για τα μεταφορικά?Εδώ δεν χρειάζεται καμία εκτεταμένη έρευνα,απλό trial and error είναι.

Όχι τίποτα άλλο,απλά για να μην μείνει άλυτο το θέμα και το ξαναβρούμε μπροστά μας σύντομα,όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις και χαλάμε τόπικ άδικα..

• Like 2
Δημοσ.

έχει κανείς άλλος πρόβλημα σε παραγγελίες πάνω από 25£ να μη βγάζει δωρεάν μεταφορικά;

Δημοσ.

Μήπως δοκίμασε τελικά αυτός που αμφέβαλλε για τα μεταφορικά?Εδώ δεν χρειάζεται καμία εκτεταμένη έρευνα,απλό trial and error είναι.

Όχι τίποτα άλλο,απλά για να μην μείνει άλυτο το θέμα και το ξαναβρούμε μπροστά μας σύντομα,όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις και χαλάμε τόπικ άδικα..

Επανάληψη ............

Υ.Γ Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός για μερικούς,απλά μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει ότι ένας  άλλος είχε δίκιο (δεν μιλάω για μένα,άλλοι το ανέφεραν πρώτοι).Δεν θέλει πολύ,απλά κάτι στα πλαίσια του "Τελικά έτσι είναι,να κάτι που δεν το ήξερα και θα με βοηθήσει να γλυτώσω κάποια λίγα λεφτάκια".Όχι μόνο να παίρνουμε τα εύσημα από άλλους,να τα αποδίδουμε κιόλας.

• Like 3
Δημοσ.

Αν το θες,δε χάνεις τίποτα να το παραγγείλεις.Αν δεις ότι καθυστερούν να το φέρουνε και δε θες να περιμένεις,ακύρωσέ το.

Για να καταλάβεις,πρόσφατα παράγγειλα λάπτοπ που είχε 1-2 μήνες διαθεσιμότητα.Ξαφνικά την επόμενη μέρα εμφανίστηκαν 4-5 κομμάτια στοκ και φυσικά μου το έστειλαν,η όλη διαδικασία ήταν ακριβώς σαν να είχε διαθεσιμότητα.Δεν λέω ότι απαραίτητα θα γίνει έτσι και σε αυτό,αλλά συνήθως φέρνουν απόθεμα πολύ νωρίτερα απότι γράφουνε,ειδικά αν πέσουν αρκετές παραγγελίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...